cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebina knjiga

clock-img

08.06.2011, 10:28

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Meni se nikako ne da da krenem popunjavati za drugu bebu, isto imamo kao kod skorpije, a takva je i Emina. Ali kod Eme je sve što tata i drugi trebaju pisati prazno (tati se ne da a druge ne želim gnjaviti), dakle, ja bih trebala pola radosnice prepisati sada jer ostaje isto, nekako mi user posted image . A opet ne bih voljela da ne ostavim i drugom djetetu nešto slično.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

16.06.2011, 11:37

clock-img

Admiraaa

pencil-img

177

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako neko zeli radosnicu koja se reklamira na nasem portalu ...po cijeni od 25 km nek se javi meni na pp...
samo napominjem da su u pitanju radosnice za porodice islamske vjeroipsovjesti...

user posted image

mi imamo ovu rozu super je. s jedne strane pises a s druge predvidjeno za slike..

clock-img

02.09.2011, 22:28

clock-img

bina88

pencil-img

1

Visnja poslala sam ti privatnu poruku, ali nisam sigurna da ti je stigla :( molim te provjeri pa mi javi, ako nije da je opet posaljem :)

clock-img

30.09.2011, 22:39

clock-img

Anica1

pencil-img

102

ako neko zeli radosnicu koja se reklamira na nasem portalu ...po cijeni od 25 km nek se javi meni na pp...
samo napominjem da su u pitanju radosnice za porodice islamske vjeroipsovjesti...

user posted image

Jel ima jos kupiti ovih radosnica?

clock-img

06.08.2012, 00:35

clock-img

Raza

pencil-img

3

da li neko zna u tuzli gdje se moze kupiti radosnica ili bebin spomenar ali do 2-3 godin i da bas sve ima u njoj :)

clock-img

08.08.2012, 10:32

clock-img

Ombra

pencil-img

116

ja sam dobila za babine od prijateljice radosnicu ali koju je ona kreirala....uglavnom do dijetetove pete godine zivota....predivna je....bas kreirana na pravi nacin....
prvi dan kod kuce, prve posjete, okloni, tezina, visina po mjesecima...sta beba jede itd...bas sve....

clock-img

08.08.2012, 11:00

clock-img

mayra

pencil-img

385

user posted image

Mi imamo ovu i prelijepa je stvarno, ja sam plakala sve dok sam citala one citate ispod hehehe

clock-img

10.08.2012, 11:26

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

kod mene imaju jos uvjek dvije ovakve ...ruzicaste... cjena 18 km... ide u humanitarne svrhe ..pa ko je iz sarajeva mogu ponijeti sutra na vanredni baby bazar iza 16 h

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

11.08.2012, 13:58

clock-img

Jelena Je Andjeo

pencil-img

3

Ja sam sama napravila bebinu knjigu. Kupila sam obicnu svesku i u toj svesci pisem sta se sve desava,sta je naucila . Vise je to kao dnevnik,ali sam joj tu zalepila i slicice sa ultra zvuka i njenu slicicu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2012, 14:00

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Jelena Je Andjeo

Ja sam sama napravila bebinu knjigu. Kupila sam obicnu svesku i u toj svesci pisem sta se sve desava,sta je naucila . Vise je to kao dnevnik,ali sam joj tu zalepila i slicice sa ultra zvuka i njenu slicicu user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bas divno...user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

11.08.2012, 14:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jelena Je Andjeo

I kod mene je Bebina knjiga ustvari obicni rokovnik u koji upisujem sve sto je vazno, a tice se mojihuser posted image . user posted image . Klasicne bebine knjige imaju neke rubrike u koje ne znam sta bih napisala, a opet toliko toga fali, posebno kad dijete prodje 1. rodjendan. Ovo mi je potupnije.

clock-img

11.08.2012, 14:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.08.2012, 14:22

clock-img

Jelena Je Andjeo

pencil-img

3

Meni je mnogo lepsi ``rucni`` dnevnik od kupovnih jer mozes pisati sta god hoces i nemas ogranicenja user posted image

clock-img

11.08.2012, 14:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi imamo dnevnike moje bebe- za lanu rozi a za alana plavi, nisam sve napisala, ali jesam vecinu, trudim seuser posted image imamo i prve odrezane pramencice od oboje (alana smo vec nekidan morali malo sisnuti a lanu tek za 1.rodjendan)user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.08.2012, 13:55

clock-img

Jelena Je Andjeo

pencil-img

3

Moja beba je jos mala da bih joj sekla pramencic :)))

Jelena je najlepsi dar od Boga <3 <3 <3

clock-img

13.08.2012, 14:05

clock-img

bejbibi

pencil-img

2795

ja sam ,dok sam bila jos trudna,kupila foto album i tu stavila slike sa ultrazvuka sa datumom ispod....sad tu stavljamo njegove slike kojih ima milion:))))...a isto tako imam svesku u koju upisujem sve bitno npr. nicanje zubica sa datumom....prvi korak....doduse nisam nikad pisala o nekim reakcijama na hranu,,o svakodnevnici opcenito a imala sam zelju,,,cisto da znam kad budem imala abd jos djece....htjela sam da mi bude ko neko uputsvo ...no dobro,nije kasno da sad pocnem pisati ..ono cega se sjecam.....

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

clock-img

16.08.2012, 08:23

clock-img

mama21e

pencil-img

125

user posted image

interesuje me da li ima jos ovih radosnica?

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

16.08.2012, 08:25

clock-img

mama21e

pencil-img

125

kod mene imaju jos uvjek dvije ovakve ...ruzicaste... cjena 18 km... ide u humanitarne svrhe ..pa ko je iz sarajeva mogu ponijeti sutra na vanredni baby bazar iza 16 h

evo sad vidjeh, da li su se prodale radosnice? ako nisu ja sam zainteresovana za rozu user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

18.08.2012, 19:10

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: mama21e

evo sad vidjeh, da li su se prodale radosnice? ako nisu ja sam zainteresovana za rozu user posted image

nisu ...imam jos dvije ... dolazis na BB ili regionalno???

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.10.2012, 00:17

clock-img

Raza

pencil-img

3

Mozel ona mama koja je slala te napravljene knjige poslat meni na email svabo_raza@hotmail.com

clock-img

23.10.2012, 00:20

clock-img

Raza

pencil-img

3

DRAGA SCARLET ZNAM DA SU PROSLE 2 GOD ODKAKO SI NAPR SVOJU KNJIGU ZA BEBE ALI AKO IMAS JOS KOD SEBE NA KOMPU BIL MI POSLALA...HVALA UNAPRIJED

clock-img

06.12.2012, 22:40

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Ima li neka knjiga / spomenar da se kupi za 3 god ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

Zadnji članci

article-img