"eh danas je red na tebe"..ne volim to...vidjecu se s tobom kad mi je ćejf...
meni ovako odlicno..ne fali mi niko od raje vjeruj miuser posted image
jedino sto trenutno zelim kada se ovaj snijeg istopi je da krenem na aerobik ili nesto tako da skačem malo par puta sedmicno..mada, ne znam da li cu i to sada kad otopli. šteta mi se znojiti u onim zagusljivim dvoranama pored lijepog vilsonovog i roalanja i bicikla i setnji...
ma naravno nema reda al nekad se i plan mora napraviti hehehe samo da bi se mogla organizirati jer sam porodična
za aerobik te podržavam, super stvar, mada bi ja to opet s prijateljicama, taman da se vidite a i istrenirate zajedno a poslije može i brzinski sok u nekom kafiću
Kumove si spomenula, moja naj prijateljica je moja kuma, i ona je ta s kojom se vidjam a druga je opet haman ko kuma, ustvari volim ih obje kao kume
Vjeruj mi ni mjesečnicu ne mogu dobiti a da ne znaju kad, šta hahahaha a one mene zovu da pitaju kad sam ja ono imala mjesečnicu hahahah stvarno smo bliske, svaki rodjendan proslavimo, za Bajram se vidimo obavezno, moje dijete zaista vole, ima više od njih poklona nego od neke rodbine
Tako da ih ja smatram dijelom mene, i uvijek mi je ćejf vidjeti ih, bar tako stvari stoje sad, naravno ja sam ta koja uvijek kasni, najranije odlazi itd al Bože moj trpe me
Kad sam se porodila nakon mm i mame njima dvjema sam javila, mislim toliko su me zvale i brinule da sam morala
iako sam bila u transu
nekako sve sve vrti oko djeteta, mm, mame, brata pa onda njih
Ne mogu ni da hoću ne vidjati ih često
jednostavno stalno su uz mene
Nikad mi dijete nije kihnulo a da me nisu nazvale, obišle itd Kad je Bajram obavezno moju mamu obidju, stvarno smo bliske i ne želim takve osobe vidjati jednom mjesečno, volim ih kao i one mene