IZVORNA PORUKA: Strojar
Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.
Možda da pokušaša da je razumiješ.
Mlada je i njen život nije isti...ima bebu o kojoj mora brinuti, no nije ona bebu donjela u džepu...
Šta misliš bil i ona voljela u teretanu sa tobom malo da te stugne u tim mišićima pa poželi da te nalupeta kad zaboraviš da kupiš nešto što njoj koja je sa bebom zatvorena u dom sa 20 godina čeka na to tebe...a tebi očito njene potrebe nisu bitne.
Taj udarac je posljednje što iko poželjeti može...i pomisliti...
zar je žena koja je rodila tebi dijete, koja je tvoja voljena zaslužila takvu vrstu misli od tebe...
zamisli da zna da si na to i pomislio koliko bi je boljelo, a tek nedo Bog da to učiniš...zar zaista želiš ubiti njenu mladu dušu činom koji nije ništa do dokaz tvoga kukavičluka i nesprmensoti da budeš suprug i otac.