Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Eh, drage moje meni jedan od najdražih praznika, koristim ga da maksimalno provedem vrijeme sa svojom porodicom. Od udaje pa do danas mm i ja imamo običaj da obilazimo našu dragu BiH (ne iziskuje mnogo sredstava, korisno je, patriotski i edukativno), pa smo proteklih godina bili u Mostaru, Počitelju, vodopad Kravice, Bihaću, Gradačcu, Jajcu, Travniku, Višegradu....ma sve ljepše od ljepšeg. Ovaj će aBd biti najljapši do sad, jer pahuljica počinje svoj obilazak s nama (valja sad sve ispočetka ove destinacije obići ) Dakle, ove godine smo planirali do Fojnice (vikend aranžman) i obavezna posjeta Prokoškom jezeru (jednom od najljepših)... Kako vi obilježavati ovaj praznik, jeste li planirali putovati i voljela bih da date par prijedloga o ljepotama i znamenitostima naše drage BiH koje bi vrijedilo posjetiti...
P.S. Izvinjavam se moderatorima ako tema postoji, ja je ne nađoh
29.04.2010, 11:13
veeseelaa
20552
ne putujem nigdje za 1 maj, jedva čekam da dodje da se odmorim od posla... to mi dodje ko produženi vikend Roštiljanje na nekoj od vikendica, bašti i sl moj PLAFON Možda da ne radim da bi negdje imala kad i otputovati al ovako jedva čekam da se naspavam ko čo'ek i izležavam po vazdan dobro je što se neće ponedjeljak raditi, aferim za odluku
29.04.2010, 11:24
ziki
1815
Ovaj Prvi Maj idem konačno na more. Dok su me roditelji izdržavali išla sam svake godine a od kad sam počela da radim ni jednom -te tek počela pa ne mogu, pa promijenila posao pa opet ne mogu, pa da nam je da skoknemo kući jer daleko smo i ređe idemo. Uglavnom 2004 bila zadnji put. Zato sutra ako Bog dragi da, nas troje krećemo na turneju, do duše po Hrvatskim ostrvima i poluostrvima. Vraćamo se tek 8.5. ako Bog da
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
29.04.2010, 13:02
Dida79
3252
Ako bude lijepo vrijeme definitivno ce mo se uputiti put Igmana sa janjetom u gepeku
29.04.2010, 13:04
Nedi
1147
Neću nidgje jer nam je auto u defektu a ne mislimo ga popravljati nego kupiti nesto drugo. Do tada sjedi gdje jesi i ne mrdaj. A i godilo bi mi da ama bas nista osim spavanja ne radim, mislim da necu ni kuhati
29.04.2010, 13:25
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
29.04.2010, 13:34
D_K
2669
snijeg - ideja ti je za 10.. sretno u obilascima nase drage domovine :)) nas jaran je bio u praglajderima (valjda sam dobro napisala) i ima toliko lijepih utisaka i ludih situacija sa svojih obilazaka. oni su odlucili da obidju BiH u potrazi za dobrim poletistima - tako cool.
mi inace nigdje ne hodamo i zato jedva cekam 1 maj da odemo u prirodu, da slusam pticice kako cvrkucu, da se svi druzimo. bas mi to napuni baterije. a za janje - evo sad cujem vic kad pita janje svoga druga 'a gdje ce ono za 1 maj' :))
29.04.2010, 13:52
mišur
1329
Ja bih tako voljela da ovaj 1. maj provedem u bolnici sa svojom bebicom Da ne bude zabune, da ne mislite da sam lujka, sutra mi je termin za porođaj i da mi se više poroditi.... Dojadilo mi je već odavno i jedva čekam da upoznam ovu malu mrvicu... Zato kažem da bih ovaj 1.maj voljela provesti u mom dragom porodilištu
Ako ne bude tako, onda ćemo ići kod neke od baka na roštilj, i ako ništa drugo, bar ću se najesti ćevapa i luka, jer poslije ko zna kad ću zbog mlijeka i dojenja
< Poruku je uredio mišur -- 29.4.2010 13:53:17 >
29.04.2010, 13:56
Ilhana RR
6113
Zadnji par godina smo slavili 1. maj kod mog brata jer su moji roditelji bili u bosni, ove godine su kod kuce tako da cemo vjerovatno kod njih slaviti 1. maj ili ako bude lijepo vrijeme idemo na jezero da okrenemo jagnje...
ovde u ovoj prokletoj naopakoj zemlji se 1. maj neslavi a prvomajska vatra se pali 30 aprila haha =) tako da cemo mi na vatru u petak ako Bog da ako bude lijepo vrijeme, ja i moji jer mm radi do subote ujutru...
29.04.2010, 13:58
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: mišur
Ja bih tako voljela da ovaj 1. maj provedem u bolnici sa svojom bebicom Da ne bude zabune, da ne mislite da sam lujka, sutra mi je termin za porođaj i da mi se više poroditi.... Dojadilo mi je već odavno i jedva čekam da upoznam ovu malu mrvicu... Zato kažem da bih ovaj 1.maj voljela provesti u mom dragom porodilištu
Ako ne bude tako, onda ćemo ići kod neke od baka na roštilj, i ako ništa drugo, bar ću se najesti ćevapa i luka, jer poslije ko zna kad ću zbog mlijeka i dojenja
Nadam se da ce bebara doci prije prvog maja ili posle jer ljepse je kad djetetu nije rodjendan za neki praznik...
i meni je bio termin 1 maj al moja saceka do 6 maja da se rodi heehe =)
Sretno kako god i sve najbolje ti zelim u porodu da ti sto lakse prodje!! =)
29.04.2010, 14:06
Lejla Ka
5544
Draga, slobodno ti opleti i po ćevapima i po luku, i uz dojenje. Ako bebi bude smetalo, ona će ti to pokazat pa nećeš više, ako ne bude a ti je od malena navikavaj na ono šta valja Samo nek ćevapi budu dobro pečeni!
29.04.2010, 14:09
meli
223
meni je 1. maj najdrazi praznik. mi uglavnom idemo negdje s rajom. to je obicno kakav vikendica ili negdje na livadi. uglavnom negdje smo u prirodi. s obzirom da je fojnica puna zelenila, nije nam to nikakav problem. glavno je da se malo odmorimo i opustimo s rajom.
29.04.2010, 14:54
maja78 RR
4163
u blagaj na tri dana, jupiiiiiiiiiii i naravno bit ce hrana koja odrzava moju liniju vitkom, rostilj
29.04.2010, 14:56
Tidzi
894
Mi nigdje ne putujemo za 1.maj. Zadnje dvije godine sam uvijek isla kod brata u Francusku, dok smo predhodne godine kao i ovu sada ovdje gdje jesam. Obicno se okupi gotovo svo drustvo, idemo negdje u prirodu, neka livada, pored rijeke, a odlazak u sumu je uglavnom od kada imamo dijecu najbolje opcija, jer na takvim mjestima imaju ljulje, tobogani...ma sve igrarije za dijecu. Inace i ja volim taj dan zbog tog okupljanja prijatelja i ono bas citav dan lijencarimo, grilamo, uzivamo..
29.04.2010, 14:58
Sonja
2429
mom dragom piletu je rodjendan 1. maja prosle godine sam se poradjala a ove slavim slavimo u krugu porodice uz rostilj i ostalo sto ide...
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
29.04.2010, 15:10
Anoniman
Sonja neka mu je sretan 1.rodjendan sutra abd.bit ce vam bas lijepo i veselo Mi cemo po obicaju na vikendicu jedva cekam bude sva familija ,, Prosle godine nisam isla hocu rec bila,sam trudna morala sam mirovat tj.lezati jer me bolilo.Bas se secam oko 3.popodne nazovem mm.reko ajd dodji po mene ko fol osecala se dobro ma nisam 10min.bila poce me stomak jakoo,boliti i odma me vratio kuci bila sam sama sa tv i A.u tibi lopuza jedna mira mi nije dao A sada ove godine idemo ja i Moje pilence isplatise na kraju krajeva sto,sam lezala citavi skoro 9mjes.i cuvala bebi moga. Jedino mi zao nece mi biti mm.s nama ode na teren pihh,,proslog maja je morao ici 2gi,dan a sada prvi Ama reko svasta kud ce se ljudi zeniti bas za prvi maj od toliko dana
29.04.2010, 16:44
Mona Mohamed
1443
Mi ne obiljezavamo 1. maj. Ipak ste vi, raja, u Evropi. Sjecam se da sam jednom bila u Bosni u posjeti kada je bilo obiljezavanje..Prva i posljednja asocijacija je rostilj. Njami..:) Odmorite se, uzivajte, a bebi kojoj je termin za 1. maj svako dobro aBd..i njoj i njenim roditeljima..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
29.04.2010, 19:18
teacher75
5394
mi nazalost najvjerovatnije necemo nigdje, jer nam je auto pokvareno, a u fazi smo trazenja novog bez auta, naravno nismo nigdje prispjeli sa
29.04.2010, 20:50
Medić*
29
Mi za praznik idemo malo svojima, odnosno podijelicemo se bebara i ja kod mojih u sandzak a mm svojima u Skoplje
29.04.2010, 21:52
dafri
1097
Za 1 maj, moj najdraži praznik, idemo kao i svake godine kraj rijeke sa prijateljima
snijeg obilazak BiH vam je super ideja,obilujemo takvim ljepotama kuda god da kreneš, moj prijedlog je za neki idući put Sanski Most
30.04.2010, 10:51
veeseelaa
20552
kako idu pripreme? ev kod mene dogovor pao, kod mene u bašti je "dernek" ja, mm, malena i moj brat s porodicom! mama očekuje goste pa nam se ne može pridružiti MM se sav dao u postavljanje suncobrana, uređenja bašte (koja je inače besprijekorna) i ni manje ni više bit će 2 roštilja kaže mm jedan za ćevape, kotlete, brizlu, sudjukice itd a jedan za ribu Ćevapi će biti kupljeni kod Kurte, veli mm tamo su najbolji a on kad zapne zapne Aj rekoh nek ti bude Sutra u 10,30 je okupljanje, žao mi samo što poklonismo zeca pa ga malena neće moći ganjati po bašti Ama biće svega, lijep provod svima a ne bi bilo loše da na ovoj temi postavimo nakon sutrašnjeg dana koju simpa slikicu, otkačenu ili intrsting da i RR obilježi na takav način 1 maj
< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.4.2010 10:53:52 >
30.04.2010, 10:58
Anoniman
mi smo svi u karanteni...citava kuca bolesna tako da cu ja sutra SAMA bauljati po rr i otvarati teme...zachatavati...sama s sobom ...a i slike cu postavljati