IZVORNA PORUKA: Mirkica
A ti vesela jesi se pretrgla s poslom od 9-14 dok mala se s babom poigra odspava eto tebe :) a i mm ti cuva malu sto je za mene najbolje moguce rijesenje :)))) bas ste podjelili uloge :) super.
od 09-13
al od 01/07 počinjem raditi puno radno vrijeme
Naravno ja sam izabrala skraćeno radno vrijeme, plata mi je manja 50% al eto sve da bi što više bila s malenom
Inače novca nikad dosta, evo malenoj npr obuća koju ima ne može sad moram odmah ići kupit joj 2-3 para
HB što privređujem, ne bi mogao mm sve baš izfinansirati
Pa plina mi dodje samo 400 KM
i baš mi fali onih 50% plate
Svi mi volimo svoju djecu i želimo im najbolje, ja bi voljela da ne radim al da ''vako živim al ne može, moram
Meni je moja mama govorila uvijek bolje ti je radi pa makar cijelu platu ženi davala, staž ti ide, danas sutra imaćeš svoju penziju....
I moja je mama radila kad sam bila mala i bez obzira na to jako smo privržene jedna drugoj, iz djetinjstva se sjećam sreće kad bi ona i moj rahmetli otac došli s posla, ja sretna nema dalje a sve gledam šta su mi kupili i uvijek bi pitala mamu i oca kad će im plata i gdje će nas voditi (nas troje djece bilo).... i kad bi primili plate obavezno se išlo negdje na neki poštenski ručak
E to su moja sjećanja iz djetinjstva, do duše mi smo imali divnu ženu koja nas je ćuvala i mama je radila u smjenama I i II smjena, pa je bilo i zajedničkih doručaka i ručaka i sl
I sjećam se uvijek je bila dotjerana i lijepa žena, sad joj se divim kako je sve stizala
Ja kad sam kukam kako sam umorna ona kaže e pa ja sam troje imala sve mala razlika između djece (ja starija od mladjeg brata 1,5 godinu) pa nisam kukala
onda me prosto bude stid što kukumačem
Malko sam razmažena
izgleda