IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Ja sam alergicna na to nece mu biti nista,stvarno nisam neka babroga ali to daj mu ovo,daj mu ono,kao da mu je godina a ne 5 mjeseci me izluduje,jer ako ja necu nema se tu sta navaljivati,kao npr.povijat cemo dijete,ja rekla necemo nema potrebe,odmah belaj kako ja necu nista da poslusam i tako dalje,ali ne mogu da shvatim da oni onda cak govore kako ja ne zelim dobro svome dijetetu,ma gluposti.Dosta toga se promijenilo u odnosu na prije jer se dosta toga pokazalo pogresnim kao naprimjer hodalice da vise odmazu nego sto pomazu,ali ti to ne mozes dokazati nasem narodu,zato ne treba se previse obazirati na to prst uho i po svome barem ja nastojim tako
izvini Emice, nemoj da me pogresno shvatis, da mislis da zelim neko prepucavanje, samo zelim razmjenu misljenja...
sto navodis primjer povijanje, kako bi ti komentarisala situaciju da poznajem zenu koja je rodila 3 djece, 3 prekrasne cure, ali niti jednu nije htjela povijati govoreci ma sta cu ih povijati to se radilo prije zato sto nije bilo jednokratnih pelena, pa su se zene lomile dok su stiskale djecu, stezale ih, a poslije se lomile dok bi oprale te iste pelene... sve 3 cure su nosile kajseve zbog nepravilnog razvoja kukova...
ja sam oboje djece povijala, Sabinu prvih 40 dana, a eto Ermina sam samo mjesec dana povijala, ali taj starinski obicaj se pokazao ispravnim, jer moja djeca danas imaju ispravno razvijene kukove, a Sabina ima noge pravke ko strijele, mogla bih je vec u manekenke upisati...
zasto se bjezi od povijanja, jeli zbog neke stete koje mislite da moze nanijeti djetetu ili zbog jednostavnosti???