cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sta koristite kao zastitu ??

clock-img

17.01.2011, 00:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: idacha

Jao, Hanady, ko da ja pisem tvoje postove, ali do prije 4 mjesceauser posted image user posted image user posted image user posted image
sretno, zeno....

ma .....

mani sreća nije potreban ja imama sve što trebam...
već sam napisla ja se ne bojim ni treće bebe a ni četvrte....

jeste imali odnose do kraja prve trudnoćeuser posted image
baš me to zanima....

jer ako niste...naravno da je došlo do ''greške'' tako ranouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.01.2011, 00:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: N_N

Dijete mi se stalno budi pa uliječem malo malo.....

Negdje sam nekada čitala, nadam se da ću dobro objasniti, tako sam ja shvatila...:
da kod nekih muškaraca u kanalima (ili kako se već zove), ostane spermatozoida te da prilikom slijedećeg odnosa ti zaostali spermatozoidi tokom seksualnog odnosa itekako imaju šansu da oplode kao i oni namjenski user posted image  Znači, na samom početku sexualnog odnosa može da se desi a da muškarac nije ni svjestan toga. Eh ja se toga bojim.
felix, beba koja se desi tokom kontracepcije itekako je posebna beba user posted image

eto vidiš ja se ni toga ne bojim...
a zašto...
moj muškarac je pametan...

prije narednog puta ode gdje mu je mjesto...spremi se i vrati na zakazani sastanakuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.01.2011, 00:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

E da, inače, mm i meni su nekad dovoljni pogledi i eto user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

e ja sam nedavno negdje napisla...
ja sad žmirim a prije sam gledala širom otvorenih očiju...
da ne dođe do pogledauser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.01.2011, 00:13

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Negdje sam nekada čitala, nadam se da ću dobro objasniti, tako sam ja shvatila...:
da kod nekih muškaraca u kanalima (ili kako se već zove), ostane spermatozoida te da prilikom slijedećeg odnosa ti zaostali spermatozoidi tokom seksualnog odnosa itekako imaju šansu da oplode kao i oni namjenski user posted image  Znači, na samom početku sexualnog odnosa može da se desi a da muškarac nije ni svjestan toga. Eh ja se toga bojim.
felix, beba koja se desi tokom kontracepcije itekako je posebna beba user posted image

a zašto...

prije narednog puta ode gdje mu je mjesto...spremi se i vrati na zakazani sastanakuser posted image

Predsjemena tekućina nije uvijek zaostanak od predhodnog puta. Dakle, nisu muškarci koji su napravili bebe njome glupi.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Mi smo 6 mjeseci pauzirali dok sam trudna bila i nisam smjela,vala kad smo prvi put poslije poroda ja mislila djevica opetuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Gracanka

totalno je pogrešno stajalište da je neka od kontracepcija 100% pouzdana...kao što se desilo sa prekinutim snošajem koji se pravilno obavlja, tako se desilo i sa tabletama, spiralom, gumicom....

nema ništa 100% sigurno....

mislim da nema potrebe za copy.past tekstova ovo znamo i iz opšte kulture življenja. Meni neki tekst ne treba biti dokaz da sam u pravu, 100% sigurna kontracepcija ne postoji.

a nama se ne može desiti slučajno...eto biću tu...javim ja vama kad krenemo treće pravit...tad očekujte...držite me za riječ...user posted image user posted image user posted image

Otkud znaš? user posted image I sama kažeš da ništa nije 100% sigurno i s tim se slažem...

evo rekoh ti sve do sada...i dosta od mene opservacije na ovu temu....user posted image
ja javnem kad krenem u pohode za trećuuser posted image prati meuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja se bojim da me ne prevari, nesto se uzvrtio u zadnje vrijeme, hoce opet user posted image a ja ne bih josuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

clock-img

idacha

pencil-img

1681

imali, do skoro 8og mjeseca...  uredno sve... poslije imali ''druge zanimacije''...
i dan danas se pitam i citav zivot cu se pitati kako se to deselio meni, nama...
da me pogresno ne shvatite, kao sto rekoh, presretna i zahvlana Bogu, ali pazi kad imas bebu od 6 mj i saznas da si trudna mjesec... sok! poslije je sve doslo na svoje, ali prvih dana... SOK!

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

17.01.2011, 00:15

clock-img

Anoniman

Za ovo nisam znala.Ali znala sam za onaj precum što bebe spomenu,samo nisam znala da se tako zove user posted image a usput rečeno od tog je nastala moja mlađa user posted image   ili je od ovih skrivenih iz kanala  user posted image user posted image ko bi ga znao,od nečeg jest

clock-img

17.01.2011, 00:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

a zašto...

Predsjemena tekućina nije uvijek zaostanak od predhodnog puta. Dakle, nisu muškarci koji su napravili bebe njome glupi.

a ko je rakao da su glupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam odgovorila na napisani post ...drugi put nakon prvog...
ja znam šta je predsjemena tekućina...i nisma rekla da je sve 100% pouzdano...
ali ne namjeravam sad za sad mjenjati kontracepciju...a one koje misle da ih to plaši u bilo kom smislu rekoh i njima bolje neku drugu nego sa strahom imati odnoseuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.01.2011, 00:18

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

U pravu si, Hanady. Ma, svako ima svoje. I razloge za i razloge protiv, i izbore i odluke i mišljenja... Sve to je super i super je da smo različiti i da razmjenjujemo mišljenja i da jedne od drugih možemo dosta toga naučiti, čak i kada se ne slažemo u svemu...

clock-img

17.01.2011, 00:28

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

do duše ja se nikada ne bi bojala trudnoće, da se desi i peti put a ne drugi odnosno treći, ne kontam čemu frka

Pa, onda nema frke:))))

kod mene ne zaista, ja samo ne volim da mm ejakulira u mene, nije mi to bit sexa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 00:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

predlažem ovima koje koriste prekinuti snošaj da svom suprugu dobro propušu polni organ prije ubacivanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto nas opet tamo gdje treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 00:32

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

do duše ja se nikada ne bi bojala trudnoće, da se desi i peti put a ne drugi odnosno treći, ne kontam čemu frka

Pa, onda nema frke:))))

kod mene ne zaista, ja samo ne volim da mm ejakulira u mene, nije mi to bit sexa

Ma, ja sam sigurna da se vas dvoje dogovorite da bude kako ti volišuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2011, 00:33

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

predlažem ovima koje koriste prekinuti snošaj da svom suprugu dobro propušu polni organ prije ubacivanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto nas opet tamo gdje treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahaha... Čuj propušu... Hahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

17.01.2011, 00:34

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hahahahah molim lijepo ajmo dragi na propuhivanje hahahahahhaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 00:36

clock-img

N_N

pencil-img

1860

hahahahah molim lijepo ajmo dragi na propuhivanje hahahahahhaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  čuj propuhivanje user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

17.01.2011, 00:38

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

po meni je ovo ozbiljna tema,i nema potrebe da se cirkus pravi i na ovoj temi...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

17.01.2011, 00:42

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Dobro su, Amelice, nek' si nas naružila.
Ja kao zaštitu koriistim mirenu već godinu dana. I toplo je preporučujem svima čijem hormonalnom statusu odgovara.

clock-img

17.01.2011, 00:46

clock-img

idacha

pencil-img

1681

eh, Bebbe, taman da te pitam, da budem nacisto...

kada se najranije moze staviti mirena spirala? i ima li veze sa dojenjem?!

clock-img

17.01.2011, 00:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

po meni je ovo ozbiljna tema,i nema potrebe da se cirkus pravi i na ovoj temi...

draga moja ja sam ozbiljna user posted image propuhivanjem će prekinuti snošaj biti 100% siguran, računajući da  propuhivanje nije odradjeno ameterski

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.01.2011, 00:49

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

eh, Bebbe, taman da te pitam, da budem nacisto...

kada se najranije moze staviti mirena spirala? i ima li veze sa dojenjem?!

1. Meni je dr rekao da mora proći 6 sedmica od poroda da bi se ugradila bilo koja spirala. Ja sam svoju mirenu ugradila kada je mojoj djevojčici bilo 13, 5 mjeseci, iz čiste lijenosti nisama prije.

2. Dojila kada sam je stavila i dojila sam i još deset mjeseci nakon toga - dakle, nema veze s dojenjem.

clock-img

17.01.2011, 00:53

clock-img

idacha

pencil-img

1681

Aha... dooobro... bila sam malko u zabuni, jer sam otisla na pregled nakon 6 sedmica i pitala za zastitu.. dojila sam tada.. dr mi rekla da ne mogu nista izuzev nekih vaginaleta, koje nisam htjela da kkoristim, a kao, kad prestanem da dojim, da dodjem i ugradim spiralu.. kontala i ja kakve veze ima dod+jenje sa tim, ali hajde... to je bila druga dr, ne moja koja me vodi inace... moja je bila na godisnjem, ko za inatuser posted image

sada mi je moja dr rekla da dojenje, naravno, nema veze sa tim, ali da moram cekati prvu menstruaciju poslije poroda...
zato pitam...
hvala na odgovoru...

clock-img

17.01.2011, 00:55

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Aha... dooobro... bila sam malko u zabuni, jer sam otisla na pregled nakon 6 sedmica i pitala za zastitu.. dojila sam tada.. dr mi rekla da ne mogu nista izuzev nekih vaginaleta, koje nisam htjela da kkoristim, a kao, kad prestanem da dojim, da dodjem i ugradim spiralu.. kontala i ja kakve veze ima dod+jenje sa tim, ali hajde... to je bila druga dr, ne moja koja me vodi inace... moja je bila na godisnjem, ko za inatuser posted image

sada mi je moja dr rekla da dojenje, naravno, nema veze sa tim, ali da moram cekati prvu menstruaciju poslije poroda...
zato pitam...
hvala na odgovoru...

Da, vjerovatno moraš čekati menstruaciju, zato što se spirala ugrađuje za vrijeme menstruacije iz razloga da su sto posto sigurni da nema trudnoće. Možda je ta dr mislila na to, jer puno žena dok doje nemaju menstruaciju. Ja sam svoju zaista dobila nakon šest sedmica.

clock-img

17.01.2011, 01:01

clock-img

idacha

pencil-img

1681

ma, ja sam svoju u 40nici... tacno poslije mjesec dana, odnosno 4 nedjelje.. poslije sve na taj dan redovno...
ubrzo prestala i da dojim, i taman se nakanjivala da odem po spiralu, kad ono...user posted image

ali, opet, sve ima svoje..

Zadnji članci

article-img