IZVORNA PORUKA: veeseelaa
A da imam para k'o pljeve, znala bih uživati, trošiti i ne razmišljati o poslu..
ma da, al nijedna od nas nema, svi radimo jer nam novac treba e sad naravno nekom manje nekom više....
i mm fino zaradjuje al ja se ne bi usudila ne raditi na današnjem vaktu radi toga najprije a poslije dolaze i razni drugi razlozi, koje si ti već navela, kao što je promjena okruženja i meni a i djetetu
Mislim u današnjem vaktu tvrditi da je bolje ne raditi mi je van pameti izuzev ako se nekom može, a to baš moraš biti gigant
ja sam vesela pisla u nekoliko navrata na ovu temu....
ja da mogu bez svoje plaće ''podmirit'' sve što mi je obveza...prem djeci i majci ja bih sjedila kući....
al to sjedenje nebi bilo u smilu da se mogu zatvoriti...ne ...trebala bih s anjima šetati, hodati i provoditi se...sa muževom platom to nebi mogle...jedna je nedovoljna za to...
nisam tip da mogu sjediti...po prilično sam radoholičar....
ali bih voljela da moja djeca nauče i shate da mama ide da radi od njih jer tako je najbolje za sve nas....
U sarajevu sa jednom plaćom teže je nego ud rugim kantonima
ja sma mogla na ovo što imama sada imati i više...ali sam birala da u 16.45 moram pokupiti djecu s ačuvanja...
vikoe pozicije i na platu plaćanje nisu me privukli u smislu karijere jer bi to mojojd jeci uzelo mene u ovim bar vikend satima i popodnevnim satima...
mislim da ne griješim...
ispunjena sam i u jednom i drugom...
a imama mogućnost i jedno i drugo d amjenjam....
da imama više djece....
da napustim posao
da nemam više djece...
da guram karijeru
ili najbolje ovako...imama lijep posao u svojoj struci, nikome ništa ne fali, poredla sma prioritete organiziral se...i biće još djece aBd pa ćemo se opet buditi noću