Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nevjerovatno ali ja fakat volim pidjame! mozda zvuci morbidno ali se super osjecam u njima evo trenutno sam u jednoj kariranoj koja izgleda bolje od trenerke
06.03.2010, 22:54
teacher75
5394
moja je muskog kroja, na kopcanje, svijetlo plava sa roza i plavim zvijezdama
06.03.2010, 22:57
salmy
5830
odoh ja od teme ali danas sam vidjela u bbi onu predivnu radnju sa vesom i ogrtacima.. i zalijepila se za izlog kakvih pidjama ima uhhhhhhhhhh rastopih se! ps. i MM kupi trenerku
06.03.2010, 22:59
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: salmy
odoh ja od teme ali danas sam vidjela u bbi onu predivnu radnju sa vesom i ogrtacima.. i zalijepila se za izlog kakvih pidjama ima uhhhhhhhhhh rastopih se! ps. i MM kupi trenerku
joj, jest, ima stvarno divnih pidzama al su skupeeeeeee. kupila sam tamo jedne lijepe papuce
08.03.2010, 18:54
mynxlee
1186
Kad sam kod kuce volim obuci ono u cemu cu se osjecati komotno, a to je trenerka.
08.03.2010, 19:26
ivana st
1361
Vidim da smo sve više manje u trenerkama, a mislim da bi naši muževi bili najsretniji sa izborom "što manje to bolje"