cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 1. maj

clock-img

24.04.2012, 12:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja sam u nekim planovima...
al se još nisma isplanirala do kraja...user posted image
al šta god i gdje god...roštilj mi ne gineuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.04.2012, 12:36

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ništa nismo planirali, vjerovatno ćemo to večer prije 1. maja.
Meni se ide u Banjaluku da obiđem tvrđavu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

24.04.2012, 12:40

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

na vikendicu akoBogda....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.04.2012, 12:41

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Mi smo za maj planirali ici kod mojih na vikendicu. Ustavi otisli bi dan prije zbog daljine. Medjutim to najvjerovatnije otpada, pa sad trebamo skontati nesto novo

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

24.04.2012, 12:46

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

necu nigdje ...ne volim masovne euforije za 1 .maj ... ionako ce padati kisa user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

24.04.2012, 12:47

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

necu nigdje ...ne volim masovne euforije za 1 .maj ... ionako ce padati kisa user posted image

kiša padati neće...user posted image
prognoze su vrlo vrlo povoljne za razliku do godina prije...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.04.2012, 14:12

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Mi ove godine idemo do Bijeljine i posjeta etno selu "Stanišići" user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

24.04.2012, 14:16

clock-img

lila25

pencil-img

638

Necu nigdje moram uciti za drzavni vec ludim user posted image user posted image

clock-img

24.04.2012, 14:18

clock-img

snijeg

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ništa nismo planirali, vjerovatno ćemo to večer prije 1. maja.
Meni se ide u Banjaluku da obiđem tvrđavu.

Super plan BR, mi bili, vidjeli, uživali. Tvrđava Kastel - prelijep ambijent, divan grad i prelijepa rijeka Vrbas. Mene je u Banjaluci fascinirala čistoća grada i ćevapi kod Mahe user posted image . Ako smijem predlažiti usputnu posjetu Travniku (kuća Ive Andrića, tvrđava, Plava voda i Lutvina kahva), Pruscu (Ajvatovica i rodno mjesto Hasana Kjafije Pruščaka) i vodopadu Jajce, fascinantno, ali pod uslovom da idete 2 dana jer je dan premalo za obići.

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

24.04.2012, 14:23

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

Mi idemo kao i svake godine na Bistričak..izletište blizu Zenice..

Tu imamo svoj plac..i mi..starci moji, amidza i njegovi..rodica s porodicom...tetka s porodicom..i laganini janje i roštilj..

Taj dan se baš izigram odbojke..izletam..pogotovo..ovo će Edvinu biti 1. 1.Maj..:-D

clock-img

24.04.2012, 14:24

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Mi idemo kao i svake godine na Bistričak..izletište blizu Zenice..

Tu imamo svoj plac..i mi..starci moji, amidza i njegovi..rodica s porodicom...tetka s porodicom..i laganini janje i roštilj..

Taj dan se baš izigram odbojke..izletam..pogotovo..ovo će Edvinu biti 1. 1.Maj..:-D

mislim da znam gdje je ovo user posted image

clock-img

24.04.2012, 14:25

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

15-ak minuta od grada..a prema tvom kraju..:-D..Bujrum..

clock-img

24.04.2012, 14:25

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

http://www.mojevijesti.ba/novost/121204/1.-maj-provedite-u-prirodi-ocekuje-nas-sunce-i-visoke-temperature

dje ti vidiš kišuuser posted image

clock-img

24.04.2012, 14:26

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

15-ak minuta od grada..a prema tvom kraju..:-D..Bujrum..

user posted image bila sam tu kao djevojka hehhe dva puta i znam gdje je prelijepo mjesto vala hajd ti na bujrum , hvala na pozivu drugi puta user posted image ....

clock-img

30.04.2013, 09:34

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

Drage moje zanima me da li znate gdje ce te ici za 1. Maj

clock-img

30.04.2013, 12:09

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Mi jos kontamo gdje cemo, da sam u swe znalo bi se al ovako ovdije svi zovu a mi nebi negdje ispred kuce nego u prirodu pa cemo vidjeti... Mozda do Visegrada skoknemo u prirodu... Vidjet cemo :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

30.04.2013, 13:50

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Mi ćemo u Mostar. Zadnji put bili u novembru, pa se baš radujemuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

30.04.2013, 13:59

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Mi ćemo u Mostar. Zadnji put bili u novembru, pa se baš radujemuser posted image

svaka cast iz BL u Mostar,dug putuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

30.04.2013, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.04.2013, 14:49

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

Mi idemo tradicionalno kod muzevih.razanj,i tako to...Ja svake godine za prvi maj imam svoj mali razanj tj.pile pa mi mm isto onako nabije na onaj stap i pece na zaru kao i janje jer ja janjetinu ne jedem...Prosle godine hajde reko i ja da probam tu janjetinu ne moram to pile peci...-vjerujte da sam citav dan bila gladna i jela salatu i mazalice...user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

30.04.2013, 14:52

clock-img

damma

pencil-img

1281

Kod nas svake godine preslikano, isto drustvo, isto mjesto uglavnom. Osim ako pada kisa onda sjedimo kod nas.
Ni ja ne jedem janjetinu pa mi nabiju pile na razanj. Prosle godine ga sFuserili, nije se ispeklo. Rekla sam ove godine da mu bolje posvete paznju user posted image

2004.
2008.

clock-img

30.04.2013, 14:56

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Kod sebe na terasu  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

30.04.2013, 15:02

clock-img

damma

pencil-img

1281

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kod sebe na terasu  user posted image

user posted image

2004.
2008.

clock-img

30.04.2013, 15:03

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

IZVORNA PORUKA: damma

Kod nas svake godine preslikano, isto drustvo, isto mjesto uglavnom. Osim ako pada kisa onda sjedimo kod nas.
Ni ja ne jedem janjetinu pa mi nabiju pile na razanj. Prosle godine ga sFuserili, nije se ispeklo. Rekla sam ove godine da mu bolje posvete paznju user posted image

user posted image user posted image

nek su oni sebi ispekli janje a nas ko sisauser posted image user posted image

A znas sta mi jos ide na zivce...Skinu janje sa raznja malo jedu i onda ih eto na piletinu kod mene...user posted image user posted image --Ovo specijalno mm radi...kaze zamirisalo mu...i tako svake godine...reko-kako meni nikad to famozno janje ne zamirise-vec bih najradije stipaljicu na nos stavila da mu miris ne osjetimuser posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

30.04.2013, 15:03

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Turneja, Sjeverna Italija, Toskana, jug Francuske, Provansa.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Zadnji članci

article-img