Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
žene drage,operite puzzle!meni sve što god kupim smrdi i uvjek sve perem,a pogotovo igračke.puzzle sam prala 2-3 puta dok nisu prestale smrdit
12.08.2010, 15:56
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: leona81
mi imamo iste ali manje upola...gdje si ti kupila ove veeelike
a gdje si ti kupila te sto ne smrde?
interex
12.08.2010, 15:58
škorpija
6649
ma dok one smrde, to je najveće kinesko smeće i sigurno sadrže nešto što ne valja da dijete udiše a kamoli da stavi u usta, isto je i sa onim papicama kroksicama, neke smrde, a neke ne, a veća je vjerovatnoća da nešto nije u redu sa onim što smrde, a nedavno sma kupila patkice za kupanje, mama patka i tro pačića, morala sma baciti u smeće koliko je to smrdilo. nije to onaj mirsi plastike (koji sma voljela udisati pirje rata kad dobijek sandale od jugolpastike ) već baš smrdi-smrdi
12.08.2010, 16:00
Skvo RR
4542
Znaci, danas smo naucili da sve trebamo pomirisati prije nego sto kupimo.
Salim se, ja sam full osjetljiva na neke mirise, mi smo dobili jednu smrdljivu bebu...stajala je na balkonu 2 dana, a onda je prosetala do kante.
12.08.2010, 16:04
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Znaci, danas smo naucili da sve trebamo pomirisati prije nego sto kupimo.
Salim se, ja sam full osjetljiva na neke mirise, mi smo dobili jednu smrdljivu bebu...stajala je na balkonu 2 dana, a onda je prosetala do kante.
hahhahaha ti si danas hahhahahaha ja isto sve perem,MM nisam jos probala( nemoze stat u masinu)ali moze kroz ruke!!!!!
12.08.2010, 16:06
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: salmy
hahhahaha ti si danas hahhahahaha ja isto sve perem,MM nisam jos probala( nemoze stat u masinu)ali moze kroz ruke!!!!!
Sto?...