IZVORNA PORUKA: Iman83
Razumijem da ima i svakakvih roditelja kao i svakakvih nastavnika,ali evo s pozicije nastavnika/predavača ću ti reći da je ta nastavnica malo i u pravo, pa ti mene sad drvljem i kamenjem
Ja se mogu na glavu nasaditi da objasnim svom učeniku obični Present Simple, ali ako on neće kod kuće otvoriti knjigu i malo prokontati, pročitati, uraditi zadaću meni dođe isto kao da sam pričala o Marku i njegovim konacima... ništa, tabula raza...dođe mi na čas i ja postavim pitanje: Šta je P.S.? a on odgovori: Present Past je... . I onda dobije 1, dođe mama, objašnjavaj zašto, kako, njeno dijete mora znati...jer roditelji uglavnom imaju visoka očekivanja...imam ih i ja...ali ja se ne brojim ....elem, teško je to razumijeti...ali treba jako puno dobrog odnosa roditelj- nastavnik.
Pa ne mozes ti da naucis moje djete ako ja ne ponovim s njim kuci !Ovo pisem s stanovista majke ucenika
Uzalud vam trud sviraci ako se ne ponovi,moj otac je uvijek govorio "dok dodjete iz skole procitajte neki put sta ste ucili i nemate brigu".
Posebno ako u razredu imate djete s posebnim potrebama koje radi po posebnom planu i programu ,pa uz to nekoliko nemirne djece ,o problematicnoj necu.
Mislim da su bolja djecica na selu nego ova u urbanim sredinama,cak i pristojnija.naravno u svakom zitu ima kukolja.
Istina nista nije ko'''' prije,nekad je postajo respekt prema uciteljima/nastavnicima a danas...sve se izgubilo,nastavnik ne smije ruzno da pogleda djete ili ako mu da 1 zasluzeno ima problem ako ne s djetom onda s roditeljima.
U potpunosti razumijem prosvjetne radnike,mada recimo ni uciteljica mog djecaka nije uvijek u pravu,ali ja to nikad nebi pred njim kazala.nego s njom rijesim ako nam nesto nije jasno.
Blue rose,zato uz muzicko dobiju cd-e s svim pjesmicama
Hanabanana,kod nas se to desilo iz Engleskog, i ponisten je test.Razlog je bio sto su radili test(ponavljanje) iz prosle godine.
< Poruku je uredio hatepsut -- 21.5.2012 22:34:08 >