cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Karijera i/ili maj�instvo ?

clock-img

21.02.2012, 10:10

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: malena sharena

leona, meni su ostali svi ispiti iz cetvrte godine. Sporo ide, ali ide. Zelim nam svu srecu user posted image .

Sto se tice mog posla, ja nisam imala za cim zaliti. Prekovremeni rad i jednom mjesecno rad vikendom za 700 KM uz produzavanje ugovora svaka tri mjeseca po meni i nije najsretnija opcija za majku sa djetetom, bez obzira na uzrast djeteta. To je nuzda, a nikako karijera.

ma bit ce to brzo gotovo...samo treba biti uporan:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

21.02.2012, 10:11

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

"eh danas je red na tebe"..ne volim to...vidjecu se s tobom kad mi je ćejf...

meni ovako odlicno..ne fali mi niko od raje vjeruj miuser posted image
jedino sto trenutno zelim kada se ovaj snijeg istopi je da krenem na aerobik ili nesto tako da skačem malo par puta sedmicno..mada, ne znam da li cu i to sada kad otopli. šteta mi se znojiti u onim zagusljivim dvoranama pored lijepog vilsonovog i roalanja i bicikla i setnji...

ma naravno nema reda al nekad se i plan mora napraviti hehehe samo da bi se mogla organizirati jer sam porodična user posted image za aerobik te podržavam, super stvar, mada bi ja to opet s prijateljicama, taman da se vidite a i istrenirate zajedno a poslije može i brzinski sok u nekom kafiću user posted image
Kumove si spomenula, moja naj prijateljica je moja kuma, i ona je ta s kojom se vidjam a druga je opet haman ko kuma, ustvari volim ih obje kao kumeuser posted image
Vjeruj mi ni mjesečnicu ne mogu dobiti a da ne znaju kad, šta hahahaha a one mene zovu da pitaju kad sam ja ono imala mjesečnicu hahahah stvarno smo bliske, svaki rodjendan proslavimo, za Bajram se vidimo obavezno, moje dijete zaista vole, ima više od njih poklona nego od neke rodbine user posted image
Tako da ih ja smatram dijelom mene, i uvijek mi je ćejf vidjeti ih, bar tako stvari stoje sad, naravno ja sam ta koja uvijek kasni, najranije odlazi itd al Bože moj trpe me user posted image

Kad sam se porodila nakon mm i mame njima dvjema sam javila, mislim toliko su me zvale i brinule da sam morala user posted image iako sam bila u transu user posted image nekako sve sve vrti oko djeteta, mm, mame, brata pa onda njih user posted image

Ne mogu ni da hoću ne vidjati ih često user posted image user posted image user posted image jednostavno stalno su uz mene

Nikad mi dijete nije kihnulo a da me nisu nazvale, obišle itd Kad je Bajram obavezno moju mamu obidju, stvarno smo bliske i ne želim takve osobe vidjati jednom mjesečno, volim ih kao i one mene

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 10:31

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

"eh danas je red na tebe"..ne volim to...vidjecu se s tobom kad mi je ćejf...

meni ovako odlicno..ne fali mi niko od raje vjeruj miuser posted image
jedino sto trenutno zelim kada se ovaj snijeg istopi je da krenem na aerobik ili nesto tako da skačem malo par puta sedmicno..mada, ne znam da li cu i to sada kad otopli. šteta mi se znojiti u onim zagusljivim dvoranama pored lijepog vilsonovog i roalanja i bicikla i setnji...

ma naravno nema reda al nekad se i plan mora napraviti hehehe samo da bi se mogla organizirati jer sam porodična user posted image za aerobik te podržavam, super stvar, mada bi ja to opet s prijateljicama, taman da se vidite a i istrenirate zajedno a poslije može i brzinski sok u nekom kafiću user posted image
Kumove si spomenula, moja naj prijateljica je moja kuma, i ona je ta s kojom se vidjam a druga je opet haman ko kuma, ustvari volim ih obje kao kumeuser posted image
Vjeruj mi ni mjesečnicu ne mogu dobiti a da ne znaju kad, šta hahahaha a one mene zovu da pitaju kad sam ja ono imala mjesečnicu hahahah stvarno smo bliske, svaki rodjendan proslavimo, za Bajram se vidimo obavezno, moje dijete zaista vole, ima više od njih poklona nego od neke rodbine user posted image
Tako da ih ja smatram dijelom mene, i uvijek mi je ćejf vidjeti ih, bar tako stvari stoje sad, naravno ja sam ta koja uvijek kasni, najranije odlazi itd al Bože moj trpe me user posted image

Kad sam se porodila nakon mm i mame njima dvjema sam javila, mislim toliko su me zvale i brinule da sam morala user posted image iako sam bila u transu user posted image nekako sve sve vrti oko djeteta, mm, mame, brata pa onda njih user posted image

Ne mogu ni da hoću ne vidjati ih često user posted image user posted image user posted image jednostavno stalno su uz mene

Nikad mi dijete nije kihnulo a da me nisu nazvale, obišle itd Kad je Bajram obavezno moju mamu obidju, stvarno smo bliske i ne želim takve osobe vidjati jednom mjesečno, volim ih kao i one mene

danas je stvarno rijetko imati ovakve prijatelje..ja ovakvu bliskost imam sa mamom..s prijateljicama sam sve dijelila dok smo bile gimnazijalke...sada već ne, jer intimne stvari treba da ostanu upravo takve-intimne user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 10:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

danas je stvarno rijetko imati ovakve prijatelje..ja ovakvu bliskost imam sa mamom..s prijateljicama sam sve dijelila dok smo bile gimnazijalke...sada već ne, jer intimne stvari treba da ostanu upravo takve-intimne user posted image

da, kad već nemaš nekog bliskog, slažem se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 10:50

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

pika li se muz ovdje user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 10:52

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja sam samo pričala o prijateljima user posted image i van porodičnim aktivnostima user posted image
sad nešto kontam zamisli zvrkneš prijateljicu koju prethodno nisi čula ni vidjela mjesec dana i kažeš joj izmedju ostalog ja dobila mjesečnicu user posted image ma ustvari što da ne user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 21.2.2012 10:53:49 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 10:55

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ja sam samo pričala o prijateljima user posted image i van porodičnim aktivnostima user posted image
sad nešto kontam zamisli zvrkneš prijateljicu koju prethodno nisi čula ni vidjela mjesec dana i kažeš joj izmedju ostalog ja dobila mjesečnicu user posted image ma ustvari što da ne user posted image

kazem ti, ja takvih prijatelja za te mjesečnice nemam osim ako nije problem vezano za tako nesto
ja znam da na nju mogu racunati kada su izbiljne stvari u pitanju, kao i ona na mene..ostalo mi nisu prijateljice vec kolegice koje sam upoznala na faxu i s kojima sam se družila intenzivno dok je trajao fax..hebe se njima za moju mjesecnicu draga user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 10:58

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Šta znači imati karijeru u bosanskohercegovačkoj stvarnosti?!

Ja ne mogu nikako da dokučim.
Hajde mi dajte jednu ženu za koju mislite da to ima, mislim na ove iz javnog života pa da bih mogla ocijeniti i dati svoj sud?

clock-img

21.02.2012, 11:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Hajde mi dajte jednu ženu za koju mislite da to ima, mislim na ove iz javnog života pa da bih mogla ocijeniti i dati svoj sud?

ma kakva karijeta, ja pričam ko E.Jevrić, poso - kuća i malo okolo
Inače mi se čini (možda griješim) da žene iz javnog života nekako nakon rodjena djeteta se povuku, pa ih nidje ne bude user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 21.2.2012 11:02:55 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:01

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: hanabanana

ja sam neki dan čitala o vesni andrej zaimovic kako devera sa poslom/karijerom i troje djece i lijepo je to opisala..
imas zena u mojoj bransi koje rade za strane firme, imaju masnu platu, radno vrijeme od 9-18h, poslovna putovanja, blackbarry kuci nose i rade do kasno ako ne zavrse sve na poslu jer imas billable hours i tako...
ja mogu upasti lako u ovaj krug ali ne zelim..batrgam se..hebo te lova kad nemas kad da je trosis user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 11:02

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

kazem ti, ja takvih prijatelja za te mjesečnice nemam osim ako nije problem vezano za tako nesto
ja znam da na nju mogu racunati kada su izbiljne stvari u pitanju, kao i ona na mene..ostalo mi nisu prijateljice vec kolegice koje sam upoznala na faxu i s kojima sam se družila intenzivno dok je trajao fax..hebe se njima za moju mjesecnicu draga user posted image

user posted image ma ta se priča nametne, niko mahsuz nikom ne dodje pričati o mjesečnici user posted image
al ova jedna moja luda od prijateljice dobiva svakih 20 dana, ne mogu da ne primjetim  i išle smo na bazen zajedno (nakon fitnesa) pa rekoh ženo ti stalno imaš mjesečnicuuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:06

clock-img

AminaZana

pencil-img

338

pa meni se masu puta desi da izletim s posla na kaficu s prijateljicama, zatim odmah nakon 16 sati jer mi dijete može biti u vrtiću do 18 sati.... ili pokupim dijete pa odem i sa prijateljicama i sa djetetom na ručak itd il odem pravo kod mame, mm u to vrijeme ima radnih obaveza svakako nije kući.... znači komotno negdje do 19-20 sati ja mogu da se posvetim mami i prijateljima jer mi je mm zauzet pa ne trčim da dodjem kući user posted image uglavnom
nekad je mm solo čim završim s poslom pa smo zajedno do 20 sati pa ja onda izletim s prijateljicama na večeru i sl
Naravno nije to svaki dan, al uglavnom jednom sedmično se vidjam s prijateljicama

Ja ne kužim kako ti ne možeš stići?user posted image pa hebo ga kad bi se vidjala s prijateljima da imaš dvoje djece user posted image
Do duše kako sam skužila tvoj Rafi je dosta razigran pa vjerujem da te više umori nego mene Ajša, jer je ona dosta poslušna.....

Onda meni prijateljice dodju kući jako često....

hB pa se vikend ne radi, pa se ima i solo dana za praznike itd, kad se hoće sve se može

Ja sam na fitnes do skoro išla uglavnom tri puta sedmično, sada već pauziram mjesec dana, što zbog snijega što onako da malo odmorim, onda opet u martu krećem.....

Cijelu sedmicu miksam i nikom ništa ne fali user posted image

kraljica si majke mi. tako i treba.

ista sam totalno. samo je razlika sto ja nikad svoju Čupu ne ostavljam nikome, vec je teglim sa sobom gdje god idem.

nedavno sam isla na poslovni put u Češku i povela nju i mamu. ja na sastanke, njih dvije po gradu, a poslijepodne sve tri. prava uzivancija.

sve se moze uskladiti samo kada se hoce. bice mi teze uskoro sa troje, ali opet se ne plasim, jer cu ja to organizovati kako treba. RED - RAD - DISCIPLINA i to je to....

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

clock-img

21.02.2012, 11:07

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

RED - RAD - DISCIPLINA i to je to....

i napraviti plan, ko ratni, ko gdje ulijeće user posted image
šta ću mora se user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

evo sad me zovu drugarice da idemo gledati film od Anđe
i šta sad? da ne idem user posted image idem, idem user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:14

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

U BIH vrlo rijetko ćemo naći ženu koja gradi karijeru u javnom sektoru. To su obično žene "iza kulisa" koje se rijetko pojavljuju u javnost i u medijima.

Čisto da vidite da takvih ima, malo "prošarajte" po stranici:
http://www.proeduca.net/latn/

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

21.02.2012, 11:16

clock-img

AminaZana

pencil-img

338

ja sam neki dan čitala o vesni andrej zaimovic kako devera sa poslom/karijerom i troje djece i lijepo je to opisala..
imas zena u mojoj bransi koje rade za strane firme, imaju masnu platu, radno vrijeme od 9-18h, poslovna putovanja, blackbarry kuci nose i rade do kasno ako ne zavrse sve na poslu jer imas billable hours i tako...
ja mogu upasti lako u ovaj krug ali ne zelim..batrgam se..hebo te lova kad nemas kad da je trosis user posted image

ma zena kada dobije dijete ne moze, odnosno ne bih trebala da radi kao kada je bila cura.

ja na srecu mogu da sebi odaberem radno vijeme i tako radim od 9 do 15, sada otkako sam trudna radim od 9,30/10,00 do 15h i to je sasvim OK. zelim svoje vrijeme dok ne rodim da posvetim svojoj Zlatokosoj.

a ovu sitejšn kao ta Zaimovicka sebi, pored sve dobre volje i ljubavi prema mom poslu, ne bih priustila. pravi Workaholičar. ja cim udjem u kucu, sve ide na SILENT MODE ;) pa neka zovu do ujutro u 9h ;)

No1. Zana - 30. 05. 2007

clock-img

21.02.2012, 11:16

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ja idem s muzem user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 11:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i ja veceras idem sa drugaricama u kino, al necemo taj film gledati (ne gleda mi se to sad u trudnoci) vec neku ljubavnu dramuuser posted image doci ce teta da cuva lanuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.02.2012, 11:17

clock-img

AminaZana

pencil-img

338

RED - RAD - DISCIPLINA i to je to....

i napraviti plan, ko ratni, ko gdje ulijeće user posted image
šta ću mora se user posted image

a sto se mora, nije tesko...

PS: film je buaaaaaaaah... ja jos nekad zaplacem :(

No1. Zana - 30. 05. 2007

clock-img

21.02.2012, 11:18

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma daj jednom se razdvojiteuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:18

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: teacher75

i ja veceras idem sa drugaricama u kino, al necemo taj film gledati (ne gleda mi se to sad u trudnoci) vec neku ljubavnu dramuuser posted image doci ce teta da cuva lanuuser posted image

super draga, izadji, zabavi se, još malo stiže druga bebica pa ćeš imati više obaveza

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:20

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

U BIH vrlo rijetko ćemo naći ženu koja gradi karijeru u javnom sektoru. To su obično žene "iza kulisa" koje se rijetko pojavljuju u javnost i u medijima.

Čisto da vidite da takvih ima, malo "prošarajte" po stranici:
http://www.proeduca.net/latn/

jadna njihova djeca i muževi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 11:20

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i meni moje prijateljice fale strasno, pogotovo ove sto su neudate ili nemaju djece jer mi se tesko organizovati s njima. one npr piju kafe oko 12-1 vikendom, a ja tada obicno nemam kome ostaviti lanu a ona tada spava pa je ne mogu povesti ili izlaze navecer oko 9 a meni je to vec kasno. al uganjamo se nekako od rodjendana do rodjendana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.02.2012, 11:22

clock-img

AminaZana

pencil-img

338

a ja svoje neudate zovnem sebi na kafu i kolace, dok mi mala spava.... jesi li o toj opciji razmisljala?

No1. Zana - 30. 05. 2007

clock-img

21.02.2012, 11:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Samo da zamolim da se vratite temi i istu vodite u skladu sa pravilima foruma.
za sve ostalo imamo teme također.
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img