Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mi smo svi u karanteni...citava kuca bolesna tako da cu ja sutra SAMA bauljati po rr i otvarati teme...zachatavati...sama s sobom ...a i slike cu postavljati
baš mi je žao što ste bolesni al si me tako nasmijala sa ovim "tako da cu ja sutra SAMA bauljati po rr i otvarati teme.... zachatavati... sama sa sobom ... a i slike cu postavljati"
30.04.2010, 11:00
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: dadada
mi smo svi u karanteni...citava kuca bolesna tako da cu ja sutra SAMA bauljati po rr i otvarati teme...zachatavati...sama s sobom ...a i slike cu postavljati
30.04.2010, 11:01
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
dadada da znas da cu te pratiti i opominjati
30.04.2010, 11:03
Anoniman
e hebi ga...ja se ponadala da cete svi u zivot, pa da cu moci dar mar napraviti ...al hajd...ovako ce mi biti interesantnije...ti ces me ganjati
30.04.2010, 11:04
Anoniman
bas mi je zao
30.04.2010, 11:04
maja78 RR
4163
e hebi ga...ja se ponadala da cete svi u zivot, pa da cu moci dar mar napraviti ...al hajd...ovako ce mi biti interesantnije...ti ces me ganjati
ma vas dvije raspalite rostilj na RR
30.04.2010, 11:06
Anoniman
nadam se da ces ovdje biti aktivan do 4.sata jer necu ni ja biti dugo da ti pravim drustvo A hb.znas mene vazda grijesim po temama Pa tako nece biti problema heheheh imat ce malena posla poslije iza nas
30.04.2010, 11:06
malena27 RR
15117
dadada vjeruj mi da cu ti biti interesantna jer nece biti niko drugi na forumu osim mene moraces komunicirati
ja necu nigdje za maj a ovdje nemam drustva da bi isla slaviti
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
30.04.2010, 11:07
D_K
2669
kod mene je rostilj u prirodi pomjeren za nedelju ali se jos uvjek nadam da cemo i u subotu negdje da zadiminjamo - pa makar u dvoristu :))
30.04.2010, 11:07
malena27 RR
15117
ne brini se mila...sutra i prekosutra i u ponedjeljak cu da visim na RR imam vremena na pretek
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
30.04.2010, 11:11
Honey3
3035
mi idemo u Kakanj,na jedno brdo to nam je vise tradicija:roditelji,brat i sestra sa porodicama i jos par prijatelja vama koje nemozete nigdje zelim lijepo druzenje na rr i naravno sto vam predlozise potpalite rostilj pa laganini a vama svima koji putujete negdje zelim sretan put i lijep provod Sonja cestitamo rodjendan jer sutra necemo biti na rr i uzivajte
30.04.2010, 11:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ajmo ženeeeee
joooj da vi samo znate kako se meni srce stegne kad vidim ovo jadno janje ...jesam i ja mesozder, da se razumijemo...ali kada vidim lice ne mogu...fakat ne mogu...ali zato je mm
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ajmo ženeeeee
hahahahha gdje je nadje
Honey3
3035
jah i da upozorim ove sto su na dijeti kao sto sam i sama,ponesite gljive i paprike za rostilj
30.04.2010, 11:14
Anoniman
evo i bebana ce sa mnom a malena ce nas ganjat
halo ba nije tur de frans bez ganjanja molim
bice
30.04.2010, 11:17
anitaMO
1384
mi idemo na Pelješac.što ću se osunčati.
30.04.2010, 11:18
veeseelaa
20552
dadada ne dozvoli da te ometaju u tvojoj prvomajskoj misiji