IZVORNA PORUKA: Redflower2
IZVORNA PORUKA: Galicia
On je inace miran i stalozen dok ti ne pocnes da ga vrijedjas i da mu zvocas i da se svadjas a njim?
Jeste..priznajem to. On nikad do sada nije prvi vikao na mene. Ali jeste mi prebacivao, i kritikovao me bez razloga.. tu puknem.
Moguce je sa njim razgovarati, ali meni je sad samo jedna misao u glavi, ona "poznata" teorija : ako te jednom udario, udarice te opet...
Redflower ,on je tebe jednom udario (fizicko zlostavio) a ti njega verbalno godinama
Ja vidim da ti shvatas svoju gresku i to je super. Kolko god to grozno zvucalo sto je uradio (jer tako nije trebao odreagovati) al ja mislim da se on tako ispoljio nakon niz godina verbalnog zlostavljanja.i sad ispade njegovo gore jer jw jednom to uradio od tvog godisnjeg zlostavljanja. Oprosti na direktnosti al oboje ste krivi.cak ti vise . OPET KAZEM NE OPRAVDAM NJEGOVO NIKAKO AL ...
To sto te zna kritikovati ja mislim da je takav osuvijek bio pa si se udala za njega cak sto vise ti si insistirala ( tvoje rijeci) . Niko nike savrsem svi mi imamo mane i vjerujem da su to njegovu stranu znala i u vezi al si se ipak udala ...
Ja ne vjerujem da bi on to opet uradio (udario te ) al moras i ti prestat sa vrijedjanjem iskrwno.pa ko bi to trpio godinama
Moze se to kod vas sredit al poradite oboje na tome.sama kazes da se moze snjim porazgovarati.ne kvari nesto sto moze biti fino samo ako malo popustite ( a vidim da on jest) ...shvati da ima i tvoje greske ovdje i to veliku gresku si radila godinama ...
Drago mi je da shvatas da si i ti grijesila ....a po postovima vidim da je on u afektu to uradio i to nakon godina verbalnog zlostavljanja ...
Popusti malo i prestani vrijedjati .
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...