cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: STARA LJUBAV

clock-img

09.04.2011, 00:18

clock-img

Anoniman

tipa nisam videla Bog zna odkad eto recimo 10 god kad on meni jutros poslo poruku na fb  sa kako me nikad nije zaboravio , jos mene seca , da me trazio uvek nije me mogao nac ( iznenadno iz zemlje otisla)   da je patio   a ozenio se naravno al mu bilo tesko user posted image a jes mi kreten ( zamalo ) srce slomio i duuuuuugo sam na njega mislila   i ja kad sam jutros procitala poruku ma zinula nisam mogla verovat  a toliko mi bilo pateticna i odvratna ta poruka  ja pozovem sestru na kafu pustimo pesmu "mustuluk" od H. Dzinovica ismijemo se i  poruku izbrisem i njega blokiram toliko od moje stare ljubaviuser posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 00:19

clock-img

Anoniman

ja ovo ispisah isto ko da vam u zivo ispricah ( sta pomislih , sta uradihuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 00:32

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Evo sta je Djordje Balasevic rekao:
 "Bivši" je valjda najtužnija reč na svetu? Jadni su oni koji se preko nje objašnjavaju.."

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

09.04.2011, 08:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: triputmama

tipa nisam videla Bog zna odkad eto recimo 10 god kad on meni jutros poslo poruku na fb  sa kako me nikad nije zaboravio , jos mene seca , da me trazio uvek nije me mogao nac ( iznenadno iz zemlje otisla)   da je patio   a ozenio se naravno al mu bilo tesko user posted image a jes mi kreten ( zamalo ) srce slomio i duuuuuugo sam na njega mislila   i ja kad sam jutros procitala poruku ma zinula nisam mogla verovat  a toliko mi bilo pateticna i odvratna ta poruka  ja pozovem sestru na kafu pustimo pesmu "mustuluk" od H. Dzinovica ismijemo se i  poruku izbrisem i njega blokiram toliko od moje stare ljubaviuser posted image user posted image

user posted image   user posted image

Zadnji članci

article-img