IZVORNA PORUKA: scarlett
Ja sam za poklon dobila ovu knjigu i sada imam ideju da svojoj kumi koja se uskoro treba poroditi napravim nešto slično ukoliko budem stigla, jer sve zavisi od mog malca koji je upravo ušao u 3 mjesec.
Knjiga je super, ali ima nekih stvari koje su smatram suvišne, ali i nekih koje bih ja dodala.
Mislila sam da svoju zamisao kakva bi ta knjiga trebala biti ostvarim, tako što bih napravila pripremu sa slikicama i svim potrebnim i isprintala kod kuće, a odnijela bih je na koričenje i korice bi bile recimo roza boje i pisalo bi ime bebice na njima recimo srebrnom bojom. Znate li ko u Sarajevu doro radi koričenje i ima mogućnost da to radi prema našim željama(boja, font i sl.)
Osim toga dobro bi mi došla svaka ideja što bi još bilo korisno da se umetne u bebinu knjigu. Nadam se da ćete mi sugerirati. pozdrav
Ovu svoju zamisao sam uspjela ostvariti.
Nemam neke posebne programe za dizaj na svom comp. tako da sam radila u PowerPointu, isprintala kod kuće i ukoričila (tvrdi uvez 10,- KM). Sada na knjizi piše zlatnim slovima Moja prva knjiga i ime djevojčice kojoj je namjenjena.
Ako neko bude zainteresovan rado ću dati pripremu na CD-u, a onda vi možete izmijeniti ono što vam se ne dopada ili ne odgovara, jer u knjizi su navedena i ime bebe i roditelja, te neke lične informacije, a i ja stojim na raspolaganju (koliko mi slobodno vrijeme dozvoljava). Zato ovo i jeste posebno, jer je kao namjenjeno baš određenoj bebici.
Moja kuma je bila oduševljena, naročito zbog vremena koje sam izdvojila da to napravim, ali ja uživam u tim stvarima i nije mi bilo teško, a eto i moj
mi je omogućio potrebno vrijeme
Nije skupo, a mislim da nije standardan poklon, treba vremena da se napravi, pa zato ko je zainteresovan, javite se na PP.