Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A još jedan divan detalj u ovoj priči je da je Bambi u periodu svog liječenja vrijeme uglavnom provodila s još jednim cukom Mrvicom koja se takodjer oporavila zahvaljujući jednoj divnoj djevojci Njih dvije su se baš sprijateljile i nevjerovatno je da su zajedno i udomljene I da sad uživaju u svom novom domu u Njemačkoj
25.08.2010, 17:27
Anoniman
cure
07.09.2010, 19:23
Anoniman
E, hocete li mi pomoci...posto radimo neke letke koji ce se dijeliti za sedmicu zivotinja a i nakon...potrebna su mi pitanja sta vas zanima
ja imam vec u glavi okvirno...tj. najcesce postavljena pitanja
1. ko je odgovoran za trenutnu situaciju u BiH (mislim naravno na cuke i mace lutalice) 2. koga kontaktirati u slucaju da naidjete na povrjedjenu zivotinju 3. kome prijaviti zlostavljanje zivotinja
e sad vas molim da dalje postavljate pitanja da napravimo sto bolji letak sa sto vise korisnih info... zapamtite...ne postoje glupa pitanja
27.09.2010, 12:39
Mya_81 RR
5531
Dadada, ja tek sad ovo vidjela...jesu li letci već gotovi...
A ova 3 pitanja što si ti navela mislim da su najbitnija. Iako bih voljela da se oko broja 3 zaista povede računa. Kod nas nažalost ostane samo na prijavi
Što se tiče broja dva, isto bih voljela da se ljudi malo sami angažiraju kad tako naidju na povrijedjenu životinju, a ne da odmah očekuju da par volontera to sami odrade. Naravno, druga stvar bi bila kad bi udruženja bila zaista opremljena da to mogu odraditi, ali znaš i sama kako je...
Valjda će i kod nas jednom biti bolje kad je u pitanju ova problematika...