cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

21.10.2011, 09:50

clock-img

animagical

pencil-img

5604

kad vas vidim lijepo mi se sjetiti...hehe hocu ja opetuser posted image

clock-img

21.10.2011, 11:26

clock-img

Selminja

pencil-img

284

IZVORNA PORUKA: animagical

kad vas vidim lijepo mi se sjetiti...hehe hocu ja opetuser posted image

hahah, a koliko si samo srkletila dijete sto ne izlazi, sad joj fali stomak user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2011, 11:58

clock-img

mamajednogdjecaka

pencil-img

91

O zene drage,jeste sve zgodne.Mene je tako stid jer sam zatrudnila sa 81 kg,mada sad imam 74 kg,a 14. sam sedmica.Mozda sutra postavim sliku,pa da vidim komentare,da vidite sta je debela trudnica.vi ste sve kao manekenke,svaka cast!

clock-img

21.10.2011, 13:26

clock-img

dush

pencil-img

250

Nista se ne sekiraj i ja imam 76 i skoro 16ta sedmica :) Nema te cega biti stid, takve smo kakve smo :)

clock-img

24.10.2011, 16:46

clock-img

Arina

pencil-img

574

IZVORNA PORUKA: Arina

user posted image evo kao sto sam obecala...to smo mi,,,,14 nedjelja ili ti 4-ti mjesec....user posted image user posted image

user posted image evooo nas.....na pragu 22. sedmice........Ma ,narasli smo masallah user posted image user posted image user posted image

user posted image eeee.....drage moje....evo nas opet  user posted image user posted image ....sutra ulazimo u  7. mjesec...masallah........sad smo ko bombica user posted image user posted image ...user posted image user posted image

clock-img

24.10.2011, 16:49

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Arina super mi izgledas,svaka cast.user posted image user posted image user posted image Vidi se napredak.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

24.10.2011, 16:57

clock-img

Arina

pencil-img

574

hvala Hano....sad se krupnam ....stomak je visi gore prema zeludcu i siri.....sad vise nemam strukuser posted image ...vec slaufuser posted image user posted image .....

clock-img

24.10.2011, 17:17

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

moj stomo ko kod tebe na prvoj slici a stariji smo od vas ja misli...ja ne znam u sta se debljam, izgleda samo u sike user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

24.10.2011, 17:18

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

pardon malo smo mladji od vas user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

24.10.2011, 17:27

clock-img

Arina

pencil-img

574

Sandric moj....ma bice i tvoj  veci kad budes trece nosila...ako Bog da.....a i razlika je u nekid 25 dana s tim da mi prednjacimo skoro sedmicu zbog ranije ovulacije ..pa ti to izadje skoro mjesec...a to je puno u ovom priodu za krupnjanja stome......a i velicina nije uvijek bitna....user posted image user posted image ....bitna je taktikauser posted image user posted image

clock-img

25.10.2011, 10:19

clock-img

dush

pencil-img

250

Uuuu Arina kako pepi stomo!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super izgledas!!!!! user posted image

clock-img

25.10.2011, 17:48

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

arina kraljice super izgledas,stomo ti bas fino stojiuser posted image

sandrich ti ces biti kao i ja u 8mom mj, pitace te jesi li trudnauser posted image ja samo kad stojim i to iz profila zategnem stomu vidi se

mamajednogdjecaka i ja sam zatrudnila s 80kg

clock-img

30.10.2011, 21:11

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo i nas ponovo,30 + 2. user posted image
user posted image

35+5 Eh,ovo sad trbonje u pravom smislu rijeci.user posted image
user posted image

Evo jos jednom nas 3 u 1.user posted image 37+6. Toliko za ovu sezonu.user posted image Vidimo se u slijedecem krugu.user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

30.10.2011, 21:12

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ah,tek sad primjetila da sam se okrenula na suprotnu stranu.user posted image

clock-img

30.10.2011, 21:15

clock-img

Funky

pencil-img

537

Inače nisam ljubomorna osoba, ali na ovoj temi sva ljubomora ispliva iz mene... pozitivna naravno...
Ma koja trudnica nije prelijepa...

Svaka čast  user posted image i da aBd bebice žive, zdrave i sretne budu...

Funky Fun Club

clock-img

30.10.2011, 21:15

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Sto ti je plaho slozen parket :D
Zezam se, super izgledate sve troje! Ali bas! Sretno sutra, da sve bude u najboljem redu i da se do Bajrama kuci :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

30.10.2011, 21:18

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Hannice, bombice, super izgledas a bebice vidim spremne da dodju mamici u narucje! Sretno mila!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

30.10.2011, 21:22

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ova Hannica ce sutra da ukrade dvije bebe jer nema sanse da ih ima u stomakuuser posted image user posted image

Zeno, izgledas superuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

24.11.2011, 13:21

clock-img

Arina

pencil-img

574

user posted image evo kao sto sam obecala...to smo mi,,,,14 nedjelja ili ti 4-ti mjesec....user posted image user posted image

user posted image evooo nas.....na pragu 22. sedmice........Ma ,narasli smo masallah user posted image user posted image user posted image

user posted image eeee.....drage moje....evo nas opet  user posted image user posted image ....sutra ulazimo u  7. mjesec...masallah........sad smo ko bombica user posted image user posted image ..

user posted image evo nas opett.....sutra ulazimo u 8.....masallahuser posted image user posted image user posted image ....sad se mozemo gegatiuser posted image ......nekako idemo u spic....samo naprijed.....obim nam je 109 cm

< Poruku je uredio Arina -- 24.11.2011 13:24:11 >

clock-img

24.11.2011, 14:10

clock-img

mama21e

pencil-img

125

Arina user posted image , mashaAllah bebica super napreduje user posted image
A gledam ti ovu sliku u 4 mjesecu mashaAllah imala si velikog stomu. Ja sam sad u 4 mjesecu a nigdje ga user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

24.11.2011, 15:50

clock-img

Funky

pencil-img

537

Budem li ja ovako zgodna u trudnoći samo ću mm ganjati ne bi li opet zabebila...aBd

Baš ste slatke sve... user posted image user posted image user posted image
Sve ove bebe kad se rode aBd bit će fotomodeli, navikla djeca na škljocanje bliceva...user posted image

Funky Fun Club

clock-img

24.11.2011, 22:31

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image

23 plus 0 (veceras slikano), ovo gore je razvuceni bolerouser posted image , eto da imate jednuuser posted image teske kategorijeuser posted image

evo UPDATE kao i obecano 27 plus 0, tacno se vidi razlika za mjesec danauser posted image

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/194/img2750h.jpg/]user posted image [/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Silver i ostale, cekamo i vas updateuser posted image user posted image user posted image

evo update 32 plus 0 da vidimo napredak hBuser posted image

user posted image

update 37 plus 0 slikano, po meni se nista nije promijenilo, smanjila mi se pl voda beba zauzela taj prostor i nije narastao puno
(ps.dva puta u bijelom slikana pa evo nek bude jos jedna u ljubistastoj malo tamnijoj varijanti)

user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

25.11.2011, 09:43

clock-img

Arina

pencil-img

574

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Bebice.....tacno se vidi da ti se spustio stomo.....super.-....eto jos malo pupi i gotovooooo....slatke ste mi....user posted image

clock-img

25.11.2011, 12:39

clock-img

plava72

pencil-img

567

bebice,arina pupe su ko med...user posted image user posted image ...mašallah...možda bi i ja trebala postaviti jednu nek se vidi i trudnica u 41.sedmici user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

clock-img

25.11.2011, 12:52

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Ajd neka mi neko lijepo u detalje objasni kako da postavim slicicu, i ja bih se sjikala sa tibom, al ne znam postaviti slikicu...Zato molim detaljno objasnjenje, please...

uslikas se i prebacis sliku na comp npr desktop, i onda ides na google ukucas SLIKOMAT, i udjes na tu stranicu, i kliknes CHOOSE FILE i nadjes sliku koju si spasila na comp, i kliknes NALOZI izbacice ti kodove i ti kopiras kod za FORUM i zaljepis ga ovako u novi post i eto prikazace se slika namauser posted image

cekamouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)