IZVORNA PORUKA: bebano
Ja sam jedne kupila u Okaido ili kako se vec zove radnja u BBI, platila ih 14 KM i nisu mi odgovarale jer su ga prilicno stezale. A treba pogledati i ove na Siranu, jer ima jedan stand gdje ima kupiti stvari iz HMa.
Bebano, ima li jos taj stand sa stvarima iz H&M-a, ja sam prije par mjeseci gledala i nije ga bilo na Siranu...
Mama Alma, kao prvo drago mi je da si nam ozdravila vec sam pocela da te trazim na starim forumasicama, ha, ha
, onda se sjetih da si bila bolesna...Nadam se da si se oporavila
Nek si nam rekla za te u Bingu vrijedi vidjeti. Sta ces cijena im je inace oko 10 KM, jedino su Kljuceve jeftinije ali sto kazes nemaju elastina, pa nisu nesto...
Bebano da te od 14 KM nisu bile one bodi - strample, ja sam najskuplje platila 12 KM u cicibanu ali odlicne su, tako su rastezljive, mekane....
Znate li ima li u ovom Robotovom H&M- u meni je taj najblizi ali je uvijek nekako slab izbor...
Zaha, ne vjeruj svemu sto se prica nekad stare zene koliko god da su iskusne u nekim stvarima znaju izvaliti gluposti
Kada je musko dijete u pitanju treba paziti da se ne pretopljava (muski inace slabije podnose vrucinu) i da mu je komotno. To je sve.
A pitaj ti te zene je li dobro da se dijete prehladi kada izadje golih nogu vani nasred zime
Vjeruj mi to je puno "gore" od stramplica. Kao sto si vidjela iz prethodnih postova ako se vodi racuna da su pamucne i da nisu male, ne mogu naskoditi djetetu.....
< Poruku je uredio aazra -- 3.3.2010 18:10:20 >