cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sta koristite kao zastitu ??

clock-img

17.01.2011, 02:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

prekinuti snosaj je OK kod parova koji imaju jedno djete a zele drugo ..paze se dok ne dođe vrijeme za drugo...a ako se zalomi nije frka ...rodice ga malo prije..al kod parova koji ne zele imati vise djece taj princi je malo neodgovoran...
naravno da pravi muskarac zna da se kontrolisa ali su prelijepi trenutci u kojima nema kontrole... ne bih to uskratila ni sebi ni njemu...

ovo je potpuno individualno i zaista zavisi od ljubavnika.
mi ništa jedno drugom ne uskarćujemo niti ćemo...

to što ti nazivaš kontrolom
ja recimo mogu ovako prafarazirati a da dođemo na isto

mogu reći da ti u malom prostoru ne možeš vrištati pa moraš imati 150 m2 stan da ne bi porbudila dijete...jer ja imama toliki stan pa mogu da vrištim koliko mi volja a da ih ne probudim.
Ti što ja vrištim a ti ne... ne znači da je moj sexalni život bolji od tvoga.user posted image

Izbor kontracepcije je prilagođen partnerima...moj izbor meni omogućava potpuni mir prije, u toku i nakon odnosa i zadovoljstvo što je bit svega, zar ne?

ništa se ne uskraćuje, ama baš ništa...ako imaš pouzdanog partnera kome vjeruješ....

kakvo vrištanje draga moja ... user posted image  
nije sex bez kontrole vristanje ...

i da dodam ...a da li se uskracuje njemu nesto ako mora da pazi...
zena se opusti jer vjeruje partneru i ljepota ...a on koji ipak mora da pazi dakle da bude na oprezu... njega ko sisa?? user posted image
zasto da se on kontrolise ako se ja maximalno opustam (ne vristim user posted image ) onda zelim da i on ima 100% oputen sex...

a mozda nekad ne zelim da ode u kupatilo nakon snoaja i zelim nastaviti opet...!!! user posted image  zasto da si te trenutke uskracujem...

i na kraju zakljucak:
svako vodi ljubav onako kako voli i kako je naucio i prema tome moze i da odredi sta mu je najbolje za kontracepciju...

kondom, tablete, spirala jedna ili druga, prekinut snosaj, ili apstinencija svakom po volji ...
niko od nas nema pravo da ubjeđuje nekog drugog da je njegov način bolji jer svako od nas zivi svoj zivot a ne tuđi...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 17.1.2011 2:10:29 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

17.01.2011, 09:04

clock-img

leli§

pencil-img

1201

jako dugo a i sada trenutno prekinuti snosaj... a probali smo i kondome (pranje noge u carapama---meni nikako nisu pasali bilo mi smjesno i uvijek se bojala da ne ostane u meniuser posted image ) i pilule (koristila dva mejseca iz zdravstvenih razloga hormoncici su bili ubili skoro svaku zelju u meni za sexom---jednostavno mi nisu odgovarale na prste sam mogla izbrojati broj odnosauser posted image )

jos uvijek funkcionise i nije zastopalo...i ne osjecamo da iko ikome uskracuje bilo sta. na pocetku je bilo malo cudno upitnih pogleda ali sada je sve OB...

doduse mm se sam (bez da je iko to predlozio) izjasnio da ce nakon odredjenog zeljenog broja djece ici na Sjec-Sjecuser posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

17.01.2011, 13:38

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

uh..

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

17.01.2011, 13:44

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Moze taj prekinuti snosaj, ali uz spiralu i kondom...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

17.01.2011, 13:44

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

uh...uh...uh....user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

17.01.2011, 13:53

clock-img

Anoniman

joj...ja bih sad svasta nest napisala...al necuuser posted image user posted image

clock-img

17.01.2011, 13:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: tajra

i propuhivanje user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 13:55

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: koka i po

uh...uh...uh....user posted image

jos jedan...uh....user posted image

clock-img

17.01.2011, 14:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

deder objasni nama nevinim sta ti je propuhivanje, bogatiuser posted image user posted image
ja za ovo nikad cula nisam...evo pokusavam sebi docarati al nemam toliko maste...sve ono sto znam...ili barem mislim da znam...ne moze biti to...i opet kontam...i kontam...ali nikako da skontam

clock-img

17.01.2011, 14:05

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: dadada

joj...ja bih sad svasta nest napisala...al necuuser posted image user posted image

I ne moras...
napisa koka i po za sve nas...

UHuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

17.01.2011, 14:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

predlažem ovima koje koriste prekinuti snošaj da svom suprugu dobro propušu polni organ prije ubacivanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto nas opet tamo gdje treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahaha... Čuj propušu... Hahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahahahah molim lijepo ajmo dragi na propuhivanje hahahahahhaha

dadada to je zezanje, u biti mislim na oralni sex al se zezam svakako
nemoj da bi ko probo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 14:07

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

deder objasni nama nevinim sta ti je propuhivanje, bogatiuser posted image user posted image
ja za ovo nikad cula nisam...evo pokusavam sebi docarati al nemam toliko maste...sve ono sto znam...ili barem mislim da znam...ne moze biti to...i opet kontam...i kontam...ali nikako da skontam

user posted image user posted image user posted image
Da si sinoc citala temu, znala bi user posted image

clock-img

17.01.2011, 14:08

clock-img

Anoniman

predlažem ovima koje koriste prekinuti snošaj da svom suprugu dobro propušu polni organ prije ubacivanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto nas opet tamo gdje treba user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj da bi ko probo

a toooooooooooooouser posted image user posted image ...ja sve zamisljam saksofon...pa mi nis jasno nije

clock-img

17.01.2011, 14:09

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image
Da si sinoc citala temu, znala bi user posted image

hebigauser posted image ..ovdje te nema jedan dan...odmah nsi u toku...kaka ba sapunicauser posted image

clock-img

17.01.2011, 14:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nemoj da bi ko probo

a toooooooooooooouser posted image user posted image ...ja sve zamisljam saksofon...pa mi nis jasno nije

user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 14:11

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

nemoj da bi ko probo

Vesela, a moze li kontracepcija: propuhuje on, propuhujem ja, propuhuje on, propuhujem ja....
i prekinut snosaj prije snosajauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2011, 14:11

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

dosta zezancije ....da vas ne bi user posted image zzziiikkk user posted image

dakle ko voli kondom bujrum...ko moze tablete isto... kome prija mirena ili bakrena opet bujrum... kome prija prekinuti snošaj bujrum...

samo treba dodati da je razlika kad neko zeli kratkorocnu zastitu od zelje za trajnom zastitom tj kad neko vise ne zeli djete...

ko zeli zastitu zauvjek ima i podvezivanje jajovoda kod zene
ili vazektomija gdje se muskarcu capne djelic tj cjevcia između testisa i penisa

dobro je da imamo izbor user posted image  prema zeljama, mogucnostima

< Poruku je uredio Visnja RR -- 17.1.2011 14:12:14 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

17.01.2011, 14:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja ne bi da se ništa capneuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 14:15

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

dosta zezancije ....da vas ne bi user posted image zzziiikkk user posted image

dakle ko voli kondom bujrum...ko moze tablete isto... kome prija mirena ili bakrena opet bujrum... kome prija prekinuti snošaj bujrum...

samo treba dodati da je razlika kad neko zeli kratkorocnu zastitu od zelje za trajnom zastitom tj kad neko vise ne zeli djete...

ko zeli zastitu zauvjek ima i podvezivanje jajovoda kod zene
ili vazektomija gdje se muskarcu capne djelic tj cjevcia između testisa i penisa

dobro je da imamo izbor user posted image  prema zeljama, mogucnostima

user posted image user posted image user posted image user posted image ..bicemo pametne Boga mi user posted image

clock-img

17.01.2011, 14:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Eh ovako sad sam ozbiljna
Sto se tice kontracepcije mislim da kontracepciju moraju imati samo oni koji ne misle glavom,svaki muz koji normalno razmislja nece svrsiti u zenu ako ona to ne zeli,ja nikako da shvatim ona j pojam OTELO SE mi smo 3 god u braku 3 se zabavljali cjelo vrijeme nismo imali nikakvu kontacepciju osim muza sto veli jedna forumasica...
S kondomom mislim da e bih mogl ni pod razno guma u meni fuj
Kontracepcijske pilule su ljudi hormoni i zasto da ih trosim ionako me uvijek nesto bolucka jos da se tim brinem
spirala ma bjezi u sebe to ugradjivati
Ne znam ja mislim da je sve do muskaraca kakav je mi uzivamo u sexu ali se cuvamo sami bez ikakvih kointacepcija...

Nisi
mogla bolje reci slazem se sa tobom od rijeci do rijeciuser posted image
I ja nekontam kad neko kaze uh,neznam kako sam zatrudnila omaklo seuser posted image pa kako ce se omac a ko fol se cuvali.Kad mi neko kaze cuvam se meni smjesno pa valjda se muz cuva da nezavrsi u zeni a ne zena kako ce se zena cuvat odkud ona zna kad ce sprema izaci.
Mene bi bilo,strah staviti spiralu bojala bi se kad grmi da nece grom u nju puciuser posted image (salim se)
ne ozbiljno nebi dala da mi dole tko,cacka po njoj i da ugradjuje "sta"
Kondom,NE VOLIM jednostavno negodi nije sad da sam ja neka neznam uzivat bez koze nije istina vec,dole mi bude ruzno suha budem,zulja me ma ruzan osjecaj pa hajd.Jednom probala i NIKAD vise....

Kontracepcije ,pa iskreno nekad sam razmisljala o tome,al bojim se i togauser posted image kako ce mi organizam podnijeti.
Ipak su to hormoni.Ni mm.nevjeruje toma tako da me isto dodje nebi opet se opustio i da zavrsi u meni jednostavno nevjeruje nicemu sem,samom sebiuser posted image .....

Tako da ostajemo kod iskakanja tj.kad ja budem gotova tek onda on moze da svoj dio odradi,user posted image nikad nam nije bilo lose ili da sad prekidamo snosaj zbog spreme .
Jednostavno za sve ima lijeka pa ako bas dodje do toga malo smanjimo brzinu i opet svakom dobro.

Mada nisam dugo uzivala u carima opustenosti jer sam brzo zatrudnila,pa zabranjen sex.Helem 3.mjeseca samo uzivanja sam imala.

clock-img

17.01.2011, 14:52

clock-img

Anoniman

ja ne bi da se ništa capneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao da bi oni dali da im se dira po njihovim"zlatnim"stvarima.
Moj Prvi Nebi

clock-img

17.01.2011, 14:55

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Svom mužu bezuslovno vjerujem u bilo kojoj stvari, ali kada je "TO" u pitanju - vjerujem samo sebi .
Na njemu je da "iskače" a na meni su tabletice.
Dupla zaštita ne škodi.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

17.01.2011, 21:45

clock-img

anidla

pencil-img

3683

nista

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

18.01.2011, 15:05

clock-img

bojana86

pencil-img

117

drage moje cure........ procitah sve i fino me nasmijaste !!!
sve u svemu najbolje da se zastiti kako god ko hoce i kako smatra da je najbolje !!! bitno da se sex desava sto cesce,a neka i djeceuser posted image ..
ja licno nikakve hemije ne bih praktikovala......... pozdravljam vas sve!!!!

clock-img

18.01.2011, 15:42

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

Vidim da me vesela isprozivala jer mm nezna iskakatiuser posted image
Pa da joj kazem,ne da nezna Al posto je on djete od ginokologa i njemu je kratko i jasno objasnjeno da iskakanje il neiskakanje ti je skoro isto tj drugim rijecima za One koji ne planiraju drugo djete je glavobolja ista kao i kod pilulauser posted image
Znaci svaki put kad menga treba doci a cekas je boli glavauser posted image
Uostalom neznam kakav je to ceif i Sex ako on mora na neki neprirodni nacin da svrsi user posted image ne hvala nije za mene,pijem Pilule i super ih podnosim,cak Sam i omrsavila od njih i Sex je boli glava (u prevodu odlicaaaaan) i neboli me glava kad zavrsim tablu pilula jer znam da eto moje Menge user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Zadnji članci

article-img