IZVORNA PORUKA: visnjica1
U dilemi sam velikoj prije dva mjeseca porodila sam se eh sad ne znam za sto da se odlucim za pilule ili spiralu, kondom nikako ne mogu ni ja ni mm muzek, pa smo imali odnose bez zastite ono vadi ga jer smo tako se i cuvali dok nismo htjeli bebicu, ali mene strah uhvati poslije odnosa pa naprosto ne znam za sta da se odlucim a i dojim malu.
Unapred hvala na savjetima
Najprije...
ovakvu dilemu o načinu zaštitite možeš samo dogovoriti sa svojim doktorom...
niti sve kontracepijske pilule svima dogovaraju niti sve spirale mogu sve ugraditi...
nadale dok dojiš kpilule su manje moguće...
drugo tek nakon određenoga portoka vrmena po porodu...od 6 do 12 mjeseci spirala je moguće...
Savršeno je jasna strah od nezaštićenoga odnosa...no ako imaš strah morat ete to s akondomima raditi dok tebe ne popusti strah i vartiš povjerenje u svoga partnera u metodi ''prekinuti snošaj'' ( ovo smao naravno ako planirate porodicu proširiti jer je jako neefiaksna)
Svakako malo po temi pogledaj ,...ptretaživač stavi pspurala, tabkete kontracepsjke itd...ima dosta siksuatva...la ti si mlado porođena i bilo kakav odluka mora biti sa tvojim ginekologm na trenutnu istuaciju i stanje usmjerena