cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dr. Balić - Tuzla

clock-img

11.04.2011, 08:57

clock-img

gazela08

pencil-img

33

Orange00 i Ti nam javi ovako lijepe vijesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 09:01

clock-img

bbina

pencil-img

115

mala75 zaista  sam presretna kad sam procitala da je tvoj test pozitivan,cestitam ti mila i da  Allah da sve najbolje tebi i tvojoj bebici u zivotu...
nadam se da ce se i orange javiti sa lijepim vijestima  akoBOGDA 

clock-img

11.04.2011, 09:07

clock-img

AAvalon

pencil-img

1107

mala75 user posted image user posted image user posted image user posted image
urednu trudnocu i zdravo bebce (ili 2 user posted image )  ti zelim od srca

eh, sad mi je dan bas lijepo poceo.

orange, sretno, nadam se da ces nas i ti obradovati user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

clock-img

11.04.2011, 09:11

clock-img

tanananka

pencil-img

725

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala75 jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uljepsala si mi dan od smog jutra,sretna sam zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadam se da ce nas i orange obradovati uskorouser posted image

clock-img

11.04.2011, 09:19

clock-img

orange 00

pencil-img

223

mala75 cestitam user posted image user posted image user posted image , zelim ti najljepsih user posted image  !!!

Ja cu danas oko 13h raditi betu, vjerovatno ce rezultati biti oko 16h. Javicu vam rezultate

clock-img

11.04.2011, 09:23

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Mala cestitam mila user posted image user posted image user posted image ,Orange drzim ti fige user posted image user posted image user posted image .Curama koje nisu uspjele zelim da se brzo oporave pa idemo dalje....

1.ICSI=0 2.ICSI=0

clock-img

11.04.2011, 09:38

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

mala 75 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti najljepših i nalaganijih user posted image da user posted image user posted image uživaju kod svoje mame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
orange sretno i tebi danas da nas i ti abd obraduješuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 09:47

clock-img

patrizia

pencil-img

686

orange

jeli ti krenula user posted image ,ili je kos uvijek samo po malo.Želim ti sretno danas,i a Bd nadam se velikoj beti.

sretnooooooooooooooo

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

clock-img

11.04.2011, 09:56

clock-img

mala75

pencil-img

575

orange, hajde da mi praviš društvo nemoj me iznevjeriti, navijam za visoku betuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 10:21

clock-img

babygirl

pencil-img

2398

samo da se ubacim, nisam stigla prije, vidjela sam da se pricalo o hidrosalpingsu, off topic je, ali molim moderatore da ne sklanjaju post jer je upucen cini mi se orange i ja necu dalje komentarisati na ovoj temi hidrosalpnigs a ako koga zanima moze me pitati na pp. orange, ne znam zasto ti dr balic nije rekla da to treba maknuti prije ivfa,   sara je cini mi se rekla da je odstranila i u pravu je, ja sam ivf radila u sloveniji i nisu mi htjeli uraditi postupak dok ne odstranim hidrosalpings. prema svemu sto sam procitala i svi doktori s kojim sam razgovarala po tom pitanju su se slozili.

clock-img

11.04.2011, 11:03

clock-img

orange 00

pencil-img

223

patrizia jos uvijek mi ide smedjkasto, nije krenula prava user posted image  A sto se tice bete, sumnjam, imam sve simptome user posted image , a i sike su ispuhale user posted image

Sorry ako sam isla off topic, nisam ni razmisljala s obzirom da sam pacijent dr. Balic mislila sam da je povezano. Sorry jos jednom.

babygirl, cucemo se preko pp, interesuje me tvoje iskustvo.

svim curama hvala za podrsku, divne ste user posted image

< Poruku je uredio orange 00 -- 11.4.2011 11:06:34 >

clock-img

11.04.2011, 12:41

clock-img

lena81

pencil-img

51

mala75 cestitam ti,obradovala si me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 14:37

clock-img

@malena@

pencil-img

226

malena 75 user posted image user posted image user posted image user posted image neka je sa srecom da bude sve ok tokom trudnoce kako je lijepo vidjeti kad pisete malo pozitivnije i nama dajete nade..izgleda da pali bolje ovo kad je ET 5 dan
orange obraduj nas i ti drzim ti fige.

clock-img

11.04.2011, 15:09

clock-img

gazela08

pencil-img

33

Sretnice mala75, izvini ako te ometam..kazi mi molim te samo je li ti ovo bio prvi ivf?

clock-img

11.04.2011, 15:43

clock-img

mala75

pencil-img

575

jeste prvi

clock-img

11.04.2011, 16:09

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

Čestitke od srca !!!user posted image user posted image user posted image

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

clock-img

11.04.2011, 17:30

clock-img

orange 00

pencil-img

223

Evo mene samo da javim da je moja beta negativna

clock-img

11.04.2011, 17:57

clock-img

bbina

pencil-img

115

draga moja, stvarno nemam rijeci,veoma mi je zao
makar jedan user posted image od mene

clock-img

11.04.2011, 18:14

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

Orange žao mi je milauser posted image user posted image user posted image
Nemoj se molim te obeshrabriti, znam da je teško, ali moramo ići daljeuser posted image
Šaljem i velikiuser posted image user posted image podrške.

Mala 75 da ti i ovdje čestitamuser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

clock-img

11.04.2011, 18:25

clock-img

tanananka

pencil-img

725

orange milauser posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je

clock-img

11.04.2011, 18:38

clock-img

lena81

pencil-img

51

orange bas mi je zao,ali moramo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 18:41

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Orange,mila moja jako sam se rastuzilauser posted image user posted image user posted image ,ne postoje rijeci koje bi te utjesile,samo ti zelim da se sto lakse i sto prije oporavis.Ljubim te punooooo mila i evo punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

clock-img

11.04.2011, 19:03

clock-img

gazela08

pencil-img

33

Orange 00, draga....zao mi je..user posted image user posted image ....sve znam...ali idemo daljeee!! Malo si daj prostora, skupi snagu i grabi dalje....user posted image user posted image user posted image
Prekrasne vijesti sam cula da su 4 cure trudne iz ovog postupka! heeej!!! to su sjajne vijesti!! Cure cestitam ko god da ste i sa srecom neka je!!!!!

clock-img

11.04.2011, 19:03

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

Orange,ne postoje riječi kojim bi te mogla utješiti,to znam,ali ipak želim da znaš da smo tu uz tebe,vas i da vas na žalost razumijemo.

clock-img

11.04.2011, 19:05

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

Edina77,vidi da si tu,kakvi su tvoji planovi-novi IVF ( u jednom postupku smo bile zajedno )?

Zadnji članci

article-img