IZVORNA PORUKA: indy_26
A sto ne bi mogla pogledati djeci u oci pa nije ubila nikog i ljubav prema djeci se ne poredi s tim. Samo se pitam vecina muzeva vara zene pa im nije muka kad pogledaju dijete i zenu u oci ma sto su to zene uvijek gore od njih . A osim toga ona ga i nece varati nego ce samo izaci da provjeri svoja osjecanja.
Ma samo ti poslusaj svoje srce i nisi trebala ni da pises o tome da bi te neke napadale i to vrlo nekulturno cast izuzecima koji su ti na lijep nacin ukazale da pravis gresku ako bi izasla.
hajmo sad sve i jedna da kopamo po prišlosti...
da sjedimo kući i čekamo sve na gotovo...
pa da varamo muževe...jer srce nam tako nalaže....
ne znam kako mi je srce nalagalo kad sam se udaval, kada sam ostajala trudna i rađala....
jeste u pravu si muški varaju...sve što može muškarac može i žena...ali ja nikada nisma čula da se na to varanje pozitivno gledalo...
biće da sam konzervativna totalno....
i sreća imama jedno srce...
zamisli da imama dva-tri...išla bih ko pčelica sa cvijeta na cvijet...
svaka od nas ima prošlost...
al se ona sa razlogom prošlost i zove.
ja nemama fobiju od prošlosti niti njegove niti svoje...nemam ni od budućnosti kada se sutra desi tada o njemu razmišljam.
Ali nisma voljna ni razmišljati da bih radi dosade rasturila porodicu....
da je bije, da je prihički maltretira ili da se on u nekoj prošlosti ili budućnosti mimo nje našao...to jeste razlog....
ali slušaj srce...kako srce kuca kad kraj tebe djete sjedi....
za koga ti srce kuca kad si dijete rodila sa tim čovjekom....
ako ima probleme sa njim neka ih rešava sada...ali šetati po gradu i sretati se sa bavšim pa na njega misliti...tu je postojanje srca upitno