Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja se cuvam prirodno i nisam razmisljala da bilo sta pocnem da koristim. Gospodju,vjesticu sam dobila odmah poslije ceteresnice i sve redovno dobivam ,a jos uvijek dojim. Za sad cemo ovako pa vidjet cemo.Ako nam omakne ,dobro doslo:)
10.09.2009, 09:34
mama emza
19
Zdravo Majoooo! Ja takjođer ništa ne koristim i nemam namjeru, koristim metodu prekinutog odnosa ali sam se ipak malo zabrinula. Već je prošlo skoro tri mjeseca kako sam se porodila a mecu još nisam dobila. Strašno sam nervozna i ne znam zašto ne dobivam jer sam poslije prvog poroda dobila odmah nakon četresnice. Dojim dijete ali ga i prihranjujem, znam da to može biti razlog ne dobivanja menzesa ali ipak... Strah me da ne ostanem ponovo trudna jer sam još uvijek istraumatizirana prethodnim porodom... Šta mislite drage moje jel to ok?
10.09.2009, 13:12
škorpija
6649
e samo se vi prirodno čuvajte, pa onda će biti prirodno da ostanete trudne, ja bez kondoma ne započinjem ni predigru
10.09.2009, 13:15
batterfly
915
IZVORNA PORUKA: škorpija
e samo se vi prirodno čuvajte, pa onda će biti prirodno da ostanete trudne, ja bez kondoma ne započinjem ni predigru
Mama emza, najlakse ti je sumnju otkloniti, tako sto ces uraditi test...
10.09.2009, 13:18
teta berta
1361
Neko rece ako se omakne dobro doslo
10.09.2009, 13:19
M kao Mama
5536
emza, šta mislimo da je ok, da si opet trudna ili....., morala sam ti malo vartiti, ma ne znam mila i ja sam odmah dobila, ali moguće zato što dojiš da ne dobijaš. Uzmi test da budeš mirna.
10.09.2009, 15:54
Junior
153
Ne bi mi smetalo da se omakne... ...seka ili brato su uvijek dobro dosli...ali, opet bar bih da pricekam jedno godinu dana, da malo uzivam u svom djecacicu prije nego sto mu dodje drustvo...
16.10.2009, 12:55
mamaajna
812
jel iko koristio zastitu prije prve menstruacije,i sem spirale i kondoma?????????ima jos srestava,zanima me dali ih ima i kod nas??????
16.10.2009, 13:32
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: škorpija
16.10.2009, 17:44
sarayka
832
"ako se omakne dobro došlo!!!"
16.10.2009, 17:47
my_little_baby
216
eh i ja se cuvam prirodno..do sad smo samo tri put "pogrijesili" ..
eh i ja se cuvam prirodno..do sad smo samo tri put "pogrijesili" ..
my little baby, ja se ne bih zalila da tako bude kod mene, jer ovako nikako da se nakanim da zvanicno pocem planirati drugu bebu to bi mi bio lijep izgovor
20.10.2009, 09:45
micica
120
Komicne smo. Cekamo bebe, zatrudnimo i onda se zbog bola odlucimo "malo" sacekati sa drugim Ista sam. Voljela bih malo zaboraviti na bol pa onda sta bude. A ja sam licno nesto vise za tablete. Nemam pojma zasto ali eto ... Ipak cu se posavjetovati sa dr-om
20.10.2009, 09:52
Private
521
Obzirom da sam se tek porodila,taze mama sto bi rekli,mali ima 34 dana,MM se svidjela djeca pa kaze ja bih jos jedno odmah.Reko nisi normalan,ja jesam imala super porod,al nemogu odmah,kad se malo naspavam.Iduce sedmice cu na kontrolu,pa cemo vidjeti sta ce doktor preporuciti.
20.10.2009, 11:16
micica
120
I moj porod je super prosao, fala Bogu, bolje nego sto sam mogla i pozeljeti ali ... Bola se sjecam i dugo ce jos tako biti. I ja silno zelim jos bebica ali me i ovo jedno, malo slama a sta bi bilo sa dvoje. I meni je sve frisko, ni moj bebac nema jos cetrdeset dana zato sam u nedoumici
14.11.2009, 16:24
reallove
5807
ja koristim tablete microgynon,super su mi,a i menstruacija redovna i manje bolna
14.11.2009, 21:03
Dida79
3252
Na moju zalost ja nista ne smijem kada sam doktoricu pitala sta da koristim kao kotracepciju jasno mi je rekla nista.Ja sam se u cudu nasla e onda mi je objasnila da zbog toga sto sam imala konizaciju nista mi nije preporucljivo tako da mi nista drugo ne preostaje nego prirodno i naravno po zelji kapicu na glavu...
14.11.2009, 21:07
Niobe
1841
IZVORNA PORUKA: kana zanima me sta koristite kao zastitu protiv zaceca?
Apstinenciju
14.11.2009, 21:17
mamica87
518
Najbolja zastita
IZVORNA PORUKA: Niobe
Apstinenciju
14.11.2009, 22:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe
Apstinenciju
< Poruku je uredio pingpong -- 14.11.2009 22:16:25 >
14.11.2009, 23:14
Yuna
236
Mi nismo nikad koristili zaštitu i to mi je super.
02.12.2009, 17:42
Amelaa RR
3309
Prenos postova s duple teme
IZVORNA PORUKA: Yuna
MM i ja još nismo nikad koristili kontracepciju, ali mislim da ćemo morati nakon rođenja drugog djeteta, pa me zanima šta vi mislite koja je najbolja? Pilule ne želim nikako jer mislim da nisu zdrave. Također ni spiralu. Kondomi nam isto ne odgovaraju nikako. Jel postoji još nešto prihvatljivije???
IZVORNA PORUKA: ivanas
pa jedino draga moja da dijafragmu uzmeš i staviš ne znam šta bi više mogla jer ostalo si nabrojala da ti ne odgovara