IZVORNA PORUKA: hanabanana
Hanady, jeste li se vidjeli ponovo ti i prijateljica?
da vidjele semo se...
i zaista teško je o tome i pisati.
došla je kod mene sa bezvrjednom kutijom i vratila ja...pile smo kafu a onda je rekla da je odmah u autau znala da je njena curica uzela tuđu stvar.
ali je mala toliko plakal da je ostavila da se malo poigra pa kad zaboravi ona bi je vratila bez da sam o tome i pitala.
razočara sam se...dovoljno smo dober bile da je zanla da mi može reći ...pa shavtila bih...djetetu se svidjelo i šta kad se poigra vratit će...naravno rekla bih joj da je kroz ovaj primjer nauči da je to loše. Smješno mi bilo što me lagala za tako bezveznu stavr...a onda sam bila šokirana, rekla sam da mi je trebala reći pa nije smak svijeta, a ona na to kaže stalno ona tako kod nekoga nešto uzme poigra se i ja vratim. ma niko vala do sada nije ni skonto da fali šta...kodad se ova djeca samo bezveze sa igračkama igraju i ne znaju šta imaju. Eto još je moja curica ispala kriva što je znala šta ima, a ja vala čudna jer sam je pitala za isti.
Nebitno...
i dalje se viđamo...
nemam oprez da će mala nešto uzeti...
neka uzme...nikada više nebih pitala o tome.
u nju razočarana jesam jer sam mislila da imamo slične stavove pri odgoju djeteta...vidim nemamo a nije moje da je o tome učim, sa njom je prijatno popiti kafu i pričati o drugim stavrima...dok djeca porastu same nek se bore za svoje igračke...šta ja sad tu da radim.