Dakle, probala sam sve, mama mi je oduvijek nastojala utuviti u glavu da je najbitnije najprije izgraditi u svakom smislu i biti ekonomski neovisna. E sve sam to uradila, sve sam probala i eto znam sta bi mi najvise godilo - biti supruga i majka. Mozda zato sto imam muza koji zna da me cijeni, u svakoj varijanti.
ima i ova mjesta, i meni je mama uvijek isto govorila
ali iako imam zaista divnog muža nekako ne znam bil se odlučila za napustiti posao, prvo jer mi je posao dosta dobar i relativno dobro plaćen, imam fixno radno vrijeme, slobodne dane i godišnji u skladu sa Zakonom... drugo jer volim biti neovisna o partneru, mislim u finansijskom smislu.... takva sam pa džaba
vozio me svojim autom na posao kad je bio haos sa snijegom i umalo se nisam pojela
čekam je ondje, čekaj me ovdje, o ne, ja to ne mogu..... kad znam da me on čeha ispred kancelarije a ja imam nešto odraditi nerviram se jel on čeka, kad ja njega čekam jel je zapeo na semaforu nerviram se jer ja njega čekam i tako u krug
to navodim samo kao primjer, a njih je masa kad si neovisan
Možda je moj problem jer sam navikla da radim i da imam svoje odavno, možda da sam se udala gola ko lipa (ne zamjerite) da bi mi sve to bilo prihvatljivo
ovako mi nikako al nikako ne ide