IZVORNA PORUKA: dadada
Medi...cijenim ja tvoje misljenje u potpunosti...i slazem se s svim sto si napisala...i ja sad takodjer razmisljala kao ti...medjutim, uvidjela sam da mi druge nema...i jesam li ja postala samim tim cinom dio korupcije...jesam...jesam li zasluzila kaznu...jesam... i najvjerovatnije bih ja prije bila kaznjena nego doticni dr....ali znas sta...isto sam tako egoista...gledam da bobijem najbolju mogucu skrb i tretman koji mogu...pa eto...osudi me....i ne mogu osuditi nikog ko plati...ne mogu osuditi zenu koja mora na kiretazu pa plati da dr. uradi posao kako treba u nadi da opet moze ostati u drugom stanju...ne osudjujem moju pokojnu tetku sto je svu ustedjevinu potrosila na lijekove i dr. i svu mogucu njegu jer se borila da prezivi i pobijedi bolest...i opet je umrla...jer je tako moralo biti...ocigledno...ali kako cu ja covjeka osuditi sto zeli sebi ili svom bliznjem najbolje....i
i sta su ti privatne klinike vani nego upravo to...samo sto ih kod nas nemas...a da ih imas...niko ne bi zucnuo...i vani siromasniji tj. oni koji nemaju da plate dobijaju goru skrb nego oni koji imaju...to je zakon jaceg...nazalost...tako je kako je...ja tu licno ne mogu nista promijeniti
slažem se u potpunosti..a ja ću javno da kažem da me dr granić iz zenice nije htio pogledati, a došla sam na kiretažu zbog spontanog
kada mu je mm dao u dzep rekao mi hajde dušo raspremi se, bio jako prijateljski raspoložen. Nisam imala izbora, jer je na dežuri bila jos jedna dr pripravnica i bojala sam se da mi ona ne uradi dobro.
Haram mu svaka marka koju smo dali da bi iz mene očistio moje sunce, moju prvu
Abdulah Grani je za mene uzasan dr, jer me pozivao , iako je znao da trudnoca vise nije vitalna, u svoju privatnu ordinaciju, jer kao "evo ima neka tackica, doi kod mene u ordinaciju, bolji mi je uzv"
voljela bih da on progugla svoje ime i proita ovo, a ja cu mu..nadam se ubrzo, reci da je korumpirani pacov!
moj dr je tada bio na godisnjem, nikad mi odkako me vodi nije trazo marku, niti nagovijstio da očekuje i volim da mu dam na kafu i to ću i raditi dok god budem osjećala potrebu. Ne da bih kupila ljubaznost nego da bih nadoknadila sve ono što mi mnogo puta nije naplatio.
< Poruku je uredio gerberka -- 5.7.2011 15:29:10 >
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru