Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Nisam sigurna, ali mislim da nije, ali nas prati redovno, hahahah, ako acudesa misliš na Anisu
Na žalost , nisam ja pričala da sam izgubila 12kg bespovratno _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
A, jesmo li kod tebe popunjavali anketni listić....ono, do pola pa smo morali ići jer je malac ....malo mi ništa nije jasno _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Ni to nisam bila ja , mora da sam bila negdje odfurala dok ste popunjavali anketu. _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
Lejla Ka je keratko osisana, jako prijatna i nasmijana _____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
kasno sam stigla, pa ne mogu da se sejtim _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/ne-mozemo-ostati-slijepi-na-djecije-prosjacenje _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Čitala sam super, hvala našoj škorpiji, znam da ona stoji iz toga, hahahaha
IZVORNA PORUKA: Visnja RR http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/ne-mozemo-ostati-slijepi-na-djecije-prosjacenje
.... _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Čitala sam super, hvala našoj škorpiji, znam da ona stoji iz toga, hahahaha
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama