cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako se oblačite kad ste kod kuće?

clock-img

06.03.2010, 22:52

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Nevjerovatno ali ja fakat volim pidjame! mozda zvuci morbidno ali se super osjecam u njimauser posted image user posted image user posted image evo trenutno sam u jednoj kariranoj koja izgleda bolje od trenerkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2010, 22:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

moja je muskog kroja, na kopcanje, svijetlo plava sa roza i plavim zvijezdama user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.03.2010, 22:57

clock-img

salmy

pencil-img

5830

odoh ja od temeuser posted image user posted image ali danas sam vidjela u bbi onu predivnu radnju sa vesom i ogrtacima..user posted image i zalijepila se za izlog kakvih pidjama ima uhhhhhhhhhh rastopih se!
ps. i MM kupi trenerkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2010, 22:59

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: salmy

odoh ja od temeuser posted image user posted image ali danas sam vidjela u bbi onu predivnu radnju sa vesom i ogrtacima..user posted image i zalijepila se za izlog kakvih pidjama ima uhhhhhhhhhh rastopih se!
ps. i MM kupi trenerkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, jest, ima stvarno divnih pidzama al su skupeeeeeee. kupila sam tamo jedne lijepe papuce

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.03.2010, 18:54

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

Kad sam kod kuce volim obuci ono u cemu cu se osjecati komotno, a to je trenerka.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

clock-img

08.03.2010, 19:26

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Vidim da smo sve više manje u trenerkama, a mislim da bi naši muževi bili najsretniji sa izborom "što manje to bolje" user posted image user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

Zadnji članci

article-img