cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sta koristite kao zastitu ??

clock-img

09.12.2009, 00:30

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

koristila tablete i sada NISTA jer me debljaju drugi put prekidam jer sam primijetila da dosta veci apetit imam i bas me napuse nekako od kako ih pijem cuvacu se ovako pa sta mi budeuser posted image

clock-img

09.12.2009, 11:58

clock-img

denny

pencil-img

133

dugo koristila tabelete i sad stavila spiralu

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

clock-img

09.12.2009, 12:05

clock-img

Private

pencil-img

521

Pilule cerazette posto dojim.

clock-img

09.12.2009, 12:37

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

private nisam znala da postoje pilule koje se mogu uzimati dok dojiš, kaži mi molim te ko ti ih je propisao, gdje kupuješ i koliko koštaju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

09.12.2009, 13:11

clock-img

ena23

pencil-img

2131

IZVORNA PORUKA: škorpija

private nisam znala da postoje pilule koje se mogu uzimati dok dojiš, kaži mi molim te ko ti ih je propisao, gdje kupuješ i koliko koštaju

Private javiiii seeeeeee

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

09.12.2009, 13:49

clock-img

milomoje

pencil-img

233

Zasto ne probate sa prirodnim putem prekinuti odnos,a ako se bas i desi da se masi na bilo koji nacin onda uzeti pilulu za dan poslije/day after pill...
U svakom slucaju nasi muzevi nisu toliko bas svaki put neodgovorni, pa se to moze desiti samo ponekad, a onda je ovo bilo za mene idealno rijesenje u prvom periodu braka kada nismo httjeli dijete odmah... meni je odgovarala i nisam imala nikakvih nuspojava, kao sto hormonske tablete koje se kontiunirano piju mogu stvoriti...

Vise informacija o ovom i ostalim tipovima kontracepcije mozete procitati ovdje...

http://www.covermagazin.com/metode_kontracepcije-hitna.htm

Obs. Sto se tice dojenja,zaista ne znam kako djeluje, ali i to nije problem pitati apotekara ili svog gin

clock-img

09.12.2009, 15:55

clock-img

batterfly

pencil-img

915

IZVORNA PORUKA: lotos

spiralauser posted image  nista bolje nisam uradila

To mackoooo....I ja sam je nedavno stavila...i...OPAAAAAAA MIKIIIIII!user posted image
pRE, PRE PRE PRE prezadovoljna sam...na pocetku sam imala malih problemcica(u granicama normale), ali se rijesilo(lotos, znas vec sve i puunoo ti hvala na odgovoru), ali mi nisi odgovorila na najbitnije...user posted image user posted image Pusa za tebe i tvog ljepotana...

< Poruku je uredio batterfly -- 9.12.2009 15:56:38 >

clock-img

09.12.2009, 16:04

clock-img

lotos

pencil-img

250

ma cini mi se da sam sve rekla..ali ako nisam sory..ma samo ljuljaj..user posted image

clock-img

09.12.2009, 16:07

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Eh to, "ljuljanje" si preskocila..user posted image user posted image

Ajd', ljuljaj i ti...user posted image user posted image

clock-img

09.12.2009, 16:15

clock-img

Private

pencil-img

521

Evo mene user posted image danas sam sa user posted image malo odspavala.Ja sam u SLO,i kad sam otisla na prvu kontrolu po porodu poslije 6 sedmica dr.mi ih nije odmah propisao vec mi je rekao da mu dodem poslije prve menstruacije.Elem,ja dobijem za 5 dana,a covjek sigurno mislio nece me vidjeti par mjeseciuser posted image .Pilule sam dobila na recept,preporucuju se dojiljama,dobila sam odmah za tri mjeseca,nisam ih placala.

clock-img

09.12.2009, 16:22

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: milomoje

Zasto ne probate sa prirodnim putem prekinuti odnos,a ako se bas i desi da se masi na bilo koji nacin onda uzeti pilulu za dan poslije/day after pill...

i ja sam za mehaničku kontracepcijuuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

09.12.2009, 16:26

clock-img

snijeg

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: acudesa

i ja sam za mehaničku kontracepcijuuser posted image user posted image user posted image

Moja kontracepcija je dojenje, a muž ima zadatak da vodi računa, koristeći ovu acudesinu "mehaničku" user posted image user posted image valjda nam neće user posted image pokucati, jer ne dobivam user posted image pa neću ni znati dok se bebica ne razigra...

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

09.12.2009, 16:27

clock-img

batterfly

pencil-img

915

IZVORNA PORUKA: acudesa

Pitat cu te poslije drugog, jel' fercera ta mehanika jos uvijek...user posted image
Zelio sam teeeeee!user posted image 8a salim se, narafski)..

clock-img

09.12.2009, 16:32

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Onda ova važi između 0-2 (djeteta)user posted image user posted image user posted image
poslije bolje ne rizikovatiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

10.12.2009, 00:42

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

kod mene ne dolaze u obzir ti mehanički metodi, ja ipak volim da uživamuser posted image , a i mm bogamiuser posted image

a spirala je kako kažu abortativna metoda, a ne kontracepcijska i nešto ne mogu ni to, žao miuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

10.12.2009, 01:11

clock-img

ena23

pencil-img

2131

vala ne mogu bit pametna:
-pilula-debljam se (ionako mi ne fali- ja otvorila temu "stomak i grudi poslje poroda i dojenja) i ona cini da i nemam zelju za seksom... tako da dodje da je dzabe uzimam...samoponistavajuce dejstvo, takoreci.
-kondom- ne moram ni radit ako cu s kondomom, vala nista ne osjecam, ama bas nista...
-spirala - potpisujem skorpiju
- "prekinut odnos" i "racunanje plodnih dana" = Emir, 22.08.2009

....

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

24.01.2010, 21:58

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

Jedno pitanje za moje zenice...
Da li je kod nas (Sarajevo) moguce kupiti kontracepcijske pilule koje mogu koristiti dojilje?
Bas bi mi trebale...user posted image user posted image user posted image
Uskoro cu i na kontrolu kod ginica,ali da ja ipak pitam vas,bas me zanima...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

clock-img

24.01.2010, 22:56

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

Moram da priznam da mi još uvijek ne koristimo ništa, igramo se s vatrom čini mi se user posted image

Ova druga trudnoća i porod bili su za 5 a i bebac je ok, za razliku od prvog pravo nagodna beba.

E sad, kad je sve ok onda imamo noćni mir (s par kratkih dojenja) i mislim se - pa nije ovo ni tako strašno, možda bio mogli još jedno, ali dovoljna je samo jedna neprospavana noć da se mislim - jao nama ako nam se  zalomi user posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

clock-img

25.01.2010, 00:43

clock-img

my_little_baby

pencil-img

216

IZVORNA PORUKA: ena23

-pilula-debljam se (ionako mi ne fali- ja otvorila temu "stomak i grudi poslje poroda i dojenja) i ona cini da i nemam zelju za seksom... tako da dodje da je dzabe uzimam...samoponistavajuce dejstvo, takoreci.
-kondom- ne moram ni radit ako cu s kondomom, vala nista ne osjecam, ama bas nista...

....

kod mene haman isto....samo razlicit ovaj dio :"prekinut odnos" i "racunanje plodnih dana" =Emir, 22.08.2009 kod mene je ovako
"prekinut odnos" i "racunanje plodnih dana" = merjema,22.11.2003
                                                                      =ahmed,10.06.2007
                                                                      =muhamed,23.10.2009
user posted image user posted image user posted image

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

clock-img

25.01.2010, 00:52

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

o draga my_little_baby ti mene zadevera....

i kod mene ta vrsta kntraceprcije pa sad kontam da šta mjenjam

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.01.2010, 14:13

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: ena23

....

Joj Ena sto me nasmija za ovo zadnje. Ma ista stvar, ja sam mislila nakon dvoje ili troje spiralu, ali vidim da pisete kako je to abortativna metoda user posted image Sramota, ali stvarno nisam znalauser posted image . O kontracepsjskim tabletama necu da razgovaram. Mati mila, pa sta da radim.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

26.01.2010, 14:22

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

A da izbacite to racunanje plodnih danauser posted image user posted image ... Prekinut odnos je sasvim okuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 14:23

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Nama je prekinuti odnos bio jedina zaštita, a sad se trudimo da zatrudnimo.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

24.03.2010, 11:32

clock-img

Private

pencil-img

521

Interesuje me,da li ste vi koje koristite pilule imale nekih medukrvarenja tokom prvih par jeseci koristenja?

clock-img

24.03.2010, 11:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ivana st

Nama je prekinuti odnos bio jedina zaštita, a sad se trudimo da zatrudnimo.

potpisujem i nam je takodje zastita prekinit odnosuser posted image
Sretno sa zatrudnjivanjem IVANAuser posted image

Zadnji članci

article-img