cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: eserihija koli kod bebe

clock-img

29.02.2016, 13:58

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Da li se epruvete za urinokulture mogu uzeti negdje u apoteci?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

29.02.2016, 14:03

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Mi smo uvijek uzimali u apotekama one sterilne bočice, međutim kada je muž početkom godine nosio urinokulturu, teta mu je vratila bočice i rekla da se moraju uzimati njihove epruvete.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

29.02.2016, 14:10

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mi smo uvijek uzimali u apotekama one sterilne bočice, međutim kada je muž početkom godine nosio urinokulturu, teta mu je vratila bočice i rekla da se moraju uzimati njihove epruvete.

ma znam,zato i pitam,mozda i apoteke sad imaju...kuburili smo dugo s tim i nikda nisu dali nista sem tih epruveta...

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

29.02.2016, 14:13

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Mi smo godinama uzimalu u apotelama, bezze mi bilo odlaziti do S.grada po epruvete. Međutim neka nova politika je u Starom gradu, kada je riječ o urinu koji donosimo. Za Ilidžu ne znam.
Ali možda je do tete koja je uzimala uzorke, možda da nazoveš i pitaš?!

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

29.02.2016, 14:17

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mi smo godinama uzimalu u apotelama, bezze mi bilo odlaziti do S.grada po epruvete. Međutim neka nova politika je u Starom gradu, kada je riječ o urinu koji donosimo. Za Ilidžu ne znam.
Ali možda je do tete koja je uzimala uzorke, možda da nazoveš i pitaš?!

na ilidzi se nikada nije moglo sem epruveta....ali kontam da ih nisu apoteke nabavile da ne klapam po njih

Zadnji članci

article-img