Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
06.04.2010, 13:02
salmy
5830
Zavisi sta primaju? neki samo hoce keš
06.04.2010, 13:02
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Umjetnicka slika!
e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjerena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim
< Poruku je uredio vjestica -- 6.4.2010 13:04:00 >
06.04.2010, 13:03
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: salmy
Zavisi sta primaju? neki samo hoce keš
kao štro rekoh, čovjek ne prima keš, čak ni ove poklone ne preferira, zato i tražim savjet
06.04.2010, 13:04
salmy
5830
levha
06.04.2010, 13:05
Skvo RR
4542
Npr. mozes slike starog Sarajeva ili nekog drugog grada...bitno je da nema likova...takodjer mozes mrtvu prirodu...
06.04.2010, 13:06
lely
1265
Levha
06.04.2010, 13:07
salmy
5830
Ako je u pitanju dr iz Dravne bolnice levha je najbolje rijesenje! Ja sam taj problem rijesila sa kravatom i parfemom!
06.04.2010, 13:10
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: lely
Levha
predobra je!
06.04.2010, 13:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica
Umjetnicka slika!
e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjeena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim
mogul' ja nesto na ovo reci a da me se pogresno neshvati
dobra umjetnicka slika kosta "malo vise" od par 100-ja...dobra grafika se jos i nekako moze kupiti za 400-500 Km ali slika, tesko! mislim ako bas hoces vrjednu sliku...a i to ti je stvar ukusa...ono sto se tebi svidja ne mora se nuzno njemu svidjeti...i da u islamu su zabranjeni prikazi figura
06.04.2010, 13:14
vjestica
4335
hvala puno na savjetima znam da su slike i grafike jako skupe, ali ja to mogu dobiti za dž, pa mi je zato to dobra opcija samo da znam šta dolazi u obzir, s obzirom da je čovjek vjernik
06.04.2010, 13:15
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: dadada
Umjetnicka slika!
e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjeena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim
mogul' ja nesto na ovo reci a da me se pogresno neshvati
dobra umjetnicka slika kosta "malo vise" od par 100-ja...dobra grafika se jos i nekako moze kupiti za 400-500 Km ali slika, tesko! mislim ako bas hoces vrjednu sliku...a i to ti je stvar ukusa...ono sto se tebi svidja ne mora se nuzno njemu svidjeti...i da u islamu su zabranjeni prikazi figura
Slazem se ne pitah ja za budjet vjestice... Iako po mom licnom iskustvu ( skromi kolekcionar umjetnickih slika, ako se tako mogu nazvati), one zaista jesu skupe i vrijedne, ali eto ako te zanima par akademskih slikara koji prodaju svoja djela malo povoljnije, posalji mi pp.
06.04.2010, 13:16
Skvo RR
4542
hvala puno na savjetima znam da su slike i grafike jako skupe, ali ja to mogu dobiti za dž, pa mi je zato to dobra opcija samo da znam šta dolazi u obzir, s obzirom da je čovjek vjernik
Onda super!
06.04.2010, 13:18
Hanady RR
18727
meni je vrlo efektan i vrlo pristojan pklon i cjenom i stilom tzv. bosanski prozor ja bih to...znam da dr. godinjak voli ovaj bosanski stil pa eto proguglaj po nazivu ''bosanski porzor'' i naći ćeš super gift shop imaš i cijene i način kupovine.
a lehva pa nisma baš sigurna pored toliko drugih stavri ja na ''tvom'' mjestu nebih se tim poklonom bavila. ali eto svako ima svoj stil.
06.04.2010, 13:22
Anoniman
A onda kao sto ti je skvo vec rekla...mrtva priroda,vedute,pejzazi,marine,...(mislim da su u islamu dozvoljeni prikazi zivotinja)
06.04.2010, 13:29
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: dadada
A onda kao sto ti je skvo vec rekla...mrtva priroda,vedute,pejzazi,marine,...(mislim da su u islamu dozvoljeni prikazi zivotinja)
ne ništa sa očima ni ljudi ni životinje osebno ne ribe sa očima
06.04.2010, 13:33
vjestica
4335
hvala puno na savjetima biće onda vjerovatno neka slika ili grafika, levhu se ipak ne smijem usuditi da kupim, nisam dovoljno upoznata s tim, niti znam značenje
06.04.2010, 13:35
aya
265
IZVORNA PORUKA: Hanady
meni je vrlo efektan i vrlo pristojan pklon i cjenom i stilom tzv. bosanski prozor ja bih to...znam da dr. godinjak voli ovaj bosanski stil pa eto proguglaj po nazivu ''bosanski porzor'' i naći ćeš super gift shop imaš i cijene i način kupovine.
a lehva pa nisma baš sigurna pored toliko drugih stavri ja na ''tvom'' mjestu nebih se tim poklonom bavila. ali eto svako ima svoj stil.
A gdje se moze kupiti lehva u Sarajevu i koliko se krecu cijene, ako neko zna?
06.04.2010, 13:39
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: aya
IZVORNA PORUKA: Hanady
A gdje se moze kupiti lehva u Sarajevu i koliko se krecu cijene, ako neko zna?
ja sam kupovala kao bajramske poklone lehve koje rade momci iz terapijske zajednice kod sulejmana Bugarija. u BKC su imali izložene a imala sam i broj jednom čovjeka koji se bavi i kaligrafijom i web site istog tamo sam uzela mami divnog pauna lehvu...to je zaista remek djelo. e sad kad bih se sjetila gdje je broj i koji je site...možda i uspijem pa ti postavim link
06.04.2010, 13:49
sarayka
832
Sorry žene kaze se LEVHA a ne Lehva , isto kao sto je TeVhid a ne TeHvid Morala sam bez ljutnje
06.04.2010, 13:53
Mirkica
6978
i ja sam protiv svake vrste mita stvarno , ali poklon iz znaka zahvalnosti zatso da ne , posebnoo npr. vjestica koja se eto borila toliko dugo da ostane trudna i sve to uz pomoc nejnog doktora znak zahvalnost da mito ne , ili ja koja sam imala lose iskustvo i sada nasla sma DOktoricu koja se jako brine o meni , zenu koja je nad mojom pricom zaplakala koja mi je rekla da ce uraditi sve sto je u nejnoj moci da bude sve kako treba nekkao sam kontala kad dodje taj dan poslati u njenu ordinaciju buket ruza i kartu zahvalnosti , jer da joj kupujem parfeme (preintimno i ovdje zvuclao bih nenormalno ) ali kartu sa zahvalnicom sto je bila uze mene cijelo vrijeme i buket ruza to je ok i u granicama normalnosti.
06.04.2010, 13:54
Anoniman
Ništa, brate, to mu je posao, ni ja ne dobijam poklone na svom poslu ni od koga.
06.04.2010, 13:56
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: zinanina
Ništa, brate, to mu je posao, ni ja ne dobijam poklone na svom poslu ni od koga.
mislim da sam u svom prvom postu na ovoj temi razjasnila svoje motive
06.04.2010, 13:59
leona81
6373
mi smo poklonili bocu pica ali nas dr nije vjernik i pije hehe...slika je super poklon
< Poruku je uredio leona81 -- 6.4.2010 14:02:04 >
06.04.2010, 14:01
aya
265
ja se ne ljutim, samo ako mi kazes gdje cu naci nesto slicno ovoj lehvi