tema se pravo zahuktala...
sto se tice krivih nogu i povijanja,ja bi radije izabrala da ima krive noge nego da je povijam i niko me ne moze ubijediti u suprotno,buduci da je medicina dokazala da nije povezano...srecom moja ima prave noge...na mamu
,a ni mamu nisu povijali
sto se ostalog tice,svako ima svoje misljenje i svako radi po svom,tako da je nemoguce bilo koga pokusati razuvjeriti...da dam doprinos temi...
mojoj je deset mjeseci,nisam je povijala,hodalicu nemam,nisam je oslanjala na jastuke,sjela je sama sa 7 mjeseci,sada se sama dize uz namjestaj,ja ne pomazem...dohranu smo uveli sa 6 i hvala bogu ne jede sve,vec ono sto je primjereno njenoj dobi...kod nas nema probavanja moje hrane,ne solim,ne secerim njeno,monte nije probal,lina nije probala i nece,kupovne kasice jedemo samo kada smo vani i nemamo nista domace...sto se tice hrane,znam ja da ce ona jednom jesti i monte i smoki i sve ostalo,ali pokusavam joj sada pruziti zdrav pocetak...u moru prskane hrane-domacu koja nije prskana i sl. i trudim se koliko mogu...
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.