IZVORNA PORUKA: Adana
Hanady, a zasto niste radili uloske u Neretvi? Jesu li nekvalitetniji/skuplji ili? Nadam se da nisam indiskretna. :) Stvarno me zanima...
Uloške iz nerevtve rade preko sovijalnog i njih ne plaćaš ako imaš redovno osiguranje...koštaju 30 Km i ti s atim nemaš ništa osiguranje plokriva. Mi smo s eodlučili za ortosar jer rade kvalitetniji uložak...najprije su materijal kvalitetniji a i tehničari koji dole rade za našu su vurisu radili po otisku uloške koji su s atsrane podignuti za ispravljanje inverzije. Eh sad mja sma plaćala te uloške 60 Km jer su toliko kod njih, osiguranje ti pirznaje 30 Km al ima porcedura pairologije za ortopetska pomagala za djecu u predškolskom i školskom uzrastu....uglavnom posljednje su mi u ortosaru naplatili smao 30 Km bez toga da sam išla u sovijalno jer smo njihovi komitenti svako najprije 4 mjeseca sada 6....
mi nismo nikada nosili uloške iz neretve ali ih je suprug vido, inače poznaje gazdu otrosara i on nam je rekao da su materijali bolji...
dalje moja kolegica je radila u neretvi., jednobojni su i dosta krući materijal koji žulja a efekat isparavljanja nisu postigli nakon tri godine niti u jednom stepenu...
djete nije voljelo uloške bili mu ružni, naša ih mala oli jer us jedni bili ljubičasto-crni, jedni su nam bili ak rozi sa bijelim tufanama hahaha
mislim psihološki efekat kod nje je i izgled dosta korigirao