cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 1. maj

clock-img

30.04.2010, 11:22

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

IZVORNA PORUKA: anitaMO

mi idemo na Pelješac.što ću se osunčati.

hocu i jaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2010, 11:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e ima da nam dočaraš fotografijamauser posted image

Hocu i jaaaaaaa na moreTOuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hocu bilo gdjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2010, 11:23

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: dadada

Hocu i jaaaaaaa na moreTOuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hocu bilo gdjeuser posted image user posted image user posted image

e pa mora neko biti dežuran na RR, znaš ono ko u izvidjačimauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

30.04.2010, 11:30

clock-img

Anoniman

e pa mora neko biti dežuran na RR, znaš ono ko u izvidjačimauser posted image

mogul' da protjeram ako neko novi naidjeuser posted image user posted image ...samo malo..necu punouser posted image user posted image

ja se sada sve zezam...ali kad skontam...MENI SE PRAVO DOSADNO BITIuser posted image user posted image user posted image ..ovaj mm umene ce garant filmove gledati...i to ratne..pomogucnosti desant na drvar ili valter brani sarajevo...Andrej mi ne da da ga gnjavim...bas user posted image

clock-img

30.04.2010, 11:30

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

haj mi sad pomozite,da li smijem Lauri dati dramine protiv povraćanja ili ima nešto drugo.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

30.04.2010, 11:33

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

haj mi sad pomozite,da li smijem Lauri dati dramine protiv povraćanja ili ima nešto drugo.

mislim da smijes, sad cu ti procitati na uputstvu

Djeca od 1-6 godina: 12,5-50 mg 3 puta dnevno (1-4-1 tableta).

< Poruku je uredio maja78 RR -- 30.4.2010 11:35:03 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

30.04.2010, 11:39

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

hvala ,bacila se na mene što se tiče vožnje.user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

30.04.2010, 11:44

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ista sam ti takva

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

01.05.2010, 15:23

clock-img

Anoniman

nama je danas bilo superrrrrruser posted image user posted image user posted image malo smo boje dobiliuser posted image

clock-img

01.05.2010, 15:51

clock-img

DM

pencil-img

2408

Hocu i jaaaaaaa na moreTOuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hocu bilo gdjeuser posted image

Ja sam  mislila da ćeš na Šavnike pa da zajedno prošetamo (ja idem preko heliodroma) a ti ništa?!user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.05.2010, 16:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: doublemum

Hocu i jaaaaaaa na moreTOuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hocu bilo gdjeuser posted image

Ja sam  mislila da ćeš na Šavnike pa da zajedno prošetamo (ja idem preko heliodroma) a ti ništa?!user posted image

ma mi smo ti tuto kompleto  svi bolesni...citava kuca kaslje, kise i tesko dise pa smo ostali u smrdljivom gradu...a svako malo gledamo kroz prozo i uzdisemouser posted image ...bas smo se bili nameracili da idemo...mogle smo se upoznati...valjda ces opet nekad "prosetati" prema goreuser posted image

clock-img

01.05.2010, 16:16

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image SRETAN 1.MAJuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2010, 16:17

clock-img

noaa

pencil-img

1662

user posted image user posted image user posted image SRETAN 1.MAJuser posted image user posted image user posted image

ohooo i tebi drugarice vidis da nisi sama na forumuuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

01.05.2010, 16:20

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image
ma skontala sam jos jutros da nisam samauser posted image user posted image ...prvo sto sam ugledala je bio Visnjin post...oooooo rekoh sama sebi...ponasaj seuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2010, 16:22

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Niste same, evo i nas user posted image
Bili na Buni, izgorjeli na suncu, ekipa ostala, samo moj bembo i ja se vratili. On da spava,a ja da ispravljam testove i slazem ormare user posted image

Sretan vam Praznik rada!

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

01.05.2010, 16:22

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

sretan praznik,ovdje izgleda nikad nisi samuser posted image  user posted image user posted image user posted image za RR

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

01.05.2010, 21:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

bas nam je lijepo bilo. bili na vikendici kod mm tetke, bila i njegova rodica sa muzem i sincicem i jos neki njihovi prijatelji te tetka i tetak. lana uzivala na suncu, u prirodi a mi se najeli svega sa rostilja, jedva disem user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.05.2010, 23:17

clock-img

DM

pencil-img

2408

ma mi smo ti tuto kompleto svi bolesni...citava kuca kaslje, kise i tesko dise pa smo ostali u smrdljivom gradu...a svako malo gledamo kroz prozo i uzdisemouser posted image ...bas smo se bili nameracili da idemo...mogle smo se upoznati...valjda ces opet nekad "prosetati" prema goreuser posted image

Ma i moji su ti OVAKVI, ali kontam malo čistog zraka neće im škoditi, pogotovo jer se oporavljaju! I vama želimo brzo ozdravljenje! Mi išli kod moje mame na roštilj, može i to kad nije nigdje daljeuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

23.04.2012, 16:38

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Ima li nekih idejauser posted image user posted image

Tema "spava" dvije godine user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

23.04.2012, 16:49

clock-img

felix

pencil-img

1166

kod nas ce biti ko i naraedne godine društvo janjce i tak to vikendica trans znaciuser posted image

clock-img

23.04.2012, 16:56

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ja ću tamogdje ima obezbjeđen trosjed i wc, hahahahah

clock-img

24.04.2012, 11:52

clock-img

damma

pencil-img

1281

IZVORNA PORUKA: felix

kod nas ce biti ko i naraedne godine društvo janjce i tak to vikendica trans znaciuser posted image

kod nas isto ovako svake godine, samo sto ce meni pec pile na raznju, ne jedem jagnjetinu user posted image

2004.
2008.

clock-img

24.04.2012, 11:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi cemo mozda na vikendicu kod tetke mm kao i proslih godina, bude nam super, dvije mm rodice imaju djecu lanino godiste pa se fino igrajuuser posted image nije janje al su cevapi sto ja vise i volimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

24.04.2012, 12:09

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: damma

IZVORNA PORUKA: felix

kod nas isto ovako svake godine, samo sto ce meni pec pile na raznju, ne jedem jagnjetinu user posted image

hahahhaha dobra si isto, kao da vidim od mm rodicu , njoj uvijek posebno il cevapi il kokošuser posted image ne voli janjetinu i ona isto .....

clock-img

24.04.2012, 12:19

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Meni svejedno sta je mesno na meniju,bitno je da bude lijep dan i da se malo sjedeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Zadnji članci

article-img