IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Jednostavno mislim da ako im dam dobro obrazovanje ostalo će sve same steći, i to smatram jedinim ispravnim.
a šta ako ne steknu ipak auto il dom, a ti imaš mogućnost da im bez problema isto daruješ, ne bi?
ja bi bez dvoumljenja
svi mi pričamo ovo i ono a torte rodjendanske plaćamo po stoju, da ugodimo djeci
de ba, sve je to lijepo al ja bi svom djetetu dala sve u životu, sve
ne mješaj jare i pare...
kad im dma sve u ruke šta će sticati za šta živjeti dalje...
sve ima mjesru pa i vrijeme u kojem dam što sma ja stekla
e bas je to pogresno razmisljanje da ti ucis djecu da zive i da sticu i da je to razlog njihovog postojanja???
Ja hB imam roditelje, koji su meni obezbijedili i auto i stan, a daleko od toga da ja sad nemam za sta zivjeti
ali da, zivot mi jeste laksi, ja sad hB ne moram Naimu ostaviti nepoznatim osobama od 16mj i trudna ici "glavom bez obzira" na posao jer "imam ratu kredita" HVALA BOGU DA NE MORAM, i to mogu zahvaliti Bogu sto mi je dao roditelje koji su se brinuli i koji i danas brinu za mene
A ja im nastojim na svaki nacin uzvratiti, magistar sam uskoro, evo u i komisiju su mi odredili za tezu, NIJEDAN ISPIT NA FAKSU NISAM PALA jer sam se STIDILA da iznevjerim povjerenje roditelja koji su mi obezbijedili sve uslove, do trudnoce s N paralelno sa studiranjem na postiplomskom studiju sam i radila kod privatnika "ucila posao"
, evo sad im vodim i knjige i finansije, sluzim im i kao prevodilac u njihovoj firmi i kao potrckalo po potrebi, mm uskoro inzinjer aBd im isto trci sve ugoditi, odrzava im sitem u firmi i sitne kvarove oko struje pravi, nastojimo im ciniti dobrocinstvo koliko mozemo:) A uskoro planiram stati i na svoje noge i otvoriti svoju firmu aBd i krenuti njihovim stopama samo u svojoj struci.
tako da vidite da itekako imam za sta da se borim