writing-img

RE: Problemi u braku

clock-img

20.01.2014, 15:42

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

a šta misliš da zamijeniš teretanu nosanjem bebe,uspavljivanjem,pomogneš ženi ,umjesto da razmišljaš o nekim udarcima

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

20.01.2014, 15:45

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Hajde ne palite se na ove postove ko sitno šiblje.

clock-img

20.01.2014, 15:46

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: EEDITH

a šta misliš da zamijeniš teretanu nosanjem bebe,uspavljivanjem,pomogneš ženi ,umjesto da razmišljaš o nekim udarcima

potpis

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

20.01.2014, 15:50

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Hajde ne palite se na ove postove ko sitno šiblje.

user posted image user posted image
ne palimo se samo nam nik interesantan user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

20.01.2014, 16:59

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: Strojar

Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.user posted image

Dobro ti prolaziš, to nije ništa user posted image

clock-img

20.01.2014, 17:03

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: madam x

Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.user posted image

user posted image

clock-img

20.01.2014, 17:55

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Udri je.
Malo je 85 miški da bi joj nešto opasno bilo.
A kako je ona tek porođena,mislim da ti je sahrana blizu.
Udri.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

20.01.2014, 17:56

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Pozdrav.

Ja imam vise tjlesne mase od tebe,a opet moj muz vise od mene...pa zamisli kako bi proslo po tebe ako bi te jedno od nas dvoje udarili user posted image

No,ja ipak mislim da ti imas premalo godina user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

20.01.2014, 17:59

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Pozdrav.

Ja imam vise tjlesne mase od tebe,a opet moj muz vise od mene...pa zamisli kako bi proslo po tebe ako bi te jedno od nas dvoje udarili user posted image

No,ja ipak mislim da ti imas premalo godina user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zene,savjeti su vam predobri,oplakahuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

20.01.2014, 18:54

clock-img

Merylin

pencil-img

-132

Hahahahahaha, ubjedljivo najzanimljiviji bračni problem do sad, udariti ili ne udariti. Čovjek makar ima srce, ipak nas pita kako da izbjegne to da iskoristi teško zarađene mišićeuser posted image

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

clock-img

20.01.2014, 20:12

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: madam x

Pozdrav.

Pala ti kasika u med dragi prijatelju, nego dohavizaj se malo i sa zenom lijepo, a zaboravi na misice u tom smislu koji navodis, iskoristi te misice za nesto konkretno i poztivno, konstruktivno :)

Mlad ste vi bracni par, svaka zena Boga mi ronda, vjeruj mi na rijec user posted image
Nego ti fino svojoj hanumi pritekni u pomoc, pomozi, malo pricuvaj bebce neka ona gdje izadje, izadjite zajedno, prosetajte, uzivajte u zivotu :)

Hato oplakah user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

20.01.2014, 21:03

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

dečko dragi, ja imam malo manje kila od tebe ali bih te uzela na iskustvo pošto sam te roditi mogla. modar bi ti meni bio danima.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

20.01.2014, 21:52

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Mišićavi strojar.....pa ne zvuci lose.
samo si se zaHebo...zena nije stroj pa da na njoj treniras mišiće

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

20.01.2014, 21:55

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: ladyblue

dečko dragi, ja imam malo manje kila od tebe ali bih te uzela na iskustvo pošto sam te roditi mogla. modar bi ti meni bio danima.

user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

20.01.2014, 21:57

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.01.2014, 22:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

e čuj 85 kg, prelagan si
radi na masi, pitaj u teretani iskusnije kako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.01.2014, 22:42

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Seve je to najbolje otpivala.

A on uporan
je l' da bi mogli na kavu ili caj
da ti pokazem sto je muski zagrljaj

(Je pa da mi modrice ostanu)
user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

21.01.2014, 10:54

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

Ih, da se kojim slucajem mm registruje imao bi i on svasta napisati, pogotovo kad sam u PMS-u, tad ja razmisljam udariti ili ne,,, elem mi zene uvijek nesto galamimo user posted image

clock-img

21.01.2014, 11:06

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

e pa oplakala sam vam user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

21.01.2014, 12:36

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

hahahaha popravi mi dan

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

21.01.2014, 13:01

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

21.01.2014, 23:33

clock-img

babybaby

pencil-img

78

Strojar, dobro si nas nasmijao... opravdano mislim da si sve ovo izmislio da zatalasas po zenskom forumu...

Nego, ako nisi... bogu se zahvali i idi negdje sadake daj sto te zena rezili samo jednom sedmicno... user posted image

clock-img

24.01.2014, 13:00

clock-img

Lalali

pencil-img

49

E moj strojaru, ti si balav preuzeo vazne obaveze na sebe.
Puno si ti razmazen, ne da bih galamila na tebe nego bih ja tebe tukla.
Dok ti razmisljas o masi (pazi izraza), definiciji i misicima tvoja zena razmislja kako sve obaveze posloziti, da djetetu bude sve potaman, da je sito, suho, zaigrano, zdravo itd. i jos pri tom kako pospremiti kucu, napraviti rucak itd. A ti se ne mozes javiti iz teretane jer ti je bitniji misic od njenih i djetetovih potreba.
Nosao i premijestao bi ti meni ormare po kuci i kad treba i kad ne treba, pa bi onda imao definiciju misica za pozeljeti, a sve bi pitao treba li jos.
I dok ti naprdjujes sta da jedes, a da to bude "sportski" ona vjerujem jede sta stigne i kad stigne, a ne razmisljas o tome da je potrebno da kvalitetno jede da bi imala snage brinuti se o djetetu, jos ako doji, posebna prica.
I umjesto sto uprazno nosas tegove po teretani, uzmi i nosaj dijete, malo je rastereti, neka ona za promjenu ode na kafu, da ne kazem u teretanu a ti samo jedan cijeli dan provedi s djeteom, odmah ces drugacije razmisljati.
I da ne zaboravim, na svakom koraku zahvaljuj Bogu na takvoj zeni, jer ovdje, kao sto vidis, vecina, ukljucujuci i mene bi tebe tukla, a galamu bih ti ostavila za dezert

clock-img

24.01.2014, 13:18

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Vi se ovdje napalile da ga bijete a ko vam garantuje da se neka forumašica nije registrovala pod laznim nickom...bas bi muskarac trazio bracni savjet ovdje ili na zenskom forumu pisao da bi "tukao zenu" user posted image

clock-img

28.01.2014, 10:17

clock-img

selmoni

pencil-img

546

Nadam se da nam je Kikiriba dobro

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

Zadnji članci

article-img