01.11.2011, 15:46
1815
Citirah se od prije 1.5 godinu, sad je tu Junior i sve je drugacije. Ja sam na porodiljskom al Nemirko opet ide u obdaniste. Razlog je jer zelim da bude sa vrsnjacima, da se igra sa njima a ne da meni bude pomagac. On uziva u tome da trci zamnom da mi pomaze, da zajedno oko juniora radimo, koji je vrlo zahtjevna beba, da kuhamo, uzivam i ja al to nije za njega. Znam da voli da ide, raduje se ujutru, sav odusevljen prica sta je radio tog dana, ja i mm se jos vise odusevimo kad na tabli vidimo njegove radove. Trcala sam ko blesava u 2 da ga uzmem, ne jednom cekala da se probudi pa sad jedva sebe obuzdam da idem u 3 jer mi nedostaje. Iz petnih zila se trudim da vrijeme koje imamo provedemo sto bolje i kvalitetnije, da se sto vise zajedno kao porodica druzimo, smijemo, igramo.
Ja ne igram bingo, znam da nisam te srece, al konstantno trazim konkurs koji bi mi lego, i nadam se prvoj nagradi. E tad bih bez straha pokrenula vlastiti biznis i radila koliko mi treba.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......