IZVORNA PORUKA: patrizia
Pozz cure
Malo sam citala oko ove rasprave i da vam iznesem svoje iskustvo.Naime moj muz ima 18 % progresivno pokretnih.Receno nam je da inseminacija sa ovim nalazom moze.Na zalost nama nije uspjelo,ali je vantjelesna uspjela iz prve i sada sam hB 30 nedjelja trudnoče.Uglavnom da vam ne duljim nama svi silni preparati nisu pomogli ama bas nista.Nemoj da vas razočaram ali mom muzu je propisan proxed (neki prasak)koji kosta za 15 dana čini mi se oko 150 KM,a mora se koristiti bar 3 mjeseca.Nama je dr koji radi vantjelesnu rekao da se spermiogram u glavnom ne moze popraviti.I naš se nije popravio ostao je isti.Po meni je bolje za taj novac uraditi IUI ,nego sve to piti a pomak je jako loš.Opet da kažem nemoj da vas razočaram svako ima svoje mišljenje ,a ovo je moje iskustvo.Sretno
a mi smo opet nakon operacije varicocele stigli do normospermie.
Kada je u pitanju taj zahvat dva ljekara su rekli ma kakvi, dva ljekara obavezno operacija paondaostalo.
Opet je sve individualno. MM je sve nalaze i operaciju obavio u roku sedam dana
sa prvim nalazom spermiograma su nas slali na VTO , ne na potpomognutu nego na VTO, a sa drugim nalazom...covjece ovo kao da su dva razlicita covjeka..rekao je jedan dr
eh onda smo otisli u ružicnjak i ubrali cvijet, danasmu je 8 mj
i daaa....med, orasi i sve sjemenke, cink, c vitamin, selen..maticna mlijec..i profertil..
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru