Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
staviš andol izmedju dva koljena i držiš da ne padne
što mi ne reče prije
05.08.2014, 02:23
Neky
199
Molim vas za savjete za privatnog ginekologa za određivanje kontracepcije... koje ste nalaze radile, i koja je cijena?
05.08.2014, 08:08
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Neky
Molim vas za savjete za privatnog ginekologa za određivanje kontracepcije... koje ste nalaze radile, i koja je cijena?
UZ,papa test i UZ dojki....ja sam to radila prije nekih 13 god ako se nije šta mjenjalo....u to vrijeme sam se privatno obratila Sabini Čengić mada ih sad ima sijaset privatnika,da biraš.. a svaki će ti preporučiti ono što smatra da je najbolje.... ja sam promijenila 3 vrste,6 godina sam ih koristila.....nikad ti ne bih savjetovala da to radiš...imam po dojkama sada ciste i fibroadenome kao posljedicu hormonalne terapije.....tako da....kako hoćeš....
06.08.2014, 23:11
Mamica24
1090
Prije god i po radila papa o kks i stavila spiralu obicnu. Sad za sad radi super :-)
07.08.2014, 08:30
mimi_2in1
-319
Neky meni je dr pored ovoga sto je beba napisala trazila i nalaz uormona. Ja na kraju nisam uzela pilule, sreca jer sam i ovako dobila trombozu, a pilule i onako remete zgrusnjavanje krvi. Elem kad odes kod dr reci ce ti sve sta treba.
Mi za sada kondome stalno, a najcesce uz niih i kontracepcijske vaginalete. Nikad dosta zastite i opet kad mi kasni hocu iz koze da iskocim
10.08.2014, 22:23
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1
Neky meni je dr pored ovoga sto je beba napisala trazila i nalaz uormona. Ja na kraju nisam uzela pilule, sreca jer sam i ovako dobila trombozu, a pilule i onako remete zgrusnjavanje krvi. Elem kad odes kod dr reci ce ti sve sta treba.
Mi za sada kondome stalno, a najcesce uz niih i kontracepcijske vaginalete. Nikad dosta zastite i opet kad mi kasni hocu iz koze da iskocim
meni se sve ovaj andol vrti kao ideja....ali me počesto glava zaboli pa ni njega nemam baš...može li apaurin ikako....
06.10.2014, 19:10
Almasa_T
29
Najbolji odgovor ubjedljivo! I sama sam takva!
IZVORNA PORUKA: Amrino
Ja ne koristim nista- kao ni prije trdnoce. Ustvari, metoda kontracepcije je ona klasicna- vadi ga! Valjda se nece nista desiti a i ako desi...tako je valjda sudjeno Voljela bih troje djece a ni sama ne znam kad cu to sve stici- pa bi mozda i bilo bolje da sve prepustimo slucaju...jer covjek sto vise konta i planira- sve se teze odluci za te stvari.