Ja sam nek idan bas komentarisala sa zaovom oko igracaka.Naime,alergicna sam na one igracke za marku, nije sto je ona marka ,sto nije neki brend, nego iz razloga sto je nekvalitetna, marka po marka i nakupi se tu dosta para a igracaka nema, sve su polomljene. M. ima nekoliko igracaka koje su zaista placene malo skuplje, ali te igracke i postoje, auto guralica, mm je ludio od cifre koju su djed i nena dali za nju, ali ta igracka i dan nanas nakon 4g postoji, i aktivno se svakodnevno sa njom igra, i jos nekoliko takvih igracaka...nije mi zao dati pare za edukativne igracke, jer bez obzira na uzrast one se mogu iskoristiti, dijete shodno svom uzrastu "izmisli" neku novi igru sa njima. Nije imao ni godinu kad sam mu kupila onu igracku kao "daska" i u njoj su neke zivotinje koje se vade i dijete ih slaze, on se i sad sa njom igra ali na nacin sto mu stopericom mjerim vrijeme za koje ce ih poslagati, i onda se takmicimo ko je brzi bio:) .
U sustini nema puno igracaka, ali se trudim da kupim nesto kvalitetno, ne mora to biti neki brend, ali nek ima od nje neke koristi...i definitivno nesto sto je mozda najbolje iskoristeno je kucica u dvoristu koju smo mu ja i svekar napravili, kao u djecijim igralistima na gornji sprat se penje ljestvama, dole je pjesak, po cijeli dan zna biti tu, ja mu zastitim malo od sunca i on i sva djec aiz komsiluka uzivaju...necu reci da je bila jeftina jer sam uzimala bas kvalitetne grede, letvu i boje, ali ce trajati sigurno narednih 10g.
M. nije nesto zahtjevan, od malena smo se dogovarali oko kupovine, tako da on koristi svoje pravo da pita dali nesto mozte dobiti,i da li imam pare za to, ali ne pravi nikad problem ako mu se ne kupi. Naravno kao i svako dijete se obraduje igrackama, i nije bitno kakve su i koliko ce trajati bitno je da je igracka.