cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Najljepsa imena

clock-img

02.11.2014, 18:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://www.index.hr/black/clanak/ashton-kutcher-otkrio-zasto-malena-wyatt-isabelle-nosi-musko-ime/780693.aspx
user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.11.2014, 21:16

clock-img

canim

pencil-img

4126

Pa sasvim normalno da neki dijelovi Bih ili neke druge drzave imena izgovaraju drugacije, ali to ne mjenja znacenje nekog imena.

Ja znam i Sarah i Saru i Hanu i Hanah user posted image

clock-img

02.11.2014, 21:19

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: canim

Pa sasvim normalno da neki dijelovi Bih ili neke druge drzave imena izgovaraju drugacije, ali to ne mjenja znacenje nekog imena.

Slazem se user posted image

Evo moju Ummu neko zovne brzinski, kratko, meko oduzi sa slovom Uuuuuuumma, meni svejedno.
Samo neka im nadimke smijesne neke ne izmisljaju user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 2.11.2014 21:20:07 >

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

02.11.2014, 21:53

clock-img

canim

pencil-img

4126

Kad se vec medic javi, u Sandzaku posebno imena produze uhh...oni su special u svakom smislu, moja rodica Hana je tamo Haaaaaana user posted image

clock-img

02.11.2014, 21:55

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Kad se vec medic javi, u Sandzaku posebno imena produze uhh...oni su special u svakom smislu, moja rodica Hana je tamo Haaaaaana user posted image

E tamo bi je zvali : Haaaanooooooo user posted image
No eve mladje generacije se modernizuju polako user posted image

clock-img

02.11.2014, 21:59

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Evo moju Ummu neko zovne brzinski, kratko, meko oduzi sa slovom Uuuuuuumma, meni svejedno.

Pa ja sama svoje cure zovem Uuuumo i Haaano , kad im tepam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

02.11.2014, 22:02

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Pa ja sama svoje cure zovem Uuuumo i Haaano , kad im tepam.user posted image

Salim se ja to za ta zvanja. Vec rekoh meni to ne smeta :)
Zovu je i tako. Ummi rijetko nadimak mogu dati osim Umce ili Umica user posted image
F mi neki zovu Face i to mi vec smeta user posted image

clock-img

02.11.2014, 23:23

clock-img

Lavica28

pencil-img

154

Mene samo interesuje gdje li su rasle pojedine "dame" u cijim kucama se koriste ovako interesantne priloske odredbe za mjesto?

clock-img

02.11.2014, 23:33

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Lavica28

Mene samo interesuje gdje li su rasle pojedine "dame" u cijim kucama se koriste ovako interesantne priloske odredbe za mjesto?

nisan u tokuuser posted image

clock-img

02.11.2014, 23:58

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: Lavica28

Mal' vam', mal' tam'. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2014, 01:23

clock-img

Azja

pencil-img

11

I ja da se upisem user posted image

Od nekih imena sam dobila averziju , ili upoznam nekog po tom imenu ko mi nije nesto drag ili sl . Tj radila sam u vrticu u jednoj odgojnoj grupi od 15 djece je bilo Amina = 4 , Tarik = 4 ostalo razlicito ali 80 % djece se zove istim imenima . Pored Amine i Tarika cesta tj precesta su bila : Hana , Lejla , Emina , Tara , Zara , Lara , Lana, Luna , Amar , Arman Ne zna dijete jadno koje zoves pa s 2 godine i 3 jedno drugo po prezimenima zovu i nadimke smisljaju user posted image

Meni naljepsa :

user posted image = Merjem , Dalal, Alina, Ajlin , Amila ,Sumeja ,Soraja ,Zejneb ,Di"lara ,Rania ,Norr , Nahla , Ismihan i naravno Azra da se ja tako ne zovem zval bih mi se kcerka user posted image

user posted image = Dawud, Azer, Azur , Ahed, Ali , Ajman , Arslan , Riad, Muhamed ,Vedad , Teufik user posted image

Zadnji članci

article-img