Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
26.03.2010, 11:38
sporty mamaa
3211
Hi Ivancice evo ja sam kupila... Za bebu: pelene, sampon, mlijeko za tijelo, maramice vlazne, frutolino, 5-6 kasica one sto idu od 4 mj., sokic, caj, griz za bebe... (trebalo bi jos mozda Ivu kremu i neku kupku, ja zaboravila)... Onda par igrackica, dvije Nukove bocice veliku i maju(mozda da ti uzmes neku dudu/cucu)... Za mamu: Kava, ećer, brano, keks, deterdent za sude, deterdent za ve, hig.ulosci, maramice... Mozda da joj ti uzmes neku kupku ili sampon/ cetkicu za zube, kaladont... Ovo ja samo navodim kao smjernice, dakako ti najbolje znas sta ces i kako, koliko si naravno u mogucnosti... I da trebalo bi hipp, kako smo se dogovorili ja sam uzela pelene pa sam tebi prepustila hipp Pozdrav.... Nadam se da ce se jos neko ukljuciti akciji... Javi gdje i kad cemo to dobaciti....
26.03.2010, 14:49
iv@ncica
2115
e bravo i ja cu ici u nabavku cim mi muz dovede bibib, pa te zvrcnem da to pokupim i od tebe..ma dobacimo do romali, mozda i veceras ako ona mogne ili sutra..ako nista u nedjelju, jer onda je rekla d a tada sigurno moze.. , ok ja cu hippova uzeti i ostalog sto fali. higijene i za mamu ponesto ;)))
26.03.2010, 14:52
Romali
2753
ivancice, radije nemoj veceras. Necu biti kuci. Najbolje je ipak u nedjelju popodne. Bit cemo u kontaktu. Namirit cu i ja do tada svoj dio.
26.03.2010, 15:06
iv@ncica
2115
vazi,,cujemo se onda,,nema problema..i ja cu do tad namiriti sto sam mislila, sporty je namirila..pa ce mo ti donijeti..ili zajedno ili kako se vec dogovorimo ...cujemo se
26.03.2010, 16:56
anitaMO
1384
ok ,ja ću onda uzeti ampon,kupku ,kaladont i četkicu za mamu.i kupku za bebu.i jo ću neto namiriti.
26.03.2010, 22:03
iv@ncica
2115
anita uzela sam ja..svasta nesto..od cetkice i kaladonta, jos maramica toga nikad dosta..hrane i hrane za kasice , kasica , sokic, cucu, igrackice, kremu za bebu..kupku, losion, deo,cedevitu, za mamu, rucnik, bodic....islll..maje cipejice... pa ne moras toga..evo samo da spakujem pa odnesemo u nedjelju romali, ima i ona jos toga pa ce se odnijeti..vi samo javite kako da vam to pokupim, i odbacim romali..ili cemo đuture
26.03.2010, 23:43
sporty mamaa
3211
Mozemo Ivanč''''e '' đuture<''mg sr''="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''leys/sm''ley36.g''f"> <''mg sr''="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''leys/sm''ley36.g''f"> <''mg sr''="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''leys/sm''ley36.g''f"> Evo ja se sjet''h da ''mam tapn'' m''kser v''ka, pa sta m''sl''te da joj spakujem, moglo b'' joj dobro doć'' kod pravljenja ka''''a...<''mg sr''="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''leys/zmeden.g''f">
26.03.2010, 23:44
sporty mamaa
3211
sta ovo bi... uglavnom napisala sam da mozemo i duture otici imam ja stapni mikser koji vise ne koristim(imam dva) pa bi joj mogla odnjeti, dobro ce joj doci, posebno za kasice...
27.03.2010, 23:51
iv@ncica
2115
jesi primila moj sms, sporty...ja cijeli dan u ciscenju pa u gostima pa nisam vidjela sorryyy..uglavnom moze sutra..imam goste od juta pa cu biti kuci...imas br. pa se samo javi.
27.03.2010, 23:56
sporty mamaa
3211
Jesam primila sam sms, jao ja mislila da ti zivis malo blize, ja napakovala 4 kese, jedva donjela iz Konzuma ko ce to nosit na bb... Bil ti mogla ako podes to nositi romali mene nazvati da ti izbacim negdje blize ili da odgodimo za neki drugi dan...
28.03.2010, 00:02
iv@ncica
2115
nema frke nazvat cu te kad pođem i pokupit to ne brini se, normalno da neces vuci sama, ja cu usput ubacit sve u auto..i odnijet i rijesen problem..ako odgodimo neceu uhvatit bibi..
28.03.2010, 00:05
sporty mamaa
3211
aj super hvala ti
28.03.2010, 00:06
acudesa
7725
cure, svaka čast
28.03.2010, 14:06
Romali
2753
Cure, ako ima vie kesa, onda je meni malo frka, jer ja to moram negdje sloiti u kući pa sutra sve prenijeti na posao ( da bi dala učenicima koji će odnijeti Samiri). Nego, najbolje je da to večeras direktno odnesemo njoj. Mogu poći s vama, jer vam je moda malo tee naći njen stan. Ne znam ni ja gdje je tačno, ali znam otprilike pa ćemo pitati dalje.
29.03.2010, 00:24
iv@ncica
2115
Odnijele smo i rijesile sve...nasle smo je i bas mi je drago da smo pomogle, niko ne trazi pomoc ako mu stvarno nije potrebna..a ovdje ..ne mozete ni zamisliti koliko je potrebna..kaze ona da vise niko ne dolazi..ispocetka jeste ..a sad vec stanje zaborava, nase drustvo te zaboravi cim ti da jedan dan kruha
29.03.2010, 00:24
sporty mamaa
3211
jeste li uspjesno isporucile
29.03.2010, 00:26
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: ''@nc'carne
Odn'jele smo ' r'jes'le s'e...nasle smo je ' bas m' je drago da smo pomogle, n'ko ne traz' pomoc ako mu st'arno n'je potrebna..a o'dje ..ne mozete n' zam'sl't' kol'ko je potrebna..kaze ona da ''se n'ko ne dolaz'..'spocetka jeste ..a sad 'ec stanje zabora'a, nase drust'o te zabora'' c'm t' da jedan dan kruha <'mg src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley19.g'f">
Ajd neka bas mi je drago... Valjda se jos forumasica odazvati, bar po paketic pelena i hrane odnjeti...