cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dr. Balić - Tuzla

clock-img

13.09.2010, 14:55

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

user posted image user posted image user posted image Pa nemamo sta jos javljati user posted image ,na početku smo jos-Decapeptylom se lupamo i sutra aBd prvi UZV na kojem cemo saznati kolicinu / dozu Gonala / Menopura / Merionala i njih takodjer pocinjemo sutra aBd primati.

Eto,prijavila......user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

clock-img

13.09.2010, 15:18

clock-img

Banana

pencil-img

1825

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

clock-img

13.09.2010, 15:28

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Navijamo za vas curice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

clock-img

13.09.2010, 15:30

clock-img

Dragička

pencil-img

306

curke koje kreću u postupak nek im je sa srećom da bude uspješan sa user posted image  ili user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

clock-img

13.09.2010, 16:31

clock-img

veda

pencil-img

211

Curice moje,sretno...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!

clock-img

13.09.2010, 18:52

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Cure sretno, želim da uspijete u ovom postupkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

13.09.2010, 23:22

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Sretno i naravno navijamo da bude uspjesno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

14.09.2010, 07:48

clock-img

orange 00

pencil-img

223

Sretno lupanje user posted image user posted image user posted image

A za ostatak "posla" zelim hrabrost i snagu od user posted image  iiiiiiiiii user posted image  naravno

user posted image

clock-img

14.09.2010, 10:29

clock-img

patrizia

pencil-img

686

drage moje cure

Želim Vam od srca da sve uspijete,navijam i mislit ću na vas.....

Šaljem vam punoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

clock-img

14.09.2010, 11:32

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

sretno svima abd da uspijeteuser posted image user posted image

clock-img

17.09.2010, 20:00

clock-img

za

pencil-img

62

Cao cure ....ja se dugo nisam javljala ali me stvarno interesuje ova folikulometrija prvi put je radim.Zanimaju me iskustva i naravno sto detaljnije:koliki trebaju biti kada puknu i tako to.......pozdrav a hvala vam unaprijed....ja sam tek sad prvi puta bila 12.dan i folikul mi je bio14.9 a kroz dva dana tj.12.dan 18mm kolko se ja razumijem pa sad nam je preporucila akcijuuser posted image pa ponovo u ponedjeljak na folik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image AK BOG DA

clock-img

17.09.2010, 21:34

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Za imas temu Folikulometrika i Klomifen i tamo dosta ima o tome, a u principu folikul raste 2mm dnevno i kod tebe je stanje super user posted image .....sretno user posted image
Cure koje ste krenule u postupak i sa bocanjem kod Balica sreeetno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

18.09.2010, 14:00

clock-img

Ida2010

pencil-img

482

Hvala svim curama,srece nam treba puno,puno...
Mada sam ja vec zabrinuta user posted image .Za injekcije su mi rekli da treba da ih primam svaki dan u isto vrijeme,ali kod mene nije bilo tako.Zbog posla mi se ponekad znalo desiti da odstupam 15-20 min.Npr,primala sam u 14h,ali meni se znalo desiti da je nekada primim u 13:40h.Tako da sam se vec uveliko zabrinula,jer pocetak nisam uradila kako treba.Griznja savjesti je vec pocela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2010, 19:35

clock-img

veda

pencil-img

211

Draga Ida,nista se ti ne brini.Preporucuje se davanje u isto vrijeme,ali se tolerise prekoracenje do 2 sata,a ti si odstupala petnaestak min. to je nista.Zato nemoj da imas nikakvu griznju savjest jer nista nisi napravila da bi se brinula.Tvoje prekoracenje od 15,20min je potpuno bezznacajno. Zelim ti puno srece.

Strpljenje je oruzje mudrih!

clock-img

18.09.2010, 21:36

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Ida,ne brini ,kao sto ti je Veda vec rekla postoji tolerancija do 2 sata.Svim curkama zelim mnogo srece i da nam uskoro zabebite.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

clock-img

21.09.2010, 09:52

clock-img

za

pencil-img

62

cao lamama ja sam juce ponovo bila na folikulometriji a moja dok. kaze da je folikul pukao prije na noc a mi smo se ......pa valjda uspije ali mi endometrij nije bas nesto veliki 8 mm ali meni nije davala klomifen vec smo muz i ja ispili po jednu kutiju summameda pa folik. pa et sada dabroston 10 dana pa kaze da na kraj mjeseca se obrati ako dobijem a ako ne dobijem isto da radimo test na trudnocu Uz Boziju pomoc se nadam jednom user posted image ha ha ali i ako ne, ne treba gubiti nadu.....

clock-img

21.09.2010, 18:57

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

Cure sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 07:30

clock-img

patrizia

pencil-img

686

jutro drage moje trudilice:)

Kako napredujete i jeli vam sve ide po planu?.Nekako već dugo ne vidim da je i jedna objavila da se punkcije bliže ili se varam:)))
Koliko vas ima sada u postupku kod dr Balić?.Zelim vam svu sreću,mnogo strpljenja i na kraju ako Bog da mnogo slatkih malih bebica.
Navijam za vas !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

clock-img

24.09.2010, 12:07

clock-img

orange 00

pencil-img

223

Hej cure sta se desava, kad ce punkcije?

Niko nista ne javlja.

Izgleda da cure u ovom krugu nisu aktivne na RRuser posted image

clock-img

25.09.2010, 21:55

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

Hvala mila.

Sad nas je deset_ parova.

Sutra je jedna grupa za punkciju,druga aBd prekosutra.
Nemojte nam zamjeriti na ne javljanju,čekamo da konačno vas obradujemo lijepim vijestima.......,aaaa valjal ova ''user posted image .

< Poruku je uredio malena27 RR -- 26.9.2010 22:02:51 >

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

clock-img

25.09.2010, 22:06

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Ja se iskreno nadam i navijam da nas obradujete user posted image user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

26.09.2010, 22:03

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

snowrose i ostale curice u postupku sretno user posted image i da nam se uskoro javite sa user posted image  user posted image   i visokim betama user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

26.09.2010, 22:10

clock-img

nella

pencil-img

2402

sretno svima user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

26.09.2010, 22:20

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

I mi se pridružujemo navijanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

26.09.2010, 22:20

clock-img

malena ze

pencil-img

644

Cure sretno,zelim vam svu srecu svijeta i da nas obradujete ubrzo sa visokim betamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

Zadnji članci

article-img