cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebina knjiga

clock-img

18.02.2010, 22:53

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

I kod nas je ta i meni je super,sve sam do sada ispunila,mada i mm zabusava!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

19.02.2010, 00:02

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

Scarlet i ja sam zainteresovana i moja jako dobra prijateljica ce dobiti u septembru ako bog da bebicu pa bi bilo super da joj tako nesto napravim...ETo ako nije problem i meni proslijedi user posted image user posted image user posted image user posted image Unaprijed zahvalna user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

clock-img

19.02.2010, 00:38

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

Drage moje, drago mi je da vam se ideja dopada, nema problema, samo vi meni pošaljite svoje a-mail adrese na PP. Pusauser posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

19.02.2010, 01:25

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

e-mailuser posted image user posted image user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

19.02.2010, 01:47

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Ma i mi smo se svasta isprovaljivali u knjiziuser posted image user posted image Recimo tamo gdje pise prve rijeci mame nakon poroda ja napisala " Dajte mi nesto protiv bolovaaaaaaaa"user posted image user posted image user posted image Sta cu kad je bilo tako... A ima i svasta nesto jos, ma brukauser posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 16:52

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Ej draga scarlett meni si sakrila ppuser posted image A ozbiljno pise da ne zelis otkriti profil.user posted image user posted image user posted image Pa imas na mom pp e-mail adresu,ako ti nije mrsko.Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

19.02.2010, 16:57

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

I kod mene ista prica scalett user posted image user posted image user posted image user posted image nemogu da ti posaljem pp 

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

clock-img

19.02.2010, 23:45

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

dinciii, nemam pojma u čemu je fol, evo dobila sam pp.
nejrice hajd' pokušaj sada - nemam pojma da se PP može sakriti user posted image
Možda iz nekog razloga nije moglo danas user posted image

clock-img

20.02.2010, 01:32

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

Dinciii poslala sam ti upravo, a Nejrice ulazila sam ti na profil - ne vidim e-mail, a na ovaj e-mail ispod našeg imena ne mogu poslati, jer nedostaje attachment.user posted image

clock-img

21.02.2010, 11:17

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Ej scarlett ni ja ne kontam ovo za pp,al moj ti je mail nejrica_ku83@yahoo.com,pa ti meni fino tamo posalji da se ne peglamo.Puuuuuunoooo ti hvala,srce si!user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

06.03.2010, 01:26

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image

mi imamo ovu,dobili je na poklon...ima je kupit u TL 25 KM

i mi hehe

i mi imamo istu... he he he ... isto je dobili na poklon.... rubrike o bozicu samo cu preorjentisati u bajram i ljepota :))))

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

18.04.2010, 20:33

clock-img

željk.ica

pencil-img

1

pozzz, može li mi netko reći kako je i sa čim ostavio otiske ruka i noga, ja imam onu koja se zove iznenađenje u plavom....?

clock-img

18.04.2010, 20:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

I ja razmisljam kako ostaviti otisak na masnom papiru.....
Vjerovatno cu zalijepiti papir na kojem je njen otisak urađen vodenim bojama...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

18.04.2010, 21:16

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Tako sam i ja, napravila otiske na papiru, ozrezala i zalijepila u Radosnicu. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

18.04.2010, 23:03

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja sam namazala nogice onim dugotrajnim ružem i napravila otisakuser posted image , a idem malo off topic ali u onoj novoj radnji JYSK ima kupiti kao  knjigu i an jednojs trani je rpostor za fotku a na drugoj mjesto gdje se zalijepi otisak u glini (glina dođe u kompleu) a unutr dođu i ukrasne naljepnice pa sve to lijepo ukrasiš. košta 15 km čini mi se

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

18.04.2010, 23:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam namazala nogice onim dugotrajnim ružem i napravila otisakuser posted image , a idem malo off topic ali u onoj novoj radnji JYSK ima kupiti kao  knjigu i an jednojs trani je rpostor za fotku a na drugoj mjesto gdje se zalijepi otisak u glini (glina dođe u kompleu) a unutr dođu i ukrasne naljepnice pa sve to lijepo ukrasiš. košta 15 km čini mi se

joj hocu i ja lanin otisak u glini, al ne znam kakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.04.2010, 23:07

clock-img

Anoniman

skorpija, pa ta je bas jeftina!!
Ja jos uvijek nisam kupila knjigu za B user posted image user posted image  Uzas!!

clock-img

18.04.2010, 23:12

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

tičerice, kad smo ajdinu uzimali otisak derao se je kao da ga koljemo, i uspjeli tek iz trećeg puta

enisa to u JYSK nije prava bebina knjiga, već ima samo to za fotku i otisak, a pravu bebinu knjigu smo kupili u robotu 13,5 km, a ima i u bingu vidjela sam danas

clock-img

18.04.2010, 23:17

clock-img

Anoniman

Ahaaa, nisam skontala. Al eto ta u Robotu jos jeftinija user posted image  Kakva je, valja li? U Mercatoru sam gledala, bila je cca 25 KM ali bila samo roza i od tad nikako da pogledam je li dosla plava

clock-img

18.04.2010, 23:20

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

user posted image

e u nas je ovakava

clock-img

18.04.2010, 23:22

clock-img

pjenica mala

pencil-img

174

I mi imamo istuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao Škorpija
Koštala je oko 18Km u Konzumu.

clock-img

18.04.2010, 23:23

clock-img

Anoniman

Super je!
Ja sam stavila u korpu tu rozu user posted image  i kad sam dosla do kase skontam da mi treba za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za info!

clock-img

19.04.2010, 09:32

clock-img

Anoniman

i unaska je ova ko u skorpijeuser posted image ...ja je tek pocela ispunjavatiuser posted image ...jadno moje dijete...na pitanje prvi pokret, odgovor : sine moj, ne sjecam se...samo znam da si me stalno udarao :)...gdje su se mama i tata upoznali : u najboljoj "rupi" u gradu...tata pustao muzikuuser posted image ....sta je mama pomislila kada je prvi put vidjela tatu...nista, tek nakon godinu dana nesto :)

clock-img

26.04.2010, 11:00

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

I mi smo kupili i ovu knjigu kao kod Skorpije, a od prije smo imali kao kod Anidle, ov Skorpijina je puuuuno detaljnija, Anidlina je kvalitetnija. A najbolja mi je Scarletina knjiga, ona je bas detaljna i licna nekako user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

07.06.2011, 16:34

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ako neko zeli radosnicu koja se reklamira na nasem portalu ...po cijeni od 25 km nek se javi meni na pp...
samo napominjem da su u pitanju radosnice za porodice islamske vjeroipsovjesti...

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img