Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
.ja bih ti preporucila da polozis taj strucni ispit pa onda vidis kako ces dalje, kakvi su izgledi za posao , ako su nikakvi onda rađaj. Kazes da ti muz ima dobar posao tako da....
slazem se sa ovim 100 posto ako vec zelis drugo dijete nema sta posveti se tome posao nece pobjeci
23.03.2011, 14:56
Mamica24
1090
eh pa to... ja sam cijelu prvu trudnoću radila, slomila se.. bukvalno s posla otišla i porodila se...
trebalo nam para da uselimo u kucu pa sam zato i ja dobrovoljno radila.. iako je mm bio protiv toga...
a sad bih vec drugacije sad bih ili radilaili bila trduna ne bih vala oboje.. znam kako mi je bilo u prvoj... sad bih maksimalno uzivala...
bas sam u dilemi...
23.03.2011, 15:29
chuci
804
ne kontam pročitaj oba svoja posta
nigdje nisi navela razlog zašto bi radila imate para, nije vam neophodno, nije ti dosadilo u kući s malenim
onda ganjaj drugo dijete ako ti je to želja, a imaš i mogućnost
23.03.2011, 16:10
aicha
739
IZVORNA PORUKA: chuci
ne kontam pročitaj oba svoja posta
nigdje nisi navela razlog zašto bi radila imate para, nije vam neophodno, nije ti dosadilo u kući s malenim
onda ganjaj drugo dijete ako ti je to želja, a imaš i mogućnost
potpisujem stices mamice sve ako Bog da,samo dok ti provrije nafaka a s djecom dolazi
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
23.03.2011, 17:01
manuela RR
2377
Meni zvuči sasvim ok plan da rodiš još jedno, koju godinu se posvetiš djeci,onda uganjaš kakav posao ako uopšte odlučiš da radiš. Samo naprijed i ganjaj
26.03.2011, 16:33
Mamica24
1090
Hvala vam puno .. lijepo je čuti još neko mišljenje kad čovjek razmišlja o ovim stvarima....
chuci ... znas sto bih radila jer sam pozeljela raditi... bilo mi je super na poslu radila sam ono to sam studirala... eto... i jo kad vidim svog muza kako gradi svoju karijeru tacno me uhvati neki ludi elan za poslom za radom....
pa jos kad pogledam koliko posla imamo po kuci (da se uradi grijanje, da se uradi kupatilo, ograda na balkon zbog Bekira i td..) sve to kosta i treba para...
al opet bih voljela da Bekir ima bracu ili seku da nije sam... a i ja bih voljela jo jedno bepce da gnjavim pa da onda se latim posla.. eto ne znam ni sama...
ma sta Bog da prije..
< Poruku je uredio Mamica24 -- 26.3.2011 16:39:40 >