IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Eh ovako sad sam ozbiljna
Sto se tice kontracepcije mislim da kontracepciju moraju imati samo oni koji ne misle glavom,svaki muz koji normalno razmislja nece svrsiti u zenu ako ona to ne zeli,ja nikako da shvatim ona j pojam OTELO SE mi smo 3 god u braku 3 se zabavljali cjelo vrijeme nismo imali nikakvu kontacepciju osim muza sto veli jedna forumasica...
S kondomom mislim da e bih mogl ni pod razno guma u meni fuj
Kontracepcijske pilule su ljudi hormoni i zasto da ih trosim ionako me uvijek nesto bolucka jos da se tim brinem
spirala ma bjezi u sebe to ugradjivati
Ne znam ja mislim da je sve do muskaraca kakav je mi uzivamo u sexu ali se cuvamo sami bez ikakvih kointacepcija...
Nisi mogla bolje reci slazem se sa tobom od rijeci do rijeci
I ja nekontam kad neko kaze uh,neznam kako sam zatrudnila omaklo se
pa kako ce se omac a ko fol se cuvali.Kad mi neko kaze cuvam se meni smjesno pa valjda se muz cuva da nezavrsi u zeni a ne zena kako ce se zena cuvat odkud ona zna kad ce sprema izaci.
Mene bi bilo,strah staviti spiralu bojala bi se kad grmi da nece grom u nju puci
(salim se)
ne ozbiljno nebi dala da mi dole tko,cacka po njoj i da ugradjuje "sta"
Kondom,NE VOLIM jednostavno negodi nije sad da sam ja neka neznam uzivat bez koze nije istina vec,dole mi bude ruzno suha budem,zulja me ma ruzan osjecaj pa hajd.Jednom probala i NIKAD vise....
Kontracepcije ,pa iskreno nekad sam razmisljala o tome,al bojim se i toga
kako ce mi organizam podnijeti.
Ipak su to hormoni.Ni mm.nevjeruje toma tako da me isto dodje nebi opet se opustio i da zavrsi u meni jednostavno nevjeruje nicemu sem,samom sebi
.....
Tako da ostajemo kod iskakanja tj.kad ja budem gotova tek onda on moze da svoj dio odradi,
nikad nam nije bilo lose ili da sad prekidamo snosaj zbog spreme .
Jednostavno za sve ima lijeka pa ako bas dodje do toga malo smanjimo brzinu i opet svakom dobro.
Mada nisam dugo uzivala u carima opustenosti jer sam brzo zatrudnila,pa zabranjen sex.Helem 3.mjeseca samo uzivanja sam imala.