E zene moje, vec sam vam rekla da sam presla sa pre na HIP 1. E neki dan smo isli na drugu vakcinu i doktor me pitao sto sam uopste koristila pre, to je navodno za nedonoscad, da nema potrebe da dijete opterecujem dodatnim proteinima, tako mu navodno opterecujem zeludac i bubrege A naravno tu je i napomenuo da forsiram dojenje i samo dojenje, u Americi se jedno dojenje plaća 800 $, bla, bla, bla... Pa ko da ne bih forsirala da imam dovoljno mlijeka, ne mogu se na glavu nasadit da ga napravim Ko da ja ne bi voljela vise da samo dojim, hem mi je jeftinije, hem lakse od pripremanja bocice. Ah da i rece on meni da vec kad mu dajem dohranu, da mu dam na kasikicu. E majko draga, ja ne znam, mozda neko to uspijeva, ali kad mi se bebac po noci probudi, ja ne znam za sebe a kamoli da ga jos na kasiku hranim. Uglavnom, jos jedna posjeta doktoru, koja me ponovo ostavila zbunjenu Ja sam mu fino rekla, uz duzno postovanje, ali svaki pedijatar ima svoju pricu, a uostalom moj Bakir hoce sve i flasu i siku i kasiku, pa cak ruca i kad mu promijenim flasicu I nije mi nista na to rekao :) Uh bas sam se raspisala, sorry!!!