cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Karijera i/ili maj�instvo ?

clock-img

21.02.2012, 03:48

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Imali ovdje majki koje moraju ostati kuci, zbog ovog ili onog razloga?

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

21.02.2012, 08:19

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Galicia

Imali ovdje majki koje moraju ostati kuci, zbog ovog ili onog razloga?

ja ne moram ostati kuci , aliiii s obzirom da imam uslove da djecu do 3 godine ja cuvam a ne tamo neke tete , cuvam ga . DO tri godine kada krene u obdaniste i kada mu bude bitnije da bude sa drugarima onda ce mama se posvetiti sebi do tada ja i djete i nas mali svijet :)))

Sto se tice novca lijepo je kad svako zaradjuje  , naravno ja sam od svoje 19 godine radila i sama sebe financirala , ali sad mi je prece ovo , a Bogu hvala i moze mi se imam dovoljno a prokleta  nisam za vise i vise sad je kako je :))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

21.02.2012, 08:25

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

I da dodam ja se divim majkama koje maksuma koji ne zna ni pricat ni sta reci ostavljaju kod nekog na cuvanje , ja NE MOGU ja ostavim ga paer stai kod svekrve pa zovem milion putai to sam ga osatvila par puta ne vise , ja se osjecam najj naj jj sigurnije akd je on tu uz mene , a isto tako kada bude znao pricat i napuni 3 godine osjecacu najnormalnije da ide u obdaniste i da mama se psoveti sebi i svom poslu . 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

21.02.2012, 08:37

clock-img

snijeg

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: Mirkica

I da dodam ja se divim majkama koje maksuma koji ne zna ni pricat ni sta reci ostavljaju kod nekog na cuvanje , ja NE MOGU ja ostavim ga paer stai kod svekrve pa zovem milion putai to sam ga osatvila par puta ne vise , ja se osjecam najj naj jj sigurnije akd je on tu uz mene , a isto tako kada bude znao pricat i napuni 3 godine osjecacu najnormalnije da ide u obdaniste i da mama se psoveti sebi i svom poslu . 

Slažem se da nije sve stvar potreba za radom i finansijskih mogućnosti nego i naših ličnih želja ponajviše, odnosno kako se ko gdje pronalazi, a nekome kuća i djeca jednostavno nisu ispunjenje - ma šta to značilo. Ja raditi moram i iskoristila sam svoje pravo od godinu porodiljskog sa godišnjim odmorima to je bilo nepunih 14 mjeseci, poslije toga još uvijek proklinjem firmu i državu što mi ne daju mogućnost rada od 4 sata čisto da mogu kredit isplatiti. Ja da mogu birati ne bih radila jer me na poslu svak može zamjeniti, a kao majku mom djetetu ne može niko i to je zakon prirode i prema tome jedino ispravno. Kad dijete dođe u neku dob 7-8 godina vjerovatno bih sebi našla neko zanimanje četverosatno po mogućnosti. Da mi je muž lovator ne bi mi padalo na pamet da me neko za*ebava 8 sati zbog 500-600-800 KM, kad mogu uživati sa bitnim ljudima u svom životu, a da mi ništa ne nedostaje. I sad se ja snalazim najbolje što mogu, prvo sam majka, pa supruga, kčerka, sestra, službenica, prijateljica pa tek onda domaćica...eh da mogu mjenjala bih ja ovo i život i vrijeme prilagođavala bitnim ljudima, ali.....

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

21.02.2012, 08:47

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

da, baš tako, nigdje ne kasnim, često se vidjam sa rodbinom i prijateljima.... mislim ima me, nije da me nema user posted image
e sad to je možda jer imam jedno dijete user posted image user posted image sa dvoje ko zna kako bi to bilo

ja ne znam fakat kako ti to sve stignes...ja radnim danima samo sa djetetom i mm budem..vikendi su za najuzu familiju rezervisani ili neki dan u sedmici ako nam tako odgovara...
prijateljice nisam mjesecima vidjela...volim svoj mir, volim da spavam, volim da me niko ne smara i ne zivka i da postuje moje vrijeme user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 08:58

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: pocahontas

da, baš tako, nigdje ne kasnim, često se vidjam sa rodbinom i prijateljima.... mislim ima me, nije da me nema user posted image
e sad to je možda jer imam jedno dijete user posted image user posted image sa dvoje ko zna kako bi to bilo

ja ne znam fakat kako ti to sve stignes...ja radnim danima samo sa djetetom i mm budem..vikendi su za najuzu familiju rezervisani ili neki dan u sedmici ako nam tako odgovara...
prijateljice nisam mjesecima vidjela...volim svoj mir, volim da spavam, volim da me niko ne smara i ne zivka i da postuje moje vrijeme user posted image

ja ne znam kako to ona uspjeva i pored najbolje volje da slozim kockice ne mogu da ih poredam , ja ne spavam po danu ali to vrijem idem u set_nju svaki dan moj sin ide u prirodu jedino kad su bili ovi minusi iznad -5 nije isao ostalo svaki dan , u prirodu , kuci sam kada treba da spava kad ustane rucki i idemo ili odemo prije spavanja i nekako imamo dan ispalniram ja INVESTIRAM U MOJE DIJETE  , na najbolji moguci nacin kako ja znam i umijem , mozda je nekom smjesno meni nista drugo nije bitno sem 100 % ugodna atmosfera za mog sina tako to ja vidim , i meni je bezveze kad neko pise kao da su zene jadnice  koje su uz svoje djete , a za ove koje idu raditi iz ovog ili onog razloga opet imam razumjevanja one tako trebaju ili  zele  

Vesla jeste zato sto su te zene sretne sto imaju posao kako nema posla u drzavi BIH one i pozure da se vrate na posao da ga ne bi izgubile , sumnjam da i jedna majka draga srca ostavlja bebu .Moja snaha kad je pocela malom je bilo 6 mjeseci morala inace osta bez posla a poso dobar hajd ga nadji opet , zena je meni se cini mejsec dana preplakala.

< Poruku je uredio Mirkica -- 21.2.2012 8:59:53 >

BA 13.12.2008

clock-img

21.02.2012, 09:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa meni se masu puta desi da izletim s posla na kaficu s prijateljicama, zatim odmah nakon 16 sati jer mi dijete može biti u vrtiću do 18 sati.... ili pokupim dijete pa odem i sa prijateljicama i sa djetetom na ručak itd il odem pravo kod mame, mm u to vrijeme ima radnih obaveza svakako nije kući.... znači komotno negdje do 19-20 sati ja mogu da se posvetim mami i prijateljima jer mi je mm zauzet pa ne trčim da dodjem kući user posted image uglavnom
nekad je mm solo čim završim s poslom pa smo zajedno do 20 sati pa ja onda izletim s prijateljicama na večeru i sl
Naravno nije to svaki dan, al uglavnom jednom sedmično se vidjam s prijateljicama

Ja ne kužim kako ti ne možeš stići?user posted image pa hebo ga kad bi se vidjala s prijateljima da imaš dvoje djece user posted image
Do duše kako sam skužila tvoj Rafi je dosta razigran pa vjerujem da te više umori nego mene Ajša, jer je ona dosta poslušna.....

Onda meni prijateljice dodju kući jako često....

hB pa se vikend ne radi, pa se ima i solo dana za praznike itd, kad se hoće sve se može

Ja sam na fitnes do skoro išla uglavnom tri puta sedmično, sada već pauziram mjesec dana, što zbog snijega što onako da malo odmorim, onda opet u martu krećem.....

Cijelu sedmicu miksam i nikom ništa ne fali user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:08

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i rijetko sklapam nova prijateljstva, nemam kad user posted image ne dodajem neke nove fore i fazone u svoj život, jer i onako mi je prepunjen aktivnostimauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Vesla jeste zato sto su te zene sretne sto imaju posao kako nema posla u drzavi BIH one i pozure da se vrate na posao da ga ne bi izgubile , sumnjam da i jedna majka draga srca ostavlja bebu .Moja snaha kad je pocela malom je bilo 6 mjeseci morala inace osta bez posla a poso dobar hajd ga nadji opet , zena je meni se cini mejsec dana preplakala.

pa naravno, nisam ja ni rekla suprotno, ja kažem da sam ja imala sreću da budem uz moju malenu do godine dana a i nakon toga sam radila 6 mjeseci po 4 sata i opet jako puno provodila vremena sa njom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:14

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Ja sam ostala bez posla kad sam otisla na trudnicko bolovanje i vec tri godine ne radim. MM ima hvala Bogu dobru platu, imamo rijeseno stambeno pitanje i zadovoljni smo s nasim primanjima i nacinom zivota. Ja zavrsavam fakultet, pa je moja potreba da radim ''nesto korisno'' zadovoljena na taj nacin.
Kuca mi jos uvijek nije dosadila. Svaki dan smo djecak i ja ili vani ili u gostima ili nam neko dolazi, ponekad se zazelim mira i tisine. Ja sam tip kojem nikad i nigdje nije dosadno, pa mi je tako i u kuci lijepo. Ove tri godine su bile nezamjenjive i meni i djetetu. Ja sam se odmorila od stresnog posla, bila za dijete i uz dijete non stop, naucila kuhati , procitala knjige koje ranije nisam stizala, polozila ispite za koje ranije nisam imala ili vremena ili motivacije, obogatila svoj zivot s novim prijateljima i vidjanjima sa starim za koje prije nisam imala vremena. A dalje...vidjecemo nakon sto diplomiram aBd.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

21.02.2012, 09:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

.Volim svoju djecu al treba mi i posao. Ne samo da bih bila finansijski nezavisna vec i da bih se osjecala ispunjeno i zadovoljno. Djeci je potrebna zadovoljna majka jer jedino zadovolja majka moze da se posvjeti djeci i kvalitetno provede vrijeme u igri i ludiranju. Kako su svi ljudi razliciti tako svaku od nas drugacije stvari ispunjavaju i uveseljavaju, tako mene ispunjava moj posao a neku bavljanje kucom.

potpisujem od do a boldirano dva put put potpisujem user posted image
ja isto mislim da ne bi mogla bez posla kao ni bez susreta sa prijateljima, posao i prijatelji su dio mene, s prijateljima se ismijem, razmjenim mišljenja, napunim baterije itd a na poslu ima i toga al i osjećam se korisno, zaradim a ide i staž user posted image

dijete treba biti na prvom mjestu al i dijete treba da ima svoje aktivnosti i da bude samostalno, moja A uživa sa drugom djecom u tom obimu da ponekad i ne skuži jesam li u prostoriji il ne user posted image
a ništa joj ne fali, zdrava je i dobra djevojčica, nije zapostavljena ....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:18

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Ja sam ostala bez posla kad sam otisla na trudnicko bolovanje i vec tri godine ne radim. MM ima hvala Bogu dobru platu, imamo rijeseno stambeno pitanje i zadovoljni smo s nasim primanjima i nacinom zivota. Ja zavrsavam fakultet, pa je moja potreba da radim ''nesto korisno'' zadovoljena na taj nacin.
Kuca mi jos uvijek nije dosadila. Svaki dan smo djecak i ja ili vani ili u gostima ili nam neko dolazi, ponekad se zazelim mira i tisine. Ja sam tip kojem nikad i nigdje nije dosadno, pa mi je tako i u kuci lijepo. Ove tri godine su bile nezamjenjive i meni i djetetu. Ja sam se odmorila od stresnog posla, bila za dijete i uz dijete non stop, naucila kuhati , procitala knjige koje ranije nisam stizala, polozila ispite za koje ranije nisam imala ili vremena ili motivacije, obogatila svoj zivot s novim prijateljima i vidjanjima sa starim za koje prije nisam imala vremena. A dalje...vidjecemo nakon sto diplomiram aBd.

potpisujem te...identicno je i kod mene, koliko ti je ispita ostalo? ja jedva cekam da diplomiram

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

21.02.2012, 09:19

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

pa naravno, nisam ja ni rekla suprotno, ja kažem da sam ja imala sreću da budem uz moju malenu do godine dana a i nakon toga sam radila 6 mjeseci po 4 sata i opet jako puno provodila vremena sa njom

da znam :)))  vesela da je bilo tako, ali ti si isto imala doabr posao i nije ti bilo sada od glavu da ga gubis , bez obzira sto muz dobro zaradjuje , ja sam se ovdje doselila priej 3 godine u Njemacku tako da nisam ostavial posao iza sebe kad asam zatrudnila  aciejlo vrijeme sam trudn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

21.02.2012, 09:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a sam tip kojem nikad i nigdje nije dosadno, pa mi je tako i u kuci lijepo.

isto, i ja uživam i na poslu i kući, sve mi je super i tamo i vamo....
možda zato što nigdje nisam previše user posted image
al znam da sam na porodiljskom uživala, ne sjećam se da sam pala jer sam kući, odnosno jer ne radim
Bila sam stalno u pokretu, često smo imali goste, ni sama ne znam ko mi sve na babine nije došao i gdje sve nismo ja i mm bili sa Ajšom..... mm je tip muškarca koji zna da uživa baš kao i ja user posted image nama nije nikakav problem ako treba svaki dan zujati, ići po ručkovima, u šetnju itd Baš smo se našli, zadnje pare dadosmo na uživanciju user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:21

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Mirkica

da znam :)))  vesela da je bilo tako, ali ti si isto imala doabr posao i nije ti bilo sada od glavu da ga gubis , bez obzira sto muz dobro zaradjuje , ja sam se ovdje doselila priej 3 godine u Njemacku tako da nisam ostavial posao iza sebe kad asam zatrudnila  aciejlo vrijeme sam trudn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ma naravno, u različitim smo situacijama svi redom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:23

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

.Volim svoju djecu al treba mi i posao. Ne samo da bih bila finansijski nezavisna vec i da bih se osjecala ispunjeno i zadovoljno. Djeci je potrebna zadovoljna majka jer jedino zadovolja majka moze da se posvjeti djeci i kvalitetno provede vrijeme u igri i ludiranju. Kako su svi ljudi razliciti tako svaku od nas drugacije stvari ispunjavaju i uveseljavaju, tako mene ispunjava moj posao a neku bavljanje kucom.

potpisujem od do a boldirano dva put put potpisujem user posted image
ja isto mislim da ne bi mogla bez posla kao ni bez susreta sa prijateljima, posao i prijatelji su dio mene, s prijateljima se ismijem, razmjenim mišljenja, napunim baterije itd a na poslu ima i toga al i osjećam se korisno, zaradim a ide i staž user posted image

dijete treba biti na prvom mjestu al i dijete treba da ima svoje aktivnosti i da bude samostalno, moja A uživa sa drugom djecom u tom obimu da ponekad i ne skuži jesam li u prostoriji il ne user posted image
a ništa joj ne fali, zdrava je i dobra djevojčica, nije zapostavljena ....

sve mi reagujemo onako kako se od nas zahtjeva okolina i vrijeme onako kako je najbolje u datom periodu , covjek se brzo navikne na promjene mislim da bi sve mi navikel se brzo na ono drugo da moramo ili mozemo.

U svakamo slucaju karijera i majcinstvo divim se zenama koje to uspiju odraditi dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 21.2.2012 9:26:50 >

BA 13.12.2008

clock-img

21.02.2012, 09:26

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i pocy meni je kretanje jako olakšano jer imam svoj automobil, sad sam tamo sad sam vamo, mislim ne gubim vrijeme na prevoze, čekanje itd 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:28

clock-img

InLove

pencil-img

538

Sto ste se vi raspisale, ko bi ovo procitao user posted image

Ja sam kuci od 2009 ... ima puno razloga zasto, ne bih da ih nabrajam. Medjutim ponovo u radne pobjede krecem aBd 27.februara sto je jakoo blizuuuuuuuser posted image user posted image i bas se radujem!user posted image Bila sam i uz jednu i drugu djevojcicu vise od godinu dana,hvala Bogu pa sam mogla! A zao mi je onih koje nisu mogle, al i meni isto tako da je bilo posao il biti uz dijete na ovom vaktu ,sigurno bi isla radit, sve za dobrobit djeteta!!

< Poruku je uredio Malena_A -- 21.2.2012 9:31:07 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

21.02.2012, 09:30

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

sve mi reagujemo onako kako se od nas zahtjeva okolina i vrijeme onako kako je najbolje u datom periodu , covjek se brzo navikne na promjene mislim da bi sve mi navikel se brzo na ono drugo da moramo ili mozemo.

U svakamo slucaju karijera i majcinstvo divim se zenama koje to uspiju odraditi dobro

ma daaa, i ja sam plakala danima jer se odvajam od svoje curice, mislila sam da ću se razboljeti ali sam uvijek bila svejsna da je to dobro i za mene i za nju.....
ona se izgradjuje i socijalizira a Boga mi i ja user posted image
i brzo je sve došlo na svoje, i nismo plakale ni ja ni ona kad se razdvajamo ali se neizmjerno veselimo kad se sastavimo user posted image   ja kad vidim da je ona sretna, vesela i zdrava nema mi veće nagrade e sad da je drugačije vjerovatno bi nešto mijenjala pa ako bi ne do Bog trebalo i napustila posao.....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:36

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

razumijem i majke kojima su djeca bolešljiva, teško je to....
mislim ti na poslu a dijete ti hasta, ne ide, ubi sekiracija al mi nemamo hB ovakvih situacija, malena jima poprilično jak imuni sistem, rijetko je hB bolesna a ja sam tada uz nju, kao i mm i moja mama, svi je pazimo i mazimo
Al čim prizdravi ide u vrtić, sva je hepi zbog toga, čim je preuzmem ona mi prepričava sve doogađaje user posted image sva je hepi jer učestvuje u raznim priredbama u vrtiću, svakodnevno uči nešto novo, bolje jede s djecom, ma masa je razloga što mi je vrtić super stvar
I da sad iz nekog razloga ostanem bez posla ja ne znam dal bi je uopće ispisivala iz ovog vrtića

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:38

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

leona, meni su ostali svi ispiti iz cetvrte godine. Sporo ide, ali ide. Zelim nam svu srecu user posted image .

Sto se tice mog posla, ja nisam imala za cim zaliti. Prekovremeni rad i jednom mjesecno rad vikendom za 700 KM uz produzavanje ugovora svaka tri mjeseca po meni i nije najsretnija opcija za majku sa djetetom, bez obzira na uzrast djeteta. To je nuzda, a nikako karijera.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

21.02.2012, 09:39

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Sto se tice mog posla, ja nisam imala za cim zaliti. Prekovremeni rad i jednom mjesecno rad vikendom za 700 KM uz produzavanje ugovora svaka tri mjeseca po meni i nije najsretnija opcija za majku sa djetetom, bez obzira na uzrast djeteta. To je nuzda, a nikako karijera.

vala baš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.02.2012, 09:44

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ma draga, i moje prijateljice uglavnom nemaju djecu, skroz drugi interesi, rade do 17h, ja radim do 15h..kad bi njima odgovoaralo da se vidimo, ja ne mogui obratno..s Raffijem je nemoguce kafu popiti a kamoli rucati..svaka cast da ti to s malenom uspjevas...
auto i ja imam na raspolaganju uglavnom...ali odem sama s R. prohodamo, prosetamo, kod mame i s mamom i sl. tako mi vise godi...
meni ni ne fali toliko sada drustvo pijateljica...cujemo se tu i tamo, i vidimo isto tako tu i tamo user posted image ..s kumovima smo i sto tu i tamo...a sad, da se redovno vidjam s nekim ma nidje veze..samo redovno idem na posao i zavrsavam sve redovno oko djeteta i sebe i mm user posted image
svi ostali su kad imam vremena i kada nam svima tako odgovara...bez srkleta i rasporeda "eh danas je red na tebe"..ne volim to...vidjecu se s tobom kad mi je ćejf...

meni ovako odlicno..ne fali mi niko od raje vjeruj miuser posted image
jedino sto trenutno zelim kada se ovaj snijeg istopi je da krenem na aerobik ili nesto tako da skačem malo par puta sedmicno..mada, ne znam da li cu i to sada kad otopli. šteta mi se znojiti u onim zagusljivim dvoranama pored lijepog vilsonovog i roalanja i bicikla i setnji...

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.02.2012, 10:02

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

pisah nekada ranije..ali hajde opet cu....mislim da u mom slucaju karijera i majcinsto idu skupa...ne mislim da je karijera klasicni posao...samo da zena radi, karijera podrazumijeva konstantno zrtvovanje, ucenje, nemalo puta sam posao nosila kuci, umjesto obicne knjige, dobrog filma, ja sam citala strucnu literaturu...ja moj posao volim, ispunjava me, napredovala sam do ovog trenutka maksimalno koliko
mogu...u drugu ruku, najvazniju....majcinstvo mi je bila velika zelja...
O zrtvovanju za djecu, je smijesno da pisem...po mojim uzansama to se podrazumijeva....kada sam dolazila sa posla...svjesno sam umi pomjerila spavanje da bi bila sto duze sa njom...uporedo sam rucak zavrsavala za sutra...kada ona zaspe..onda sam se bavila ovim gore recenim...i uvijek sam sve stizala...jeste da mi spavanje nije nikada bio prioritet, ali hajde.....uglavnom sada sa opet na porodiljskom...sa dvoje djece...i sve stignem....po danu imam pomoc od tete, koja ce ih skupa cuvati...tako da ne osjete..ako ja odem u kupovinu, na kafu, i slicno...potrebno je da mama, i malo slobodnog vremena za sebe,,,,djeca su mi uvijek prioritet, imamo svo potrebno vrijeme da ga kvalitetno skupa provedemo...i kada pocnem raditi nasih par sati je uvijek kvalitetno provedeno...a da o vikendima ne govorim....bitna je organizacija, jer na kraju sve se moze...

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.2.2012 10:04:55 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

21.02.2012, 10:07

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Pocy ovaj zadnji post ti plah user posted image
Kod mene opet u raji ja se prva udala i rodila, a kolegice se zaposlile, neke se tek nskoro udale, a neke još nisu... Tako da sad imamo i različite teme, one o poslu, i izlascima, a ja o pelenama user posted image ...svako o svojim problemima...sada se više družim sa prijateljima od mm koji takođe imaju djecu, nekako mi postali dragi pravo, a drago mi i da spojim druženje naše i druženje djece, svima lijepo..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Zadnji članci

article-img