Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi smo F. prije 2 godine kupili suncane naocale u Beba Kids-u, nisu bile skupe a rado ih je i nosio.
22.04.2010, 14:13
mišur
1329
Ja sam Luki uzela ove Chico još prošle godine kad smo isšli na more, i cijena im je bila oko 27 KM, koliko se sjećam. Isto sam provavačicu milion puta pitala jesu li stakla sa zaštitom od UV zraka i jesu li original, obzirom na cijenu Naše su plave sa nekim tufnicama sa strane...
22.04.2010, 14:44
bebano
759
Mišurice zlato saljem ti puse . Sorry na OT
Sto se tice suncanih naocala ja sam stvarno razmisljala da ih kupim Luki ali ne mode radi, jer mislim da to djeci ne treba fola radi. Moj Luka je jos prosle godine kada je jako sunce, specijalno na moru, stalno drzao zatvorene okice, ono ne bukvalno ali bas je stalno zmirkao jer mu sunce uzasno smeta. Ima svijetle oci i citala sam da ljudima sa svijetlim ocima sunce jos vise smeta. Stalno je trljao okice i bas mi ga je bilo zao. Ali sam sve mislila da je jos premal za suncane naocale. I ponukana vasim pricama kupicu mu Chicco jer se nadam da imaju neku UV zastitu, a cjena im je skroz ok.
22.04.2010, 14:52
mama75
2257
Mi imamo naocale iz TL. Jedne sa roza staklima kada je vjetar, a jedne sa crnim kada je sunce. Tako dijete odabralo, smeta joj i vjetar. Pisalo je da ima UV zastita, pa hajde da im vjerujemo. Stalno sam zabrinuta, sta god da kupujem djeci pitam se: da nije kinesko, otrovne boje, kakav je kvalitet... Nadam se da se ovi u TL ne bi zezali s takvim stvarima
22.04.2010, 16:15
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: mišur
Ja sam Luki uzela ove Chico još prošle godine kad smo isšli na more, i cijena im je bila oko 27 KM, koliko se sjećam. Isto sam provavačicu milion puta pitala jesu li stakla sa zaštitom od UV zraka i jesu li original, obzirom na cijenu Naše su plave sa nekim tufnicama sa strane...
e te su se meni pravooooooo svidjele ali mu bile velike
22.04.2010, 18:19
bebbe RR
2004
Divne su mi ove "bebe naočarke". Pokušala sam i moju bebanu slikati, da postavimo, ali nema šanse da ih ni toliko koliko mi treba da je slikam zadrži:(
25.04.2010, 23:03
mišur
1329
IZVORNA PORUKA: bebano
Mišurice zlato saljem ti puse . Sorry na OT
Sto se tice suncanih naocala ja sam stvarno razmisljala da ih kupim Luki ali ne mode radi, jer mislim da to djeci ne treba fola radi. Moj Luka je jos prosle godine kada je jako sunce, specijalno na moru, stalno drzao zatvorene okice, ono ne bukvalno ali bas je stalno zmirkao jer mu sunce uzasno smeta. Ima svijetle oci i citala sam da ljudima sa svijetlim ocima sunce jos vise smeta. Stalno je trljao okice i bas mi ga je bilo zao. Ali sam sve mislila da je jos premal za suncane naocale. I ponukana vasim pricama kupicu mu Chicco jer se nadam da imaju neku UV zastitu, a cjena im je skroz ok.
I ja tebi šaljem puno puno I našem imenjaku, naravno
Iz ovog razloga koji si ti navela, i ja sam se odlučila da uzmem mom Luki naočare, jer je stalno trljao okice i često mu se dešavalo da mu zasuze...Kod njega je dodatni problem još sa trepuškama, pa mu i od toga zasuzi oko, tako da naočare i neki šeširić ili kačketić obavezno nosimo sa sobom, čim ima malo sunca. Mi imamo ove za uzrast od 2 g., ali ne znam kako se dalje kreću brojevi ili veličine... Je li neko kupovao veće?
25.07.2010, 15:48
škorpija
6649
neki dan slušam na radiju da djeci do tri godien ne treba kupovati sunčane naočale, onaj frajer iz lorisa savjete dijelio, a na hrvatskoj televiziji u emisiji "potrošački kod" kažu da već malim bebama trebaju sunčane naočale jer su njihove oči u razvoju i posebo osjetljive. e to me sad zbuni , ali opet kontam džaba ću ih kupiti nema teorije da bi ajdin naočale držao na glavi
25.07.2010, 15:53
Visnja RR
15102
ia ja sam mislila da asja nece nositi ...ali jeste...skoro da ih nije skidala na plazi...
25.07.2010, 15:57
škorpija
6649
ma asja je pametna djevojčica, a ajdin
25.07.2010, 18:17
reallove
5807
mi smo kupili suncane naocale u dm-u,nosio ih malo,bile mu zanimljive kratko vrijeme i na kraju ih slomio