IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Vi možete bez problema ovako furati dalje najmanje još mjesec dana.
Prvo dojenje u 11:30 ćeš zamjeniti međuobrokom voće sa/bez žitarica (keksa), a pravi ručak će onda ići nešto ranije da se pokrije onaj podoj u 15h. Onda će te dojiti kad stigneš sa posla i prema postojećem rasporedu do jutarnjeg podoja prije posla. Ovo je konačna varijanta. Ja ne mislim da se trebaš sekirati, ne vidim nekih velikih problema.
Sa kim će beba biti dok ti budeš radila?
hvala ti lejla od srca..evo pomogla si nam vec
ma samo da znam da joj ovo nije malo, a ni previse pa da poslije bude problem ukidati podoje
sestra ce cuvati bebicu ako Bog da kad ja krenem na posao, a radim u prosvjeti, i mjenjam smjene, pa sam htjela ostaviti prvi jutarnji podoj, onda ovaj oko 11.30 jer bez obzira na smjenu tad sam kuci (pola sata gore dole)..ali onda je ne bih vise mogla dojiti do 18h najmanje, pa mi se to cinio kao problem, ali mislim bit ce starija (11mjesec), pa i ako joj od 11 do 18 zatreba mlijeka na kraju krajeva pocet cemo tada i sa kravljim, jel da?
bitno je da sada ostanemo znaci na ovom rasporedu, ma super, meni se svidja, a i ona bi trebala normalno napredovati, ima sasvim dovoljno obroka, a i dojenja
hvala jos jednom
sretat cemo se opet aBd na temi kad odlucimo da je dosta maminog mlijeka