Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Nisam sigurna, ali mislim da nije, ali nas prati redovno, hahahah, ako acudesa misliš na Anisu
Na žalost , nisam ja pričala da sam izgubila 12kg bespovratno _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
A, jesmo li kod tebe popunjavali anketni listić....ono, do pola pa smo morali ići jer je malac ....malo mi ništa nije jasno _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Ni to nisam bila ja , mora da sam bila negdje odfurala dok ste popunjavali anketu. _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
Lejla Ka je keratko osisana, jako prijatna i nasmijana _____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
kasno sam stigla, pa ne mogu da se sejtim _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/ne-mozemo-ostati-slijepi-na-djecije-prosjacenje _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Čitala sam super, hvala našoj škorpiji, znam da ona stoji iz toga, hahahaha
IZVORNA PORUKA: Visnja RR http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/ne-mozemo-ostati-slijepi-na-djecije-prosjacenje
.... _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Čitala sam super, hvala našoj škorpiji, znam da ona stoji iz toga, hahahaha
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...