Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
The best thing to spend on your children is TIME...
30.03.2010, 13:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Adana
Evo i nesto od naseg "arsenala"
MashAllah, ljepotice.
30.03.2010, 14:05
Adana
2777
Hvaaaala! I tvoje su medovi pravi!
30.03.2010, 14:16
sara.at
2183
adana i Ilhana curice su vam med preslatke Meni kad je prijateljica rekla da cu sad ja morati za svoju bebicu sve Hello Kitty morati da kupujem dok je nisam upucala na fino djete da stavim onu macketinu ni govora... Ona je svoju naucila na hannah montana i navalila kao luda kupovati dok se nije ugurala do te mjere u minus da je htijela minus kreditom da pokrije. Prosle godine su bile barbi a sad hannah a ona gori u banci. Volim kad je beba lijepo obucena i sa nekim lijepim detaljima al to nemora pod svaku cjenu da bude neki markirani detalj il neki idol da ucim djete na te gluposti vec od malih nogu.....
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
30.03.2010, 14:26
Ilhana RR
6113
Mi licno nefuramo nikoga posebnog od tig "marki", hello kitty uzmem samo pod uslovom da mi se nesto svidi, meni se zapravo ta macka i nesvidja al nekad bude lijep model ili simpa nesto pa uzmem... al to je vec druga tema...
Mislim da treba uzimati djeci ono sto se vama svidja a ne furati dijete na jedno te isto kao Hello Kitty, Mickey Mouse itd itd...
Adana - Vazda sam se divila kako tvoja mala hoce marame i trakice oko glave da drzi... moja hoce snale i kikice al nece trake i marame....
Moram je i to navici...
30.03.2010, 14:32
sara.at
2183
ma to je samo jedna ogromna reklama, ja sam za to da se djece uci od malena na vrijednosti a ne na idole i marke (dovoljna sam ja sama sebi sa markama ) danas ima tako lijepih masnica,rajfova,snalica,marama da nije bitno ko je proizveo vec da djetetu super stoji
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
30.03.2010, 14:41
acudesa
7725
Adana, curica je med.... A, toliko "mamilica" za izvući lovu od mame, bruka...ne treba biti tome podložan, moj malac nema nikog spec da je lud za njim, bio na njemu ben10 ili ne bio njemu svejedno, gleda igračku kakva je, ljubi ga majka... a, kako je dečko, svejedno mu je šta je na njemu, najrađe je "ko od majke rođen"... Uh, provala od jutros: igra "dora igricu" i pita doru (a, ja u drugoj sobi)..."Hoćeš li ti meni biti cura" ...ja ulazim i ozbiljna ga pitam: Šta ti kaže Dora?... -"Ništa samo mi se nasmijala, znači-hoće"
30.03.2010, 14:42
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Adana, curica je med.... A, toliko "mamilica" za izvući lovu od mame, bruka...ne treba biti tome podložan, moj malac nema nikog spec da je lud za njim, bio na njemu ben10 ili ne bio njemu svejedno, gleda igračku kakva je, ljubi ga majka... a, kako je dečko, svejedno mu je šta je na njemu, najrađe je "ko od majke rođen"... Uh, provala od jutros: igra "dora igricu" i pita doru (a, ja u drugoj sobi)..."Hoćeš li ti meni biti cura" ...ja ulazim i ozbiljna ga pitam: Šta ti kaže Dora?... -"Ništa samo mi se nasmijala, znači-hoće"
you are crazy love!!
Neka neka od mali nogu se uci ;)
05.04.2010, 17:11
Husic10
364
IZVORNA PORUKA: sara.at
adana i Ilhana curice su vam med preslatke Meni kad je prijateljica rekla da cu sad ja morati za svoju bebicu sve Hello Kitty morati da kupujem dok je nisam upucala na fino djete da stavim onu macketinu ni govora... Ona je svoju naucila na hannah montana i navalila kao luda kupovati dok se nije ugurala do te mjere u minus da je htijela minus kreditom da pokrije. Prosle godine su bile barbi a sad hannah a ona gori u banci. Volim kad je beba lijepo obucena i sa nekim lijepim detaljima al to nemora pod svaku cjenu da bude neki markirani detalj il neki idol da ucim djete na te gluposti vec od malih nogu.....
Potpisujem Saro I ovamo je ludnica sa Hannah Montanom sve te majice, te suknjice , snalice, rajfici, cak imaju i djeciju pastu za zube " Hannah Montana" ...volim lijepo obuci djete i ponekad joj stavim koju snalicu ili rajfic i to mi je dovoljno...a vidim dosta zena vide jedna od druge i navale na te marke i gluposti , i onda se takmice ko ce kupiti vise Hannah Montana pa im na kraju djeca i ne lice na djecu vise....
12.04.2010, 09:45
Okarica
1141
Meni je tako žao što Iris ništa neće, a tako slatkih detalja ima za curice. Neki dan smo bile zajedno na frizuri . Žena ju je jedva ošišala, ali uspjela je . Sad izgleda kao mali dječak, pa joj češće oblačim haljinice . Međutim, i to je kod nas problem. Neki dan sam je sat vremena "nagovarala" da obuče haljinicu.
12.04.2010, 11:17
Dinkica
1038
Evo nas doprinos temi
24.05.2010, 22:33
Srculence
848
Zna li neko slučajno gdje se u Sarajevu imaju kupiti šnalice ali ne metalne nego plastične (ako znate na šta mislim),treba mi to za bebu od 7 mjeseci.
24.05.2010, 22:42
Ilhana RR
6113
Srculence, jesi li gledala u BBI? Imaju dvije prodavnicice za te dzidze, jedna na prvom spratu a druga je mislim na onom iznad Alma Ras...
imali su ljetos svega...
24.05.2010, 22:45
Hanady RR
18727
slabo ima tih plastičnih šnalica...ima samo plastičnih klipcni malih svih boja i dimenzija...pnalice koje su skroz od plastike slabo i drže kosicu...a beba ti je mala ...moja je u 7 mjesecu sve u usta trpala...trebala bi biti jako pažljiva sa tim.
24.05.2010, 22:48
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
slabo ima tih plastičnih šnalica...ima samo plastičnih klipcni malih svih boja i dimenzija...pnalice koje su skroz od plastike slabo i drže kosicu...a beba ti je mala ...moja je u 7 mjesecu sve u usta trpala...trebala bi biti jako pažljiva sa tim.
slazem se s tim. nama je pedijatrica (inace kucni prijatelj) rekla da ima puno slucajeva da roditelji isprepadani dovuku bebu u ambulantu, jer je snala odjednom nestala, a bila na bebi, pa se boje da je nije progutala. rekla nam je jos i to da se ni na sekundu ne smije sklanjati pogled sa bebe ako joj se stavi snala
24.05.2010, 22:49
teacher75
5394
lana je iz amerike dobila te tri snale bas namijenjene bebama, ali kako nas je pedijatrica isprepadala nismo joj nikad stavili nijednu...
24.05.2010, 22:52
Hanady RR
18727
ja sad imam problem...starija koristi šnalice i nekada ne pazi na njih...a ova mlađa isto usisivač...ona misli sve što je šareno jede se...
baš sam pažljiva sa tim...
dok su bile male nikada ima nisma stavljala ni šnale ni klipcne ( a rih klipcni ima od radnji do pijace...u bagateli imaš komlete recimo sve u rozoj boji ) ja sam svojima kao bebama uvijek trakice stavljala i pazila sam da mi trakice ne maju neke elemente po sebi koje bi mogle otkunuti...samo mašna veća ili alplikacija...
24.05.2010, 22:58
Ilhana RR
6113
ja hB nisam nikad imala problema sa tim... ova moja nikad nije sicu stavljala u usta a vazda je se igrala sa sitnim stvarima, i dan danas joj je sica omiljena...
mi smo koristili snalice od 5 mjeseca jer joj je kosa bila pravo duga vec tada...
ovakve su
odprilike 1,2 cm... male pravo ni nikad nisu nestale...
24.05.2010, 23:10
Hanady RR
18727
Ilhana ima i kod nas ovih malih...ali nisu one skroz plastične...
imam i ja arsenal cijeli ovih malenih u svim bojama al nisu komlet plastične.
a sreća ti je dijete tako mirno...moja starija je sebi znala i sa dvije godina napravit ranicu na glavi kad stane da čupa šnalu pa da je sama stavi...
24.05.2010, 23:12
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ilhana ima i kod nas ovih malih...ali nisu one skroz plastične...
imam i ja arsenal cijeli ovih malenih u svim bojama al nisu komlet plastične.
a sreća ti je dijete tako mirno...moja starija je sebi znala i sa dvije godina napravit ranicu na glavi kad stane da čupa šnalu pa da je sama stavi...
Mirno nije hahahaaha.... al je na mene i ja sam uvijek voljela da se igram sa sicom... meni mama kaze dadne njen nakit i ja bi po citav dan se igrala i nikad nista nisma u usta stavljala...
24.05.2010, 23:15
teacher75
5394
ove sto je lana dobila iz amerike su vise kao klipcne, ali su presvucene platnom i izgledaju kao masne, namjenjene bas za male bebe. imamo rozu, pink i zutu. mozda i nekad stavim za slikanja samo, pa da drzim lanu na oku slikala sam je jednom sa tom snalom kad je imala 3-4 mjesec. odoh pronaci sliku, pa cu postaviti
24.05.2010, 23:20
Ilhana RR
6113
mislim da znam koje su to snalice ticerko... iz H&M jelde? moja braticna ih ima =) Zute su joj favorit ;)
24.05.2010, 23:21
teacher75
5394
ovdje je lana imala samo 2 i po mjeseca i ne bas puno kose i jedva sam joj uspjela zakaciti
24.05.2010, 23:22
teacher75
5394
evo ilhana, imas gore na slici jednu od nji. ne znam ko je proizvodjac, dobila je iz amerike
24.05.2010, 23:25
Hanady RR
18727
ima ovakva pličana kod nas ...plastična presvučena plišom...u onoj radnji na baščaršiji prema kovačima...pisla sam tačne kooridnate na nekoliko stranica prije.